StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка зробила тест ДНК для розваги, але раптово викрила жахливий секрет своєї сім’ї

13 серпня 2024, 17:52оновлено 17 серпня, 11:20
3111
Бабуся жінки приховувала цей секрет упродовж багатьох десятиліть, і лише випадково зроблений ДНК-тест розкрив давну таємницю.
Бабушка, девушка
Жінка зробила тест ДНК для розваги, але раптово викрила жахливий секрет своєї сім’ї/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

У той час як деякі люди роблять тести ДНК, щоб підтвердити батьківство чи дізнатися більше про своє походження, бувають випадки, коли дехто робить такі тести для розваги. Саме для розваги хотіла зробити домашній ДНК- тест одна жінка, коли замовляла його, однак у підсумку вона підтвердила давні сімейні чутки.

Радимо також прочитати матеріал: Вчитель загубив важливий предмет, треба його знайти за 7 секунд: загадка на уважність

Свою історію жінка розповіла на Reddit, зазначивши, що її вразили результати тесту, пише The Mirror.

відео дня

"Мій дідусь по батьковій лінії насправді біологічно не був моїм дідусем. Багато років ходили чутки, що моя бабуся зрадила йому з французьким або, можливо, німецьким солдатом, але він знав і просто залишився виховувати дітей", – йдеться у повідомленні.

Вона пояснила, що тест ДНК її сестри показав, що вона на 25% француженка – це означає, що їхній батько повинен бути на 50% французом.

"Мій тато ніколи не знав, хто був його справжнім біологічним батьком. Я не думаю, що йому хтось розповідав цю інформацію. Справжній тато мого тата не є частиною нашого життя. Я завжди вважала дідусем того дідуся, з яким я виросла", – зазначила жінка.

Вона наголосила, що все ще вважає дідусем того, який насправді приймав участь у її житті. Але водночас вона зазначила, що їй дивно розуміти, що її справжній дідусь – просто якийсь випадковий француз, якого вона ніколи не зустріне і, напевно, ніколи не дізнається його імені. Також жінка припустила, що її біологічного дідуся можливо навіть уже немає серед живих.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Раніше Главред розповідав, що жінка відмовилася від дитини, дізнавшись жахливу таємницю – правду від неї приховували 2 роки. Матері "розбила серце" жахлива таємниця про її сина, яку від неї приховували найрідніші люди. Правда поставила її життя "з ніг на голову".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти