StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Розвага" з ДНК-тестом не вдалась: подружжя дізналось, що виховує чужого сина

13 вересня 2024, 02:30оновлено 13 вересня, 16:05
530
Коли домашнє ДНК-тестування стало більш доступним, сім'я вирішила зробити власний тест, щоб дізнатися більше про своє походження.
Подружжя дізналось, що виховує чужого сина / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Жінка поділилася своїм жахом після того, як її сім'я здала ДНК-тест "заради забави", оскільки вона ніколи не могла передбачити результати, які на неї чекали. Про це пише Mirror.

Вам також може бути цікаво: В США чоловік отримав штраф за надування мильних бульбашок: в чому причина.

Донна Джонсон та її чоловік Ваннер здали ДНК-тести разом зі своїми двома хлопчиками – 18-річним Ваннером-молодшим та 12-річним Тімом. Вона пояснила, що вони пройшли тест з примхи, просто щоб дізнатися більше про своїх предків.

відео дня

Але коли вони отримали результати, Донна була шокована – Ваннер був батьком їхнього старшого сина, але результати показали, що батько молодшого невідомий. Донна намагалася зрозуміти, що означають ці результати, аж раптом настала мить "нудотної ясності". Вона зрозуміла, що в клініці ЕКЗ сталася якась помилка.

Ваннер і Донна з Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, США, познайомилися в старших класах і одружилися 2003 року. У пари народився перший син, Ваннер-молодший, і через декілька років вони захотіли ще одну дитину. Але проблеми з грижею та хірургічне втручання спричинили пошкодження, які унеможливили природне зачаття. Тож 2007 року вони пройшли перший раунд ЕКЗ, використовуючи яйцеклітини Донни та сперму Ваннера.

Перший раунд не вдався, але того ж літа вони спробували ще раз з більшим успіхом. Коли в серпні 2008 року народився їхній син Тім, Донна сказала, що це "було схоже на диво". Хлопчики мали різний вигляд, але Донна відмахнулася від цього, оскільки багато братів і сестер не схожі між собою. Ваннер-молодший мав блакитні очі батька і світле волосся, тоді як Тім мав темне волосся Донни і був більш спортивним.

Коли домашнє ДНК-тестування стало більш доступним, сім'я вирішила зробити власний тест, щоб дізнатися більше про своє походження. Через шість тижнів прийшли результати, які назавжди змінили їхнє життя. Донна розповіла, що їхнє заперечення швидко змінилося страхом, і сім'я замислилася над тим, хто може бути біологічним батьком Тіма і чи можуть його у них забрати. На щастя, адвокат зміг запевнити подружжя, що вони залишаться законними батьками Тіма.

Донна розповіла, що вони вирішили розповісти Тіму правду, коли йому було 12 років, оскільки вважали, що буде гірше, якщо він дізнається про це в дорослому віці. Тож у жовтні 2020-го Ваннер взяв Тіма на морозиво, щоб повідомити йому новину про те, що він не є його біологічним батьком. Коли вони повернулися, Донна міцно обійняла свого молодшого, розповідаючи йому, як сильно вони його люблять. Вона сказала, що він був дуже тихим, але сказав, що теж їх любить.

Донна пояснила, що Тім впорався з цим з "такою ж зрілістю", як і його старший брат. Через декілька тижнів Тім сказав батькам, що хоче розшукати свого біологічного батька. Хоча Донна і Ваннер поважали його рішення, вони були стурбовані тим, що може статися. Тому вони скористалися ще одним ДНК-тестом від іншої компанії, який допоміг їм розшукати жінку, яка, на їхню думку, могла бути біологічною тіткою Тіма.

Провівши додаткове розслідування, вони знайшли блог, який вів брат жінки, чоловік на ім'я Девін МакНіл, що мешкав у Колорадо, за вісім годин їзди від родини. Вони знайшли його номер, але знали, що дзвінок на нього змінить усе їхнє життя. Проте Донна і Ваннер поважали бажання Тіма і зателефонували Девіну в березні 2021 року. Ваннер і Девін поговорили і хоча 47-річний Девін був налаштований скептично, він погодився зробити тест ДНК.

Донна розповіла, що вони розмовляли по FaceTime з Девіном і його 46-річною дружиною Келлі, що спричинило у неї тривогу. Але вона сказала, що вони були милими і змирилися з тим, що Донна і Ваннер ні про що їх не просили. Обидві пари погодилися, що не будуть боротися за опікунство, оскільки всі вони вважали Ваннера батьком Тіма. Вони просто хотіли з'ясувати, як це сталося і що робити далі.

Виявилося, що пари були в одній клініці ЕКЗ в один і той же день, 14 років тому. Донна прийшла на забір яйцеклітин, а Келлі – на імплантацію ембріонів для свого старшого сина, Тейлона. Тести ДНК підтвердили, що Девін був батьком Тіма, а також Тейлона, а це означає, що зразки сперми не були підмінені, а натомість сперма Девіна якимось чином була використана для обох.

Дві сім'ї зустрілися в червні 2021 року, і Донна сказала, що обіймати незнайомця, з яким вона "зробила дитину", було "сюрреалістично", але коли Ваннер-молодший і Тім почали гратися з дітьми Девіна і Келлі, 15-річним Тейлоном, 10-річним Пакстоном і восьмирічним Лондіном, її тривога зменшилася. Перед тим, як вони пішли, Ваннер запитав Тіма, чи не хоче він сфотографуватися з Девіном, на що Тім відповів, що хоче, щоб на знімку були обидва його батьки. Донна згадує, що мало не розплакалася. Сім'ї підтримують зв'язок за допомогою регулярних дзвінків, текстів і відеочатів, і відтоді зустрічалися декілька разів. 2022 року вони домовилися з клінікою в позасудовому порядку.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти