StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дівчина пройшла тест ДНК заради забави, але дізналася страшну правду про свою сім'ю

19 червня 2024, 10:21
2412
Разом із батьком вони очікували побачити відсотковий збіг, але все пішло не так, як вони думали.
Дівчина пройшла тест ДНК заради забави, але дізналася страшну правду про свою сім'ю
Дівчина пройшла тест ДНК заради забави, але дізналася страшну правду про свою сім'ю / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Дівчина завдяки ДНК-тесту випадково дізналася, що її мама зрадила батька - і все, що вона знала про своє життя, виявилося брехнею.

20-річна дівчина купила домашній ДНК-тест заради інтересу, після того, як її батько отримав такий самий у подарунок на день народження, і з нетерпінням чекала на результати, щоб поділитися ними один з одним, розповіла вона на Reddit.

Однак, прочекавши п'ять тижнів, вона з жахом дізналася, що її батько не є її біологічним батьком.

відео дня

"Я живу зі своїм татом. Я дуже близька з ним, оскільки ми чудово ладнаємо, а моя мама померла через проблеми зі здоров'ям, коли я була ще маленькою. Водночас мій "дядько" і його сім'я живуть за годину їзди від нас; ми всі були відносно близькі (зустрічалися раз на кілька місяців). Кілька тижнів тому мій тато отримав тест ДНК у подарунок від друзів на свій день народження. Я теж вирішила пройти його, щоб ми могли порівняти наші результати та інші речі, що входять до комплекту", - поділилася дівчина.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

За її словами, вони очікували побачити процентний збіг, але все пішло не так, як вони думали. Згідно з отриманими результатами, вона стверджує, що її біологічний батько насправді її дядько - брат її батька.

"Коли ми вивчили все докладніше, виявилося, що мій "дядько" - мій батько, а мої "двоюрідні брати" (у нього є два сини 18 і 20 років) - мої зведені брати. Ми з татом почали з'ясовувати, чи нормально це - чи не трапляються помилки в їхній базі даних, і тепер ми впевнені, що ймовірність того, що мій "дядько" є моїм біологічним батьком, досить висока", - розповіла дівчина.

Водночас вона зізналася, що схожа на свого батька, але також схожа і на свого дядька.

"Мій тато спустошений, і після вчорашнього дзвінка дядькові він сидів у своїй кімнаті й багато плакав. Відтоді ми не розмовляли. Мені дуже шкода його, адже він дуже любив мою маму і завжди розповідав мені про неї". "Як мені звернутися до тата з цією темою? До дядька? Я також не впевнена, чи варто мені звертатися з цим до моїх двоюрідних братів", - підсумувала дівчина.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти