StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Ядерна і техногенна катастрофи: астролог попередив Україну про небезпеки жовтня-листопада

3 жовтня 2024, 08:00
10
На найближчі місяці Росія готує низку жахливих атак на Україну, випробування жовтня будуть найскладнішими, зазначив астролог Влад Росс.
Астролог Влад Росс розповів, чим будуть небезпечні для України жовтень і листопад 2024 року
Астролог Влад Росс попередив про загрозу ядерного удару в жовтні / Главред

Загроза нанесення Росією тактичного ядерного удару по Україні в найближчі два місяці буде велика, як ніколи. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Астролог склав прогноз на осінь-зиму 2024-2025 років і розповів, які найбільші загрози походять від Росії в цей період, що може влаштувати божевільний Кремль і чого остерігатися Україні.

Насамперед, за словами Влада Росса, Росія, як і раніше, намагатиметься влаштувати Україні блекаут, відповідно, можна очікувати атак на об'єкти енергетичної інфраструктури.

відео дня

Також Росія застосує свій улюблений метод терору українців – масований ракетний удар, вважає астролог.

"14-17 жовтня – неймовірно небезпечні дати. У ці дні на Україну з боку Росії буде летіти все, що тільки можливо: Іскандери, Х-59, Х-101 тощо. Сотні ракет", – зазначив Влад Росс.

Крім того, астролог стверджує, що в середині жовтня велика загроза застосування Росією тактичної ядерної зброї. Утім, у цьому плані небезпечні й дні поблизу сонячного затемнення, яке відбудеться 2 жовтня, тобто 1-5 жовтня.

Однак і це ще не все. За словами астролога, останні числа жовтня і перша декада листопада також будуть неймовірно небезпечні, оскільки в ці дні можливі техногенні катастрофи.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на жовтень-листопад про катаклізми, які Росія зібралася влаштувати Україні:

"Зокрема, росіяни можуть підірвати Запорізьку АЕС. 3 листопада Земля постане між двома планетами боротьби, вибухів, вбивства – Марсом і Плутоном. Тому останні числа жовтня і перша декада листопада найбільш небезпечні тим, що може бути застосована тактична ядерна зброя або спровокований вибух на Запорізькій АЕС", – застеріг Влад Росс.

У січні-лютому 2025 року жодних катаклізмів не передбачається, запевнив астролог.

"Небезпечний період у жовтні-листопаді пов'язаний, по-перше, з диявольським сонячним затемненням 2 жовтня, по-друге, з наближенням до Землі на максимально близьку відстань комети, яка завжди несе жах (це бич Божий, усі в давнину цього боялися). 12-17 жовтня – найскладніший період. Тому якщо якась катастрофа станеться в жовтні-листопаді, то в січні-лютому нам можна розслабитися, там точно нічого не буде", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку і назвав щасливчиків місяця. Крім того, астролог передбачив наступника Путіна і смуту в Росії в постпутінську епоху.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти