StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У лютому можна залишитися без штанів: астролог назвав найнебезпечніші дні

1 лютого 2024, 18:00
Гроші в лютому можуть стати серйозним приводом для переживання.
Астролог назвав найнебезпечніші дні лютого
Астролог назвав найнебезпечніші дні лютого / Колаж Главред, фот: pixabay.com

Лютий 2024 року в грошовому плані буде досить непростим для всіх знаків зодіаку. У фінансовій сфері життя в лютому 2024 року можуть виникнути складнощі та кризи.

В ексклюзивному інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс розповів, як не залишитися без грошей цього місяця.

За його словами, у другій половині місяця в грошових справах будуть як злети, так і падіння.

"Якщо вам потрібно вирішити будь-які фінансові питання, наприклад, оформити кредит, то краще це зробити в першій половині місяця, поки Марс перебуватиме в Козерозі, і не буде напружених аспектів (до 12 лютого)", - поділився астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Також Росс підкреслив, що гроші в лютому можуть стати серйозним приводом для хвилювання, особливо поблизу 17 лютого, коли Венера з'єднається з Плутоном.

"14-18 лютого можуть відбутися фатальні зустрічі, яка тим чи іншим чином буде пов'язана з великим фінансовим збагаченням. Поблизу напружених аспектів планет 16-18 і 24-26 лютого можуть бути фінансові втрати. У ці дні слід бути уважнішими, не ризикувати грошима, стежити за тим, щоб не викрали машину, не обчистили квартиру і не "кинули" на гроші", - поділився експерт.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскопу від Влада Росса на лютий 2024 року:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти