StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

НАТО може вступити у війну: астролог назвав 2 найнебезпечніші періоди лютого

1 лютого 2024, 10:54
Лютий точно не буде місяцем перемир'я. Навпаки, цього місяця наростатимуть конфлікт і напруження.
Астрология, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав 2 найнебезпечніші періоди лютого/ ua.depositphotos.com, Главред

У лютому цього року буде два найбільш напружені періоди: 13-17 і 21-27 лютого. Загалом цього місяця домінуватиме негативна атмосфера – зросте конфліктність, можуть зіпсуватися стосунки тощо. Про це розповів астролог Влад Росс у гороскопі на лютий-2024.

"Дві найагресивніші планети – Марс і Плутон – у лютому 2024 року починають новий цикл з'єднань. Енергія в цьому транзиті часто буває напруженою. Зросте конфліктність, можуть зіпсуватися стосунки, стане неможливо домовитися полюбовно. Ба більше, стане можливим застосування сили у розв'язанні конфліктів, як це сталося 2022 року з Україною", – зазначив Росс.

За його словами, лютий точно не можна назвати місяцем перемир'я. Астролог прогнозує, що цього місяця навіть можливий вступ військ НАТО у війну в Україні.

"Навпаки, конфлікт і напруженість будуть тільки наростати. Навіть війська НАТО можуть вступити в конфлікт, яким чином – це поки що складно уявити і зрозуміти. Але, на мою думку, все несподівано може скластися так, що Альянс буде просто змушений відправити свої війська в Україну", – сказав він.

У той же час, згідно з його прогнозом, у України є шанс отримати літаки F-16 до березня.

"Однак, оскільки Водолій – це знак повітря і повітряного транспорту, зокрема літаків, вертольотів, дронів, до березня в Україні з'являться F-16. Катастрофічні періоди і найбільш напружені дні місяця: 13-17 і 21-27 лютого", – спрогнозував Росс.

Дивіться гороскоп на лютий-2024 від астролога Влада Росса, в якому він попередив про небезпеки місяця:

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в лютому 2024. Стосункам доведеться пройти перевірку на міцність, є ризик розлучень і розривів, попередив Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також раніше астролог назвав найважливіший і переможний рік для України. Коли закінчиться війна в Україні і почнеться період перемог для Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного розповів астролог Алакх Ніранжан.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти