Гороскоп на лютий-2024 від Влада Росса: які радощі та потрясіння принесе місяць

1 лютого 2024, 08:00оновлено 1 лютого, 10:29
У лютому відбудуться глобальні зміни, зокрема й на війні, місяць буде складним і змусить понервувати.
Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2024 року і розповів, чим небезпечний місяць
Гороскоп від астролога Влада Росса на лютий-2024 обіцяє складний місяць змін / Главред

Лютий 2024 року обіцяє бути непростим місяцем і періодом змін. Також слід пам'ятати, що саме в лютому настане новий рік за східним стилем – рік Дракона, а відбудеться це 10 лютого о 00:58:50 за Києвом. Якщо хтось, захопившись бурхливим святкуванням Нового року 31 грудня, забув загадати бажання або недостатньо чітко його артикулював, то зможе це зробити тепер. У цей момент піднімаємо келих шампанського і загадуємо свої найпотаємніші бажання, щоб вони обов'язково втілилися в життя.

Настає місяць Водолія, знака зірок і небес. У лютому ми відчуємо вплив складної енергії Урана, а також безлічі з'єднань планет із Плутоном. Усе це може принести чимало хвилювань, занепокоєння і вкрай інтенсивних почуттів. Також це обіцяє зміни і можливості реалізовувати нові проєкти та ідеї. Усе, що буде закладено в місяць Водолія, особливо на Місяці, що зростає, тобто після 10 лютого, принесе великі дивіденди на рік уперед.

Лютий 2024-го не можна назвати простим періодом, оскільки це буде місяць трансформацій, а будь-які трансформаційні періоди складніше проживати. Тим більше цього місяця Плутон остаточно увійде у Водолія і залишатиметься там до вересня.

Не хочу нікого лякати, але в лютому справді настають глобальні та масштабні зміни, зокрема й у війні. Не виключаю, що президент США Джозеф Байден і його радник Джейк Салліван дійдуть висновку, що в російсько-українській війні неможлива нічия – або перемога України, або її поразка. Адже Водолій – це знак поділу світла і темряви. Тому ми будемо або вигравати, або програвати. Поки що політика Байдена і Саллівана передбачає або нічию, або поразку України. Але це зміниться вже найближчим часом, і той самий Салліван скаже, що Україні треба все-таки перемагати.

Сонце гостює у знаку Водолія з 21 січня, а в лютому сюди ж перемісяться Меркурій, Марс і Венера – планети пристрасті, кохання і великої уваги. Тому особисте життя Водолія цього місяця буде бити ключем, він зможе налагодити нові стосунки з потрібною людиною або відновити старі відносини.

Місяць з'єднається із Сонцем 10 лютого, і саме в цей день почнеться рік Дракона. Плутон також перебуває в 1-му градусі Водолія, і Місяць посилить його енергію.

З'єднання планет із Плутоном є напруженим аспектом, особливо коли з ним з'єднується Марс, а відбудеться це 14 лютого. 14 лютого стане найкращим днем для першого сексу, тому що і Марс, і Плутон – сексуальні планети. Крім того, цей аспект може ознаменувати поворотну точку у війні Росії та України. У цей час можуть бути ухвалені важливі рішення, що стосуються трансформації стратегії.

Марс і Плутон сконцентрують навколо себе дуже сильну енергію, руйнуючи старе і відкриваючи нові двері до нового. Якщо ви хочете що-небудь зруйнувати, переробити, переінакшити, наприклад, розірвати шлюб або стосунки, зробити це потрібно саме 14 лютого.

Дивіться гороскоп на лютий-2024 від астролога Влада Росса, в якому він попередив про небезпеки місяця:

Меркурій перебуватиме у Водолії 5-23 лютого, і це буде період свободи думки і слова. У цей час багато чого можна буде зрозуміти і пояснити. Люди в цей період із великим бажанням і відкритістю спілкуватимуться, дискутуватимуть, обговорюватимуть важливі теми в групах і колективах. Та й узагалі, це час дружби. Той, хто хоче зав'язати хороші дружні взаємини, краще це зробити за Меркурія у Водолії, тобто найміцніша дружба може зародитися 5-23 лютого.

Меркурій робитиме дуже напружені аспекти 9-11 і 16-18 лютого. Саме в ці дати виникатимуть непередбачувані ситуації, непорозуміння, несподіванки, непорозуміння і нервозність. На ці дні краще не планувати важливі переговори: юридичні, дипломатичні, ділові, партнерські. Також не варто ініціювати суперечки і давати в цей час обіцянок. Можуть з'являтися дивні думки, розбіжності, суперечки, дурні жарти. Періоди будуть складними.

Робота і ділова активність

12 лютого Марс перейде в знак Водолія, після чого, у другій половині місяця, можна починати власний бізнес. Це буде прекрасний час для підприємництва, розвитку бізнесу, пошуку нових джерел доходу, особливо на Місяці, що зростає, може бути сприятлива ситуація.

Після входження Марса в знак Водолія з'явиться бажання оновлення в роботі та бізнесі, хтось захоче здійснити революцію і об'єднатися з іншими групами або спільнотами.

До речі, в Росії в цей час може змінитися прем'єр-міністр, і Мішустін піде у відставку. Крім того, вируватиме Башкортостан. У Росії можливі великі загострення, зокрема, революційного характеру.

Вирішивши почати в лютому 2024 року нову справу, важливо пам'ятати, що вона має відображати вашу унікальну сутність, унікальну ідею. Головне слово цього часу – "стартап". Будь-який стартап, запущений у другій половині лютого, принесе успіх, і цей успіх не змусить себе довго чекати.

Також за Марса у Водолії буде легше зважитися змінити роботу або рід діяльності. Тому друга половина лютого 2024-го буде оптимальною для того, щоб звільнитися, змінити місце роботи або рід діяльності.

Лютий-2024 буде пов'язаний із кількома напруженими транзитами Марса, які можуть принести небажані зміни в ділове життя. Не виключені звільнення, кризи в бізнесі та різного роду форс-мажори. Особливо потрібно бути обережними під час ухвалення важливих рішень поблизу 13, 14, 26 і 27 лютого, коли Марс буде в напружених аспектах, оскільки в ці дні є ризик припуститися непоправних помилок.

Гроші

У фінансовій сфері життя в лютому 2024 року можуть виникнути складнощі та кризи. У другій половині місяця в грошових справах будуть як злети, так і падіння. Якщо вам потрібно вирішити якісь фінансові питання, наприклад, оформити кредит, то краще це зробити в першій половині місяця, поки Марс перебуватиме в Козерозі, і не буде напружених аспектів (до 12 лютого).

Взагалі, гроші в лютому можуть стати серйозним приводом для переживання, особливо поблизу 17 лютого, коли Венера з'єднається з Плутоном.

14-18 лютого можуть відбутися фатальні зустрічі, які тим чи іншим чином будуть пов'язані з великим фінансовим збагаченням.

Поблизу напружених аспектів планет 16-18 і 24-26 лютого можуть бути фінансові втрати. У ці дні слід бути уважнішими, не ризикувати грошима, стежити за тим, щоб не викрали машину, не обчистили квартиру і не обдурили на гроші.

Кохання і стосунки

Лютий 2024 року може виявитися переломним для особистих взаємин, якщо вони у вас є. У цей час вируватимуть пристрасті, адже Венера опиниться в компанії Плутона і Марса, які можуть витрусити всю душу.

Людям зі стійкою внутрішньою опорою і здоровою психікою цього місяця не потрібно нічого боятися. Хоча є ризик, що стосункам доведеться пройти перевірку на міцність, бо може шарашити: може бути дуже багато розлучень і розривів стосунків.

При з'єднанні Венери і Марса потреба в контакті може бути особливо сильною, тому чоловіків і жінок буде дуже тягнути одне до одного. Але, з іншого боку, на тлі знака Водолія можуть бути дуже вільні й дивні стосунки: адюльтери, шведські сім'ї, зміна орієнтації, багато сміливих фантазій.

14 лютого, у День усіх закоханих, ситуація може бути напруженою. Це буде непростий день, коли виплеснеться багато агресії, і можуть виникати кризи, сварки, конфлікти. До речі, цього дня може бути багато великих терактів по всій Європі: у Франції, Німеччині, Швеції, Данії та інших країнах. Та й узагалі, ситуація в Європі може бути досить напруженою цього місяця.

Поблизу 17 лютого, коли Венера з'єднається з Плутоном, буде чудовий час для сексу і сексуальних стосунків, підвищення лібідо, приваблення партнера або якоїсь важливої людини в житті. Взагалі, 14-18 лютого може відбутися дуже важлива зустріч, пов'язана зі шлюбом або особистим життям.

Поїздки і подорожі

Лютий 2024 року не належатиме до числа вдалих і безпроблемних місяців у плані поїздок. Сприятливих днів для поїздок буде не так багато.

У середині місяця, коли діятимуть напружені з'єднання планет, тобто 12-16 лютого, за можливості краще не вирушати в дорогу, тому що обставини складатимуться не так, як ви того хочете. Доведеться багато нервувати, буде більше стресу, ніж задоволення.

Також за напружених аспектів Меркурія, особливо 10 і 17 лютого, можуть бути різні непорозуміння в дорозі: затримки, очікування, поломки транспортних засобів та інші несподіванки.

Сприятливі дні для поїздок і подорожей:

  • до водойм, до моря – 4, 5, 11, 19-21 лютого;
  • у гори – 6-8 лютого;
  • за місто – 17-18 лютого;
  • поїздки з метою розваг у знамениті міста, парки, на атракціони – 4-5 лютого;
  • ділові поїздки і відрядження – 6-8, 25 лютого.

Несприятливі дні для поїздок: 1, 2, 3, 9, 10, 12-16, 22-24, 26-29 лютого.

Небезпеки місяця

Дві найагресивніші планети – Марс і Плутон – у лютому 2024 року починають новий цикл з'єднань. Енергія в цьому транзиті часто буває напруженою. Зросте конфліктність, можуть зіпсуватися стосунки, стане неможливо домовитися полюбовно. Ба більше, стане можливим застосування сили у розв'язанні конфліктів, як це сталося 2022 року з Україною.

Лютий точно не можна назвати місяцем перемир'я. Навпаки, конфлікт і напруженість будуть тільки наростати. Навіть війська НАТО можуть вступити в конфлікт, яким чином – це поки що складно уявити і зрозуміти. Але, на мою думку, все несподівано може скластися так, що Альянс буде просто змушений відправити свої війська в Україну.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Однак, оскільки Водолій – це знак повітря і повітряного транспорту, зокрема літаків, вертольотів, дронів, до березня в Україні з'являться F-16.

Катастрофічні періоди і найбільш напружені дні місяця: 13-17 і 21-27 лютого.

Що можна і чого не можна робити в лютому-2024

У лютому рекомендується: позбуватися всього непотрібного; позбуватися мотлоху і наводити лад у домі; розривати непотрібні обридлі зв'язки, навіть подружні; підчищати те, що заважає, що вже себе вичерпало; реалізовувати нові ідеї або хоча б їх оформляти; запускати стартапи; бути готовим до змін і трансформацій; зізнаватися в почуттях і припиняти їх приховувати.

Не рекомендується в лютому: ризикувати фінансами, витрачатися на задоволення й кидати гроші на вітер; ухвалювати відповідальні рішення, якщо відчуваєте, що поки що до них не готові; переоцінювати свої сили й можливості; покладати великі сподівання, тому що вони абсолютно не виправдаються.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти