StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У грудні чекайте обманів: Влад Росс передбачив фінансові потрясіння в останній місяць року

2 грудня 2023, 13:54
Відкладіть всі великі покупки до більш вдалого періоду, щоб вас не обдурили.
У грудні чекайте обманів: Влад Росс передбачив фінансові потрясіння в останній місяць року
Прогноз на ділову активність / Колаж Главред, фото УНІАН, скріншот YouTube (Spiritual Dive), flickr (НБУ)

Відомий астролог Влад Росс поділився своїми прогнозами ділової активності в останній місяць 2023 року.

У бесіді з Главредом він зазначив, що Венера створить напружений аспект поблизу 10 грудня, тому 9-11 числа будуть не найвдалішими.

Ділова активність у грудні - прогноз від Влада Росса

Також 20-22 грудня Венера буде створювати дуже складні аспекти. У ці дати доведеться похвилюватися через фінансові справи. На ці числа ні в якому разі не призначайте важливих переговорів, зустрічей і підписання важливих контрактів.

Марс зробить напружений аспект з Нептуном 29 грудня. Тому перед Новим роком, особливо в цю дату, потрібно вкрай обережно приймати рішення, особливо що стосуються фінансів і великих покупок. Також ця дата небезпечна тим, що у вас можуть виманити гроші або обдурити на дуже велику суму.

Також на ділову сферу вплине Меркурій, який буде статичним і ретроградним з 11 грудня до 4 січня. Найсильніше це буде відчуватися з 31 грудня по 4 січня. В цей час краще нічого значущого не робити, а веселитися, відпочивати, тобто не робити ніяких важливих кроків.

У бізнесменів грудень 2023-го буде хорошим місяцем для продажів. Більшу частину цього місяця Марс буде вельми гармонійний. У своєму темпі він буде рухатися до кращого майбутнього.

"Якщо у вас є задумки зробити щось нове, то краще поквапитися і встигнути з цим в першій декаді грудня, поки Меркурій не став ретроградним", - радить Росс.

Останній тиждень грудня в плані бізнесу і грошей буде не особливо вдалим для починань. Справи, розпочаті 29-31 грудня, можуть принести глобальні розчарування. У період ретроградності Меркурія, тобто після 11 грудня і до кінця місяця, краще все переробляти, переписувати і переглядати. Йдеться про справи, документи, контракти та домовленості. Планувати що-небудь нове не слід.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс попередив про кризи і зради у грудні 2023 році. Пристрасті будуть кипіти і вдома, і в особистому житті, оскільки Венера буде в знаку Скорпіона з 4 до 29 грудня.

Також астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Терезів. Вона розповіла, що найголовніша подія Місяця - розворот Меркурія в ретроградний рух в четвертому будинку гороскопу.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти