Любовний гороскоп на грудень 2023: астролог попередив про кризи і зради

1 грудня 2023, 11:12
2280
У грудні-2023 пристрасті кипітимуть і вдома, і в особистому житті, оскільки Венера буде в знаку Скорпіона з 4 по 29 грудня, свідчить гороскоп.
Влад Росс, гороскоп
Гороскоп на грудень 2023 - прогноз Влада Росса / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що відбуватиметься у сфері кохання та стосунків в останній місяць року, що минає. Детальний гороскоп на грудень 2023 читайте в матеріалі: Гороскоп на грудень-2023: чим порадує і засмутить останній місяць року.

За словами фахівця, в грудні-2023 пристрасті кипітимуть і вдома, і в особистому житті, оскільки Венера буде в знаку Скорпіона з 4 по 29 грудня.

"Лише перед Новим роком вона (Венера, - ред.) покине цей знак зодіаку. Далі складеться більш сприятлива ситуація, коли Венера буде в Стрільці", - розповів астролог.

Росс заявив, що у багатьох особисте життя в грудні буде кипіти.

"Застійні часи залишаться позаду, а ситуація, яка здавалася завмерлою, зрушиться з місця. В цей час хтось втратить стосунки, хтось переведе їх на новий рівень. Адже Скорпіон - це знак трансформації стосунків", - зазначив він.

Астролог радить в грудні звернутися до психолога або астролога, адже цей час сприятливий час.

"У стосунках у грудні можуть виникнути кризи, трансформації, непорозуміння через те, що партнери занадто глибоко зануряться кожен в себе, в свій егоїзм. У грудні стосунки будуть перевірятися на міцність і вошивість. В цей час будуть спливати якісь важливі деталі, наприклад, можуть розкритися зради", - свідчить прогноз від Влада Росса.

Крім того, підвищується небезпека підчепити різного роду венеричні захворювання, особливо поблизу напружених аспектів Венери 9-11 і 20-22 грудня. Тому важливо будьте обережними в цей час, порадив астролог.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться ексклюзивний астрологічний прогноз на грудень 2023 року для Главреда від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти