StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Сюрпризи, ризик і "шторми": астролог Росс сказав, що чекає на бізнес у липні

26 червня 2024, 03:44
110
Після 20 липня буде сприятливий час для інформаційних проєктів, справ пов'язаних з транспортом і торгівлею, розповів Влад Росс.
Сюрпризи, ризик і 'шторми': астролог Росс сказав, що чекає на бізнес у липні
Гороскоп від Влада Росса - прогноз щодо діловоїї активності в липні / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

На початку липня гармонійний аспект між Марсом і Сатурном створює сприятливі умови для складання планів та виконання робіт, пов'язаних з розрахунками й обчисленнями. Це чудовий час для тих, хто займається хайтеком та ІТ-сферою. Стане легше зосередитися на серйозній роботі. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

"Початок липня сприятливий для старту довгострокових проєктів і планів, оскільки Марс буде в справді гарному аспекті до Сатурна. Марс – це завжди активність, а Сатурн – досягнення цілей і можливості. У середині місяця, коли Марс з'єднається з Ураном, можливі різні несподіванки, пов'язані з роботою і бізнесом", - сказав він.

За словами Росса, у середині липня, коли Марс з'єднається з Ураном, можливі різноманітні несподіванки в роботі та бізнесі. Це може бути час природних катаклізмів, таких як грози, урагани, землетруси. Землетруси можуть торкнутися Близького Сходу, Туреччини, Китаю, Тайваню, Таїланду та Індонезії. Тому тим, хто планує подорожі в ці регіони, варто бути обережними.

"Потрібно бути обережнішими, оскільки Марс і Уран з'єднуються з диявольською зіркою Алголь, яка несе всілякі неприємності. З цієї ж причини штормитиме і бізнес. У липні можуть несподівано похитнутися біткоїн і цінні папери. Можливі сюрпризи від податкових, конкурентів, а також різного роду форс-мажори", - зазначив астролог.

Росс наголосив, що у липні також очікується черговий "великий наступ" Росії, головною метою якого буде прорив у бік Павлограда.

"Будьте уважні в період 11-19 липня. На ці дати краще не планувати початок нових проєктів або старт кампаній. Адже Марс з Ураном – це ще те "задоволення". Ці справи можуть зіткнутися з несподіванками або розвиватимуться зовсім не так, як ви запланували. Усе вийде з точністю до навпаки", - додав він.

Після 20 липня настає сприятливий період для інформаційних проєктів, справ, пов'язаних з транспортом, торгівлею та поїздками. У цей час добре купувати автомобілі, особливо старі, активно шукати нові замовлення, проводити важливі переговори. Це також гарний час для пошуку нових співробітників, проведення співбесід і відряджень. Спільну мову з діловими партнерами буде знайти легше.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом на липень 2024 року від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти