StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Фінанси підуть вгору, а удача посміхнеться: найкращі дні в липні 2024 - Росс

25 червня 2024, 02:00оновлено 25 червня, 12:39
569
Липень чудово підійде для просування себе або свого продукту, особливо сільськогосподарських продуктів, каже Росс.
Фінанси підуть вгору, а удача посміхнеться: найкращі дні в липні 2024 - Росс
Фінансовий гороскоп на липень 2024 року / колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay

У липні 2024 року фінансові справи підуть вгору. Однак для того, щоб залишатися на плаву, доведеться докладати серйозних зусиль і справлятися з несподіванками. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

За його словами, перша третина липня буде спокійнішою у фінансовому плані.

"Варто планувати продажі або активні витрати заздалегідь, із самого початку липня. Тим паче, у цей час можуть з'являться нові ідеї, що дасть змогу подивитися на свої фінансові справи під іншим кутом. Після 11 липня Венера переходить у знак Лева й одразу ж зустрінеться з напругою, що може спричинити хвилювання і додаткові навантаження. Будь-які фінансові ризики в середині місяця можуть бути невиправданими, навіть небезпечними. 11-17 липня буде дуже велика загроза обману на дуже великі гроші", - каже астролог.

Він зауважив, що цього місяця може з'явитися необхідність у додаткових вкладеннях у рекламу і піар.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Липень чудово підійде для просування себе або свого продукту, особливо сільськогосподарських продуктів, напоїв тощо. 21 липня Венера створить гармонійний аспект із Юпітером, а це один із найвдаліших транзитів для фінансового зростання і виграшу. Тому можна спробувати щастя в грі та лотереї. Поблизу 21 липня також добре рекламувати себе, свої товари і послуги. Особливо 17-18 липня за гармонійного Місяця може все вдаватися. Це найкращий час для купівлі важливих товарів, одягу", - підкреслив Влад Росс.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом на липень 2024 року від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти