StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сонячне затемнення у жовтні: чого у жодному разі не можна робити

12 жовтня 2023, 14:58
Астролог Влад Росс розповів, які знаки зодіаку найбільше відчують на собі вплив сонячного затемнення 14 жовтня 2023 року.
Астрологія, Влад Росс
Гороскоп на жовтень 2023 від Влада Росса / ua.depositphotos.com, Главред

12-17 жовтня відбудеться сонячне затемнення. Астролог Влад Росс рекомендує усім знакам зодіаку бути дуже уважними, щоб не накликати неприємності.

Як розповів Росс у коментарі Главреду, у дні перед сонячним затемненням не можна підписувати важливих паперів, угод, починати новий бізнес, а також змінювати місце роботи, в іншому випадку це буде мати неприємні наслідки.

Дивіться прогноз Влада Росса про подарунки і небезпеки сонячного і місячного затемнень у жовтні 2023 року:

Під час сонячного затемнення шкідливих звичок зможуть легко позбутися чоловіки, під час місячного - жінки. Хоча у місячному затемненні можна покласти край будь-якій шкідливій звичці, яка згубно позначається на здоров'ї і чоловіків, і жінок. Людина може все життя курити, а потім, у дні перед місячним затемненням, раптом кинути, і навіть не буде хотітися.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс-український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

У сонячному затемненні у жодному разі не можна літати літаками.

Вплив сонячного затемнення 14 жовтня 2023 року найбільше відчують на собі чотири знаки зодіаку, особливо Терези та Овни, зазначив астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Середина осені 2023 року для кількох знаків зодіаку обіцяє бути вкрай важливим періодом в житті, який буде відзначений доленосними подіями і великими змінами. Астролог Влад Росс розповів про чотири знаки зодіаку, у яких у жовтні перевернеться життя.

А ці чотири знаки зодіаку переживуть жовтень без потрясінь. У деяких в жовтні буде багато роботи, іншим вдасться налагодити особисте життя, каже гороскоп на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти