StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Місяць буде посереднім": 4 знаки зодіаку переживуть жовтень без потрясінь

10 жовтня 2023, 16:03
У декого в жовтні буде багато роботи, іншим вдасться налагодити особисте життя, свідчить гороскоп на місяць.
Влад Росс, гороскоп
Нейтральним жовтень 2023 буде для чотирьох знаків знаків зодіаку, розповів Влад Росс / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2023 і розповів, для кого з 12 знаків зодіакального кола другий місяць осені буде нейтральним та не принесе серйозних потрясінь. Всього їх чотири - це Телець, Лев, Стрілець і Риби.

Гороскоп на жовтень 2023 - Телець

Жовтень 2023 року для Тельця буде рівним періодом. Тельцю в цьому місяці належить багато працювати, і не завжди це буде робота, яка буде до душі.

"Але, з іншого боку, Телець буде затребуваний на всі 100%. Тому безробіття представникам цього знака точно не загрожує. І, якщо вони довгий час шукали роботу, то саме в жовтні цей пошук увінчається успіхом. Причому Телець в жовтні в зв'язку з низкою затемнень може знайти кармічну роботу, тобто зайнятися тією діяльністю, якої б від нього хотів Господь. Крім того, в жовтні Тельцю слід замислитися про те, чи не можуть будь-які з його захоплень стати джерелом додаткового заробітку, оскільки хобі може принести непоганий дохід", - розповів астролог в інтерв'ю Главреду.

За словами Росса, девіз цього місяця для Тельця - потрібно перебувати в центрі свого життя, а не на узбіччі чужого.

Сприятливі дні для Тельця в жовтні 2023 року: 3, 8, 12, 16, 18.

Несприятливі дні для Тельця: 1, 15, 23, 24, 30.

Кар'єра та фінанси. У першій половині жовтня-2023 Телець буде завантажений рутинними справами, але сил у нього вистачить на все, і результати порадують. Успіху та досягненню мети може допомогти інформація, важлива підказка. Проявивши наполегливість, також вдасться роздобути первісний капітал, щоб запустити власну справу, нехай спочатку невелику, але вельми перспективну. Особливо якщо все це робити тоді, коли Меркурій увійде у знак Терези, тобто після 12 жовтня для Тельця складеться хороша ситуація.

У спілкуванні з начальством, колегами, партнерами потрібно бути гранично уважними, оскільки в оточенні Тельця можуть з'явитися нечисті на руку люди.

5-15 жовтня Тельцю потрібно бути обережнішим з фінансами, коли Венера буде з'єднуватися з Чорним Місяцем.

Особисте життя. У жовтні 2023 року в особистому житті Тельця все буде спокійно. Втім, він відчуватиме, що йому не вистачає позитивних емоцій. Це буде саме час для того, щоб завести домашнього вихованця, кішку або собаку, оскільки турбота про маленьку істоту об'єднає і дорослих, і дітей.

Якщо Телець планував робити ремонт, то жовтень – найсприятливіший час для цього.

У другій половині жовтня Телець та його друга половина можуть ухвалювати рішення про вступ в шлюб і відправитися в РАГС. Для створення сім'ї дуже сприятлива ситуація, головне, щоб це не відбувалося поблизу затемнення – 14-28 жовтня.

Успіх чекає на тих Тельців, які намагаються будувати своє особисте життя за допомогою соціальних мереж. Зоряна обстановка сприяє знайомству з надійною людиною, яка буде старшою за Тельця на 10-15 років.

Здоров'я. У жовтні-2023 буде високий ризик підхопити інфекційне захворювання, і за першими симптомами буде складно зрозуміти, чим Телець хворий. Може бути слабкість, нудота і перевтома, є небезпека заразитися коронавірусом. Тому Тельцю вкрай важливо прислухатися до свого організму, щоб не запустити хворобу і уникнути ускладнень.

У другій половині місяця слід уважніше стежити за тиском, оскільки можливі різкі скачки, перепади. Саме час подбати про шкіру, зробити чистку обличчя і маски. Головне для Тельця - уникати стресів, шукати способи відновлення душевної рівноваги, особливо поблизу затемнень, тобто 14 і 28 жовтня.

Гороскоп на жовтень 2023 - Лев

Жовтень-2023 для Льва буде посереднім місяцем. Планета щастя та удачі Венера покине знак Лева, але разом з нею його покине також і планета обманів і ілюзій Чорний Місяць. Тому, з одного боку, у Лева в жовтні стане менше щастя в любові, а з іншого – припиняться зради.

Жовтень подарує шанс Льву зав'язати нові знайомства, розширити коло спілкування і знайти гідну другу половинку.

Девіз місяця - якщо хочете змін, самі міняйте все, що вас не влаштовує.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Лева: 4, 6, 11, 20, 23.

Несприятливі дні жовтня для Лева: 7, 15, 22, 29, 30.

Кар'єр. У жовтні 2023 року у Льва з'явиться шанс піднятися по кар'єрних сходах, а також вирішити питання з працевлаштуванням, тому не варто сидіти, склавши руки. Перша половина місяця буде особливо сприятливою для просування по службі, оскільки перед Левом будуть відкриватися нові перспективи і можливості. У жовтні можна буде отримати важливу інформацію та цінну інформацію, яка допоможе Леву досягти успіху, особливо в середині місяця. Тому, чим ширше буде коло спілкування Лева в середині жовтня, тим краще для цього знака. Слід отримувати вигоду від своєї чарівності, також можна докорінно змінити свій імідж.

Гроші. На початку жовтня Льву слід тримати сімейні фінанси під контролем, а також не піддаватися на вмовляння авантюристів вкласти солідну суму в будівництво повітряних замків.

Особисте життя. Після літніх турбот сімейне життя Лева в жовтні 2023 року увійде в спокійне русло. За останній час Лев багато чого домігся, тому, можливо, дозволив собі трохи розслабитися, а тепер більше часу він може присвятити дому, сім'ї та дітям. В середині місяця ваша друга половина може піднести вам несподіваний подарунок, який не лише припаде вам до смаку, але і дозволить закрити очі на колишні непорозуміння. Лева в цьому місяці можуть пробачити.

Здоров'я. Енергетичний потенціал жовтня для Льва досить високий. Однак є ризик травмувати кінцівки, особливо пальці рук, можливі переломи. Жовтень буде прекрасним часом для початку боротьби із зайвою вагою, тому можна сідати на дієту. У другій половині місяця буде легше кинути палити.

Гороскоп на жовтень 2023 - Стрілець

Жовтень 2023-го для Стрільця буде середнім місяцем. У цей час будь-яка ситуація буде складатися на його користь попри коридор затемнень. Стрілець сміливо може розраховувати на підтримку друзів, колег і навіть майже незнайомих людей. Але необхідно пам'ятати, що всі блага цього світу не варті одного хорошого друга.

Гасло жовтня для Стрільця - не май сто рублів, а май сто друзів.

У жовтні у Стрільця є всі шанси знайти впливових друзів, покровителів, отримати протекцію.

Сприятливі дні для Стрільця в жовтні 2023 року: 5, 7, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня для Стрільця: 8, 18, 22, 29.

Кар'єр. Жовтень-2023 у Стрільця - це сприятливий період для досягнень у роботі. Колеги будуть готові не лише прийти до нього на допомогу, але і за необхідності розділити обов'язки. У цей період зірки допоможуть вирішити всі юридичні проблеми Стрільця. Якщо хтось дістав, можна сміливо подати в суд, але краще не робити цього поблизу затемнень 14 і 28 жовтня.

У другій половині місяця якийсь щасливий випадок, якась мимохідь кинута фраза приятеля або зовсім незнайомої людини можуть кардинально змінити погляди Стрільця на той чи інший службове питання. В результаті вийде діяти більш ефективно.

Гроші. З фінансами в жовтні 2023 року у Стрільця буде досить напружено. У першій половині місяця не виключені втрати і збитки. Але переживати не варто, тому що в кінці місяця матеріальне становище стабілізується, а доходи зростуть.

Особисте життя. Сімейні Стрільці в жовтні 2023-го зможуть насолоджуватися спокоєм і гармонією попри те, що це буде період затемнень. Стрільцю важливо пам'ятати, що, чим менше людей знає про його сімейне життя, тим менше загроза його благополуччю. Якщо у когось із близьких людей виникнуть проблеми, не потрібно поспішати їх вирішувати, в період затемнень краще цього не робити, свідчить гороскоп 2023.

Стрільцям, які живуть в цивільному шлюбі, в середині місяця захочеться подати заяву в РАГС. Зірки вітають таке рішення, але цього не варто робити під час сонячного затемнення – 14 жовтня. Це може зміцнити не тільки стосунки, але і фінансове становище пари, оскільки, якщо в цьому місяці укласти шлюб, він буде довготривалим.

Для вільних Стрільців кінець жовтня 2023 року буде найсприятливішим періодом, особливо висока ймовірність зустріти другу половинку поблизу місячного затемнення, 26-30 числа.

Здоров'я. В середині жовтня у Стрільця намітиться якась перепочинок в роботі. Можна буде взяти паузу і подбати про своє здоров'я, пройти курс терапії або відправитися в санаторій. Вдалий час, щоб підтримати імунітет, в чому допоможуть лазня, сауна, спа-процедури, обгортання. Щоб уникнути проблем з хребтом, Стрільцю варто пройти курс масажу. Якщо у Стрільця запланована відпустка, то це просто прекрасно – провести його варто біля водойми. Підійде будь-який курорт з водою, навіть якщо Стрілець не буде купатися, а просто перебуватиме біля води.

Дивіться відео гороскопу на жовтень 2023 року для всіх знаків Зодіаку від астролога Влада Росса:

Гороскоп на жовтень 2023 - Риби

Жовтень 2023 року для Риб буде рівним місяцем. Їм варто плисти за течією. Місяць обіцяє пройти без особливих катаклізмів, але розслаблятися він все одно не дозволить через сонячне і місячне затемнення. Рибам доведеться лавірувати, ухвалювати рішення і робити важливий вибір, а це вкрай нерішучий знак зодіаку. Вибір Рибам буде зробити дуже складно, і це буде дилема місяця для них.

Багатьох Риб у жовтні чекатимуть нестандартні ситуації, але зірки допоможуть представникам знака звернути їх на свою користь. Риб будуть розривати пристрасті та амбіції, але вони не будуть схильні показувати це оточуючим.

Втім, далеко не все буде гладко у Риб в жовтні у стосунках з любовними і діловими партнерами. Побачення при цьому можуть бути досить успішними, але розбіжності з діловими партнерами можуть дійти до суду. Якщо Риби збираються міняти роботу, то це краще зробити в першій половині місяця.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Риб: 1, 2, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні жовтня для Риб: 3, 4, 12, 13, 19, 23.

Кар'єр. У жовтні 2023 року у Риб цілком можуть бути неприємності в роботі. Міняти роботу в цьому місяці не варто, оскільки є ризик поміняти шило на мило. Але можна ризикнути в першій половині місяця.

Втім, не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад попри те, що місяць може принести Рибам нудьгу і застій енергії. Їм вистачить сил і мудрості, щоб ухвалювати правильні рішення.

Працездатність Риб в цьому місяці буде високою, особливо в першій його половині. Також в цей період життя можливі конструктивні перетворення в професійній діяльності Риб, особливо після 23 жовтня, коли Меркурій увійде в знак Скорпіона.

"Перш ніж щось робити, Рибам важливо подумати про наслідки. Потрібно намагатися не зачіпати почуття інших людей. Необхідно ретельно думати над планом дій, враховувати всі дрібниці, а, оскільки Венера знаходиться в зодіакальному знаку Діви, враховувати всі нюанси взаємин з партнерами по бізнесу. У цьому місяці Рибам слід працювати в парі або групі людей попри те, що вони люблять перебувати на самоті. Але при цьому не варто зв'язуватися з людьми, з якими раніше не вдалося досягти взаєморозуміння і успіху, таких необхідно всіляко відкидати від себе", - порадив астролог.

Гроші. У фінансовому плані в жовтні зірки попереджають Риб про те, що не можна піддаватися спокусам витратити чималу суму на розваги. Потрібно бути економнішими. Дуже скоро Рибам знадобляться накопичені кошти. В іншому випадку Риби можуть розтринькати все, не залишивши нічого на той момент, коли гроші дійсно знадобляться.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. На початку жовтня у взаєминах з другою половиною Риби будуть проявляти категоричність, внаслідок чого їхній партнер або партнерка можуть втрачати самовладання. Тому важливо проявляти гнучкість у стосунках, тим більше, що Риби мають вродженим почуттям такту. Рибам необхідно прощати коханій людині його помилки і не дошкуляти його причіпками. Можливо другій половинці Риб потрібна деяка свобода дій.

Навіть якщо у Риб прокинеться почуття ревнощів, не потрібно влаштовувати сцен. Риби - це чи не самий ревнивий знак зодіаку поряд зі Скорпіоном. Партнеру і в голову не прийде зраджувати Риб, а вони вже намалюють картину, як він цілується з кимось на стороні.

Рибам, які мріють про постійні стосунки, необхідно набратися терпіння до кінця місяця – в цей час вони стануть надзвичайно привабливими. Потрібно буде скористатися моментом і заявити про себе людині, до якої Риби небайдужі. Тим більше, Венера, планета любові, щастя і стосунків, перебуватиме в будинку партнерства і можливого тяжіння обранця на все життя.

Здоров'я. У жовтні 2023 року Риби, ймовірно, зіткнуться з проблемами ваги, яка може як збільшуватися, так і зменшуватися. Тому краще придбати ваги і стежити за своєю вагою, оскільки через це страждатиме не лише фігура, але і здоров'я в цілому. У цей період життя Рибам не варто засиджуватися допізна за роботою і не спати вночі, оскільки дуже важливо, щоб в організмі не відбулися збої через недосипання. Перегляд фільмів і спілкування в соцмережах краще відкласти на денний час. Постійне недосипання може викликати у Риб млявість і апатію, а втома буде накопичуватися з кожним днем. Все це може привести до збоїв в роботі ендокринної системи. Необхідно уважніше ставитися до себе, нормалізувати свій раціон харчування і більше відпочивати. Сприятливий час для звернення до психолога, астролога і нутриціолога.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти