StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Затемнення у жовтні 2023 року буде "диявольським": астролог розповів, чим це загрожує

4 жовтня 2023, 01:32
Сонячне затемнення не буде видно на території України, тому для нашої країни не повинно статися нічого страшного, каже гороскоп.
Затемнення, гороскоп
Гороскоп 2023: що принесуть два затемнення у жовтні / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, pixabay.com

У другий місяць осені будуть одразу два затемнення: 14 жовтня - сонячне, а 28 жовтня - місячне. Астролог Влад Росс розповів, який вплив матимуть на нас ці астрономічні явища.

Сонячне затемнення відбудеться 14 жовтня о 21:00. Це буде кільцеве сонячне затемнення в 22-му градусі Терезів, символом якого є людина, яка втратила кільце.

"У дні поблизу цього затемнення буде безліч розлучень. Крім того, впаде ринок ювелірних прикрас, ймовірно, в цей час заборонять продавати російські алмази" - розповів Росс Главреду.

Сонячне затемнення відкриє коридор затемнень і "включить" вісь Овен - Терези. Висхідний вузол буде в Овні, що говорить про те, що війна буде в пріоритеті, а не мир, свідчить гороскоп 2023. Хоча деякі намітки майбутніх переговорів можуть з'явитися під час Меркурію в Терезах. У будь-якому випадку, в дні поблизу затемнення будуть порушуватися питання дипломатії, судів, юридичних питань і справ.

"Це сонячне затемнення буде кільцеподібним, в давнину такі називали "диявольськими". Головне - його не буде видно на території України, тому для нашої країни не повинно статися нічого страшного. Однак його буде видно на території Америки та Мексики, і ось там можливі різні катаклізми на кшталт ураганів, повеней та землетрусів", - сказав фахівець.

28 жовтня о 23:14 за Києвом нас чекає приватне місячне затемнення. Його можна буде спостерігати і в Україні, проте найкраще його буде видно в країні-агресорі РФ.

"Це вказує на те, що в Росії може статися палацовий переворот в кінці жовтня або в листопаді. У цей час Путін може піти з життя, хоча якийсь час це будуть приховувати. Це буде фатальний період для Росії. Не виключаю, що в Москві можуть повстати кадировці, а ось народ в Росії жодних повстань і протестів не влаштує", - вважає Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Під час місячного затемнення дії, бажання і потреби навряд чи будуть збігатися. Росс вважає, що в Росії може повторитися щось подібне заколоту Пригожина, оскільки сили оборони України в цей час несподівано можуть прорвати фронт і дійти до Токмака.

"У РФ це багатьом не сподобається, і всередині неї піднімається хвиля агресії, внаслідок чого трапляться важливі події в кінці жовтня та в листопаді.

Поблизу затемнень завжди концентрується велика енергія, але не завжди вона проявляє себе м'яко та спокійно. Цього разу вона буде просто жахливою, тому що все це буде пов'язано ще й з планетою Плутон. 12-16 і 26-30 жовтня особливо не варто починати важливі проекти, укладати шлюб, лягати під ніж хірурга", - резюмував астролог.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на жовтень 2023 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти