Гороскоп на жовтень-2023 для всіх від Влада Росса: на які знаки обрушиться удача

6 жовтня 2023, 18:20оновлено 30 жовтня 2023, 22:50
Гороскоп на жовтень обіцяє щастя та успіх чотирьом знакам зодіаку, а от лузерам місяця слід бути готовими до непростого періоду.
Астролог Влад Росс назвав невдах і щасливчиків жовтня
У гороскопі на жовтень астролог Влад Росс розповів, як на кожен знак зодіаку вплинуть сонячне і місячне затемнення / Главред

Два затемнення – сонячне і місячне, а також розворот планети смерті та руйнувань Плутона зроблять жовтень 2023 року дуже складним і навіть страшним періодом. Місяць принесе безліч небезпек і фатальних подій. Втім, далеко не всі знаки зодіаку відчують на собі нещадність середини осені – на чотири з них у жовтні чекає смуга везіння та удачі.

Невдахи жовтня-2023:

Овен

У жовтні 2023 року на невгамовного Овна чекає досить активна діяльність. Сонячне затемнення буде в опозиції до цього знака, тому місяць обіцяє бути складним. Головне цього місяця для Овна – не образити ненароком когось із оточуючих, інакше судів і слідств не уникнути. У жовтні оточуючі можуть Овну як допомогти, так і нашкодити, тому – дипломатія, ще раз дипломатія, тисячу разів дипломатія. Хоч дипломатичність і не властива Овну, але, якщо він припуститься помилки, наприклад, із кимось посвариться або підвищить на когось голос, то незабаром удар може бути завдано і по ньому самому.

Сприятливі дні для Овна в жовтні 2023 року: 5, 11, 14, 15, 30.

Несприятливі дні для Овна в жовтні: 8, 9, 16, 17, 20, 21.

Особисте життя. У жовтні-2023 в сімейному житті на Овна чекають складності. Якщо друга половинка Овна перевантажена роботою, і він починає страждати від нестачі уваги, слід трохи стримати свій запал. Взагалі, зоряна обстановка в першій половині місяця буде провокувати Овна на конфлікти, особливо поблизу 8-10 жовтня – в ці дні він може назавжди посваритися з близькою людиною і розлучитися.

У другій половині жовтня вдома у Овна також буде не особливо спокійно: у своєму прагненні показати, хто в домі господар, люди будуть здатні перейти будь-які межі. Овну важливо тримати себе в руках, інакше човен під назвою "сімейне життя" може почати протікати.

На вільних Овнів чекають нові знайомства, які зав'яжуться в незвичній обстановці і при дивних обставинах. Це може бути досить прагматичний роман.

Протягом останнього тижня місяця можливі безглузді знаки уваги з боку колег. Утім, в цьому не буде нічого дивного, адже Овен буде випромінювати енергію такої сили, що мало хто зможе встояти. Особливо сприятливими для Овна будуть романи на роботі.

Кар'єра та фінанси. Жовтень-2023 в плані кар'єри та фінансів для Овна сприятливий, з одного боку, для зав'язування і зміцнення партнерських стосунків, причому кармічних, але з іншого – ці взаємини можуть руйнуватися.

Час сприятливий для старту проєктів, укладення договорів і просто вдалої роботи, особливо коли Меркурій увійде в знак Терезів 12 жовтня. Це чудовий період для розвитку бізнесу, його реорганізації, укладення договорів про оренду приміщення.

Якщо Овен працює за наймом, прийшов час звернути на себе увагу керівництва. Сміливо можна звертатися з проханням підвищити зарплату або зробити робочий графік більш зручним.

Фінансові позиції Овна в жовтні 2023-го будуть стабільними. Особливих збитків цього місяця не передбачається. Однак ризикувати особливо не варто.

Здоров'я. Перший тиждень жовтня 2023 року буде сприятливим для проходження Овном планового медичного огляду. В середині місяця найбільш проблемною зоною для Овна може стати шлунок і тонкий кишківник, тому слід дотримуватися м'якої дієти. Оскільки імунітет Овна в жовтні буде ослабленим, існує небезпека різного роду респіраторних захворювань, у тому числі коронавирусу. Слід одягатися тепліше і уникати протягів, пропити курс вітамінів і частіше їсти лимони і журавлину. Кінець місяця – сприятливий період для придбання річного абонемента в тренажерний зал, фітнес-клуб або басейн. Фізичні вправи, пробіжка або ходьба вранці допоможуть Овну скинути емоційне напруження і агресію, які точно з'являться цього місяця.

Дивіться відеоверсію гороскопу на жовтень 2023 року для всіх знаків Зодіаку від астролога Влада Росса:

Рак

Жовтень 2023 року для Рака буде складним місяцем, оскільки сонячне затемнення буде в квадраті до цього знаку зодіаку. У центрі уваги опиняться дім, сім'я, нерухомість, родичі та близькі. Раку захочеться бути поруч із рідними людьми під час осінньої негоди і депресії. А депресія цілком імовірна, тому що на роботі все може йти геть погано.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Рака: 3, 6, 11, 20, 25.

Несприятливі дні жовтня для Рака: 1, 9, 15, 16, 23.

Кар'єра. У першій половині жовтня на роботі у Рака особливих проблем не очікується, все буде йти добре. Відповідальних рішень у цей час ухвалювати, швидше за все, не доведеться, тому буде можливість зайнятися повсякденними справами або повернутися до тих, які були відкладені на невизначений термін. Цим можуть скористатися конкуренти або відкриті вороги, які почнуть наступати Раку на п'яти або провокувати відкритий конфлікт.

Гроші. Фінансову ситуацію жовтня можна назвати стабільною. Раку слід витрачати гроші на зміцнення здоров'я. А от робити незаплановані покупки зірки не радять, тим більше, Венера зайшла в знак Діви, тому кожну копійку потрібно буде економити.

Особисте життя. Весь жовтень-2023 Рак присвятить домашнім справам та особистому життю. Гармонія, розуміння, спокій – це вірні супутники Рака в жовтні.

Зірки рекомендують у жовтні задуматися про придбання нерухомості, вибрати хорошого ріелтора, подумати про іпотеку.

Здоров'я. Енергетичний фон і стан здоров'я Рака в жовтні 2023 року не викликають побоювань. Однак Раку слід пам'ятати, що зайва емоційність і стрес – це відкриті двері для всіх хвороб, особливо 27-29 жовтня, поблизу місячного затемнення, коли можна навіть загриміти в лікарню. Не буде зайвим цього місяця візит до дерматолога і нутриціолога. Дієти в жовтні небажані, як і нові незвичні косметичні процедури. Гарний час для зміцнення імунітету і прийому вітамінів.

Терези

Для Терезів жовтень 2023 року обіцяє бути досить складним періодом, оскільки саме в цьому знаку зодіаку відбудеться затемнення. З іншого боку, через затемнення місяць буде досить активним, насиченим і переломним. І тільки від самих Терезів буде залежати, зламає доля їх або вони її. Найімовірніше, представникам знака захочеться оновлення однієї або декількох сфер життя: кар'єри, особистого життя або фінансів. Але слід пам'ятати, що для отримання нового необхідно звільнити місце від старого, пожертвувати чимось наявним.

Девіз жовтня для Терезів – жертвувати чимось непотрібним, щоб домогтися бажаного.

Сприятливі дні для Терезів у жовтні 2023 року: 7, 10, 13, 20, 24.

Несприятливі дні для Терезів в жовтні: 8, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра. У жовтні 2023-го Терезам потрібно намагатися по максимуму використовувати шанси, які підкидатиме їм доля. Для цього у них будуть сили, енергія, підтримка зірок. На роботі можливі зміни у стосунках із колегами, діловими партнерами, начальством. Настають кардинальні зміни в роботі і діяльності: вони можуть як підняти представників знака в гору, так і різко опустити.

Деякі представники знака будуть змушені спробувати себе на нових, абсолютно незнайомих теренах. Не виключено, що хобі перетвориться на професію.

Тим Терезам, які не планують шукати нове місце роботи, а бажають утриматися на своїй посаді або піднятися по кар'єрних сходах, зірки радять відкинути зайву скромність – потрібно заявляти про себе. Можливість показати себе з кращого боку точно буде. Головне пам'ятати, що під лежачий камінь вода не тече, а, значить, потрібно діяти.

Гроші. Терезам у жовтні 2023-го потрібно намагатися не піддаватися на виверти продавців, тому що незаплановані покупки принесуть розчарування, оскільки виявляться дурними і непотрібними. Через те, що Венера перебуває в 12-му домі, Терези можуть щось придбати, а потім шкодувати про це все своє життя. Тому від великих покупок краще відмовитися цього місяця.

Особисте життя. У першій половині жовтня 2023 року сімейне життя може здатися Терезам досить нудним і одноманітним. Стосункам знадобиться новий імпульс, тому важливо знайти час, щоб влаштувати романтичне побачення або вирушити в невеличку подорож.

Терезам, які поки тільки шукають свою пару, доля в жовтні цього року дасть чимало можливостей завести перспективне знайомство, закрутити роман, який буде здатним привести до дверей Рагсу. Тож особисте життя самотніх Терезів в жовтні може змінитися. Особливо велика ймовірність зустріти другу половинку поблизу 14 жовтня, поблизу сонячного затемнення. Зустрінута в цей час людина може стати долею і залишитися з Терезами до кінця життя.

Здоров'я. Жовтень 2023 року буде сприятливим часом для тих Терезів, які прагнуть схуднути. Сприятливо сідати на дієту. Не потрібно шукати екзотичні дієти – досить просто виключити продукти з великою кількістю вуглеводів і рясні вечері. Зайві кілограми будуть йти, особливо якщо Терези будуть бігати вранці. У другій половині місяця слід приділити увагу догляду за шкірою: необхідно підготуватися до більш суворих погодних умов, підібрати з косметику, яка не буде викликати алергію і в достатній мірі буде живити й захищати шкіру. Також можливі інфекційні та вірусні захворювання на кшталт коронавірусу, тому слід провести профілактичні заходи, можливо, зробити щеплення від нових штамів вірусу, пропити вітаміни, здійснювати піші прогулянки, висипатися, а найголовніше – правильно харчуватися. Сприятливий час, щоб звернутися до дієтолога.

Козеріг

Козеріг у жовтні 2023 року перебуватиме в жорсткому квадраті до сонячного затемнення, тому для нього місяць обіцяє бути складним і пройде під знаком "мінус". По Козерогу може бути завдано удару, особливо це може стосуватися фатальної неприємності в кар'єрі, зокрема, можуть зіпсуватися взаємини з керівництвом, і Козерога можуть понизити на посаді. Тому важливо не робити помилок. Якщо Козеріг буде спокійним, не буде дратуватися і припускатися грубих помилок, то все повинно бути в порядку.

Жовтень для Козерога буде досить активним місяцем, на спокійне життя він може навіть не розраховувати. Перед ним постануть завдання, з якими раніше він не стикався, причому вони можуть бути настільки складними, що Козеріг може сам відмовитися від подальшого просування в кар'єрі і звільнитися. З іншого боку, якщо Козеріг більше не може працювати в цьому місці, якщо там настільки все ускладнилося, то, незважаючи на його працьовитість, краще звільнитися в жовтні. Однак якщо Козеріг відчуває, що може пробити будь-яку стіну (а це життєва стратегія цього знака – пробивати стіни), губитися не варто: від уміння тримати удар будуть залежати й інші місяці, і він зможе все-таки продавити ситуацію.

Сприятливі дні в жовтні 2023 року для Козерога: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня для Козерога: 9, 15, 18, 23, 30.

Кар'єра. Зірки в жовтні створять сприятливі аспекти, якщо Козеріг відчуває себе пробивним і буде сам прокладати шлях до свого успіху. Якщо творча сутність Козерога буде рватися назовні, і якщо його робота пов'язана з наукою, рекламою, подорожами, творчістю, шоу-бізнесом, то на представників знака чекає успіх. Концертна діяльність, ювелірка, все, що стосується краси і естетики, дизайн – усе це буде складатися чудово.

Місяць благоволить Козерогам, які планують продовжити освіту, освоїти нову професію, підвищити кваліфікацію або вирушити на навчання за кордон.

У цей період життя Козерога будуть вирішуватися питання, пов'язані з професійною діяльністю. Він зможе проявити такі якості, як сміливість, товариськість, безстрашність. Застереження тільки одне – не потрібно витрачати енергетичний потенціал бездумно і безцільно.

Гроші. Якщо Козеріг візьме кермо влади до своїх рук, фінансова ситуація покращиться і стабілізується наприкінці жовтня. На початку місяця є небезпека краху і повалення, тому потрібно бути обережнішим, особливо в період опозиції Сатурна, який керує Козерогом, і Венери, що відповідає за ділове партнерство, тобто 8-11 жовтня. Якщо припуститися грубої помилки в цей час, можна нарватися на руйнування ділових партнерських відносин і навіть збанкрутувати, якщо в цей час Козеріг підпише важливі фінансові папери або зробить великі інвестиції. Козерогу цього місяця в жодному разі не можна ризикувати, особливо 5-15 жовтня, коли Венера поєднається з Чорним Місяцем у знаку Діви.

Особисте життя. У жовтні-2023 Козерогу важливо зберегти спокій у сім'ї. Повертаючись додому, всі неприємності потрібно залишати на роботі, у жодному разі не можна проявляти роздратування в сім'ї, інакше проблем не уникнути. Цього місяця можливі труднощі.

З іншого боку, Козерогу не слід брати на себе всі побутові турботи і клопоти – краще розподілити обов'язки між усіма членами сім'ї. Краще в жовтні трохи відсторонитися від усіх домашніх справ.

Козероги, які мріють зустріти свою любов, повинні приготуватися цього місяця, оскільки інтерес до них із боку протилежної статі буде забезпечений. Можна знайти другу половинку за кордоном. Шлюб з іноземцем дуже сприятливий у цей час. Зірки кажуть, що роман, що почався цього місяця, має всі шанси перерости в гармонійний союз, досить прагматичний. Адже саме Козеріг завжди прагне вступити в шлюб з багатою людиною.

Представникам знака, які в жовтні будуть проходити цукерково-букетний період, варто бути насторожі: партнер у середині місяця може повести себе некоректно, і є ризик розлучитися. Тому слід бути обережнішими поблизу сонячного затемнення, яке відбудеться 14 жовтня.

Здоров'я. У жовтні 2023 року Козерогу необхідно зробити все можливе для підняття тонусу, інакше на нього може нахлинути депресія. Завдання, що стоять перед Козерогом, вельми серйозні, тому потрібно постаратися, щоб здоров'я не підвело. Зняти нервову напругу допоможуть йога і масаж. Головне – встояти при зустрічі з вірусною інфекцією. Саме час пропити курс вітамінів і відновити душевну рівновагу, інакше перевтома або зрив на роботі може повністю знеструмити Козерога, і він може потрапити до лікарні. Також потрібно берегти очі і сходити до офтальмолога.

Нейтральним жовтень буде для наступних знаків:

Телець

Жовтень 2023 року для Тельця буде рівним періодом. Тельцю цього місяця доведеться багато працювати, і не завжди це буде робота, яка буде до душі. Але, з іншого боку, Телець буде затребуваний на всі 100%. Тому безробіття представникам цього знака точно не загрожує. І, якщо вони довгий час шукали роботу, то саме в жовтні цей пошук увінчається успіхом. Причому Телець у жовтні в зв'язку з низкою затемнень може знайти кармічну роботу, тобто зайнятися тією діяльністю, якої б від нього хотів Господь.

Крім того, в жовтні Тельцю слід задуматися про те, чи не можуть якісь із його захоплень стати джерелом додаткового заробітку, оскільки хобі може принести непоганий дохід.

Девіз цього місяця для Тельця – потрібно перебувати в центрі свого життя, а не на узбіччі чужого.

Сприятливі дні для Тельця в жовтні 2023 року: 3, 8, 12, 16, 18.

Несприятливі дні для Тельця: 1, 15, 23, 24, 30.

Кар'єра та фінанси. У першій половині жовтня-2023 Телець буде завантажений рутинними справами, але сил у нього вистачить на все, і результати потішать. Успіху і досягненню мети може допомогти інформація, важлива підказка. Проявивши наполегливість, також вдасться роздобути первісний капітал, щоб запустити власну справу, нехай спочатку невелику, але вельми перспективну. Особливо якщо все це робити тоді, коли Меркурій увійде в Терези, тобто після 12 жовтня для Тельця складеться хороша ситуація.

У спілкуванні з начальством, колегами, партнерами потрібно бути вкрай уважними, оскільки в оточенні Тельця можуть з'явитися нечисті на руку люди.

5-15 жовтня Тельцю потрібно бути обережнішим із фінансами, коли Венера, що керує цим знаком, буде поєднуватися з Чорним Місяцем.

Особисте життя. У жовтні 2023 року в особистому житті Тельця все буде спокійно, тиша та гладь. Втім, він буде відчувати, що йому не вистачає позитивних емоцій. Це буде саме час для того, щоб завести домашнього улюбленця, кішку або собаку, оскільки турбота про маленьку істоту об'єднає і дорослих, і дітей.

Якщо Телець планував робити ремонт, то жовтень – найсприятливіший час для цього.

У другій половині жовтня Телець і його друга половина можуть ухвалити рішення про те, щоб узяти шлюб і вирушити до РАГСу. Для створення сім'ї дуже сприятлива ситуація, головне, щоб це не відбувалося поблизу затемнення – 14-28 жовтня.

Успіх чекає на тих Тельців, які намагаються будувати своє особисте життя за допомогою соціальних мереж. Зоряна обстановка сприяє знайомству з надійною людиною, яка буде старшою за Тельця на 10-15 років.

Здоров'я. У жовтні-2023 буде високий ризик підхопити інфекційне захворювання, і за першими симптомами буде складно зрозуміти, чим Телець хворий. Може бути слабкість, нудота і перевтома, є небезпека заразитися коронавірусом. Тому Тельцю вкрай важливо прислухатися до свого організму, щоб не запустити хворобу і уникнути ускладнень.

У другій половині місяця слід уважніше стежити за тиском, оскільки можливі різкі скачки, перепади. Саме час подбати про шкіру, зробити чистку обличчя і маски. Головне для Тельця – уникати стресів, шукати способи відновлення душевної рівноваги, особливо поблизу затемнень, тобто 14 і 28 жовтня.

Лев

Жовтень-2023 для Лева буде посереднім місяцем. Планета щастя і удачі Венера залишить знак Лева, але разом із нею і планета обманів та ілюзій Чорний Місяць. Тому, з одного боку, у Лева в жовтні стане менше щастя в любові, а з іншого – припиняться зради.

Жовтень подарує шанс Леву зав'язати нові знайомства, розширити коло спілкування і знайти гідну другу половинку.

Девіз місяця – якщо хочете змін, самі змінюйте все, що вас не влаштовує.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Лева: 4, 6, 11, 20, 23.

Несприятливі дні жовтня для Лева: 7, 15, 22, 29, 30.

Кар'єра. У жовтні 2023 року у Лева з'явиться шанс піднятися по кар'єрних сходах, а також вирішити питання з працевлаштуванням, тому не варто сидіти склавши руки. Перша половина місяця буде особливо сприятливою для просування по службі, оскільки перед Левом будуть відкриватися нові перспективи і можливості. У жовтні можна буде отримати важливу та цінну інформацію, яка допоможе Леву досягти успіху, особливо в середині місяця. Тому, чим ширше буде коло спілкування Лева в середині жовтня, тим краще для цього знака. Слід отримувати вигоду зі своєї надмірної чарівності, також можна докорінно змінити свій імідж.

Гроші. На початку жовтня Льву слід тримати сімейні фінанси під контролем, а також не піддаватися на вмовляння авантюристів вкласти солідну суму в будівництво повітряних замків.

Особисте життя. Після літніх турбот сімейне життя Лева в жовтні 2023 року увійде в спокійне русло. За останній час Лев багато чого домігся, тому, можливо, дозволив собі трохи розслабитися, а тепер більше часу він може присвятити дому, сім'ї та дітям. В середині місяця ваша друга половина може зробити вам несподіваний подарунок, який не тільки припаде вам до смаку, але й дозволить закрити очі на колишні непорозуміння. Лева цього місяця можуть пробачити.

Здоров'я. Енергетичний потенціал жовтня для Лева досить високий. Однак є ризик травмувати кінцівки, особливо пальці рук, можливі переломи. Жовтень буде прекрасним часом для початку боротьби із зайвою вагою, тому можна сідати на дієту. У другій половині місяця охочі кинути палити зможуть зробити це легше, ніж у будь-який інший час, оскільки попрощатися зі шкідливою звичкою буде простіше.

Стрілець

Жовтень 2023-го для Стрільця буде середнім місяцем. У цей час будь-яка ситуація буде складатися на його користь, незважаючи на коридор затемнень. Стрілець сміливо може розраховувати на підтримку друзів, колег і навіть майже незнайомих людей. Але необхідно пам'ятати, що всі блага цього світу не варті одного хорошого друга.

Гасло жовтня для Стрільця – не май сто рублів, а май сто друзів.

У жовтні у Стрільця є всі шанси знайти впливових друзів, покровителів, отримати протекцію.

Сприятливі дні для Стрільця в жовтні 2023 року: 5, 7, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня для Стрільця: 8, 18, 22, 29.

Кар'єра. Жовтень-2023 у Стрільця – це сприятливий період для досягнень у роботі. Колеги будуть готові не тільки прийти йому на допомогу, але і за потреби розділити обов'язки. У цей період зірки допоможуть вирішити всі юридичні проблеми Стрільця. Якщо хтось дістав, можна сміливо звернутися до суд, але краще не робити цього поблизу затемнень – поблизу 14 і 28 жовтня.

У другій половині місяця якийсь щасливий випадок, якась мимохідь кинута фраза приятеля або зовсім незнайомої людини можуть кардинально змінити погляди Стрільця на те чи інше службове питання. В результаті вдасться діяти більш ефективно.

Гроші. З фінансами в жовтні 2023 року у Стрільця буде досить напружено. У першій половині місяця не виключені втрати і збитки. Але переживати не варто, тому що наприкінці місяця матеріальне становище стабілізується, а доходи зростуть.

Особисте життя. Сімейні Стрільці в жовтні 2023-го зможуть насолоджуватися спокоєм і гармонією, незважаючи на те, що це буде період затемнень. Стрільцю важливо пам'ятати, що, чим менше людей знає про його сімейне життя, тим менша загроза його благополуччю. Якщо у когось із близьких людей виникнуть проблеми, не потрібно поспішати їх вирішувати, в період затемнень краще цього не робити.

Стрільцям, які живуть в цивільному шлюбі, в середині місяця захочеться подати заяву до РАГСу. Зірки вітають таке рішення, але цього не варто робити під час сонячного затемнення – 14 жовтня. Це може зміцнити не тільки стосунки, але й фінансове становище пари, оскільки, якщо цього місяця укласти шлюб, він буде довготривалим.

Для вільних Стрільців кінець жовтня 2023 року буде найсприятливішим періодом, особливо висока ймовірність зустріти другу половинку поблизу місячного затемнення, 26-30 числа.

Здоров'я. В середині жовтня у Стрільця намітиться певний перепочинок у роботі. Можна буде взяти паузу і подбати про своє здоров'я, пройти курс терапії або вирушити в санаторій. Сприятливо підтримати імунітет, у чому допоможуть лазня, сауна, спа-процедури, обгортування. Щоб уникнути проблем із хребтом, Стрільцю варто пройти курс масажу. Якщо у Стрільця запланована відпустка, то це просто прекрасно – провести її варто біля водойми. Підійде будь-який курорт із водою, навіть якщо Стрілець не буде купатися, а буде просто перебувати біля води.

Риби

Жовтень 2023 року для Риб буде рівним місяцем. Їм варто плисти за течією. Місяць обіцяє пройти без особливих катаклізмів, але розслаблятися він усе одно не дозволить через сонячне і місячне затемнення. Рибам доведеться лавірувати, приймати рішення і робити важливий вибір, а це вкрай нерішучий знак зодіаку. Вибір Рибам буде зробити дуже складно, і це буде дилема місяця для них.

На багатьох Риб у жовтні чекатимуть нестандартні ситуації, але зірки допоможуть представникам знака розвернути їх на свою користь. Риб будуть розривати пристрасті і амбіції, але вони не будуть схильними показувати це оточуючим.

Втім, далеко не все буде гладко у Риб у жовтні у стосунках із любовними і діловими партнерами. Побачення при цьому можуть бути досить успішними, але розбіжності з діловими партнерами можуть дійти до суду. Якщо Риби збираються змінювати роботу, то це краще зробити в першій половині місяця.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Риб: 1, 2, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні жовтня для Риб: 3, 4, 12, 13, 19, 23.

Кар'єра. У жовтні 2023 року у Риб цілком можуть бути неприємності в роботі. Змінювати роботу цього місяця не варто, оскільки є ризик змінити шило на мило. Але можна ризикнути в першій половині місяця.

Втім, не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад, незважаючи на те, що місяць може принести Рибам нудьгу і застій енергії. Їм вистачить сил і мудрості, щоб ухвалювати правильні рішення.

Працездатність Риб цього місяця буде високою, особливо в першій його половині. Також у цей період життя можливі конструктивні перетворення в професійній діяльності Риб, особливо після 23 жовтня, коли Меркурій увійде в знак Скорпіона.

Перш ніж щось робити, Рибам важливо подумати про наслідки. Потрібно намагатися не зачіпати почуття інших людей. Необхідно ретельно думати над планом дій, враховувати всі дрібниці, а, оскільки Венера знаходиться в зодіакальному знаку Діви, враховувати всі нюанси взаємин із партнерами по бізнесу. У цьому місяці Рибам слід працювати в парі або групі людей, незважаючи на те, що вони люблять перебувати на самоті. Але при цьому не варто зв'язуватися з людьми, з якими раніше не вдалося досягти взаєморозуміння і добитися успіху, таких необхідно всіляко відкидати від себе.

Гроші. У фінансовому плані в жовтні зірки попереджають Риб про те, що не можна піддаватися спокусам витратити чималу суму на розваги. Потрібно бути економнішими. Дуже скоро Рибам знадобляться накопичені кошти. В іншому разі Риби можуть розтринькати все, не залишивши нічого на той момент, коли гроші дійсно знадобляться.

Особисте життя. На початку жовтня у стосунках із другою половиною Риби будуть проявляти категоричність, через що їхній партнер або партнерка можуть втрачати самовладання. Тому важливо проявляти гнучкість у відносинах, тим більше, що Риби мають вроджене почуття такту. Рибам необхідно прощати коханій людині її помилки і не дошкуляти доріканнями. Можливо другій половинці Риб потрібна певна свобода дій.

Навіть якщо у Риб прокинуться ревнощі, не потрібно влаштовувати сцен. Риби – це чи не найбільш ревнивий знак зодіаку разом із Скорпіоном. Партнеру і в голову не прийде зраджувати Рибам, а вони вже намалюють яскраву ситуацію, як він цілується з кимось на стороні.

Рибам, які мріють про постійні стосунки, необхідно набратися терпіння до кінця місяця – в цей час вони стануть надзвичайно привабливими. Потрібно буде скористатися моментом і заявити про себе людині, до якої Риби небайдужі. Тим більше, Венера, планета кохання, щастя і стосунків, буде перебувати в домі партнерства і можливої появи обранця на все життя.

Здоров'я. У жовтні 2023 року Риби, ймовірно, матимуть проблеми з вагою, яка може як збільшуватися, так і зменшуватися. Тому краще придбати ваги і стежити за своєю оптимальною масою тіла, оскільки через це буде страждати не тільки фігура, але й здоров'я в цілому. У цей період життя Рибам не варто засиджуватися допізна за роботою і не спати ночами, оскільки дуже важливо, щоб в організмі не відбулися збої через недосипання. Перегляд фільмів і спілкування в соцмережах краще відкласти на денний час. Постійне недосипання може викликати у Риб млявість та апатію, а втома буде накопичуватися з кожним днем. Все це може привести до збоїв в роботі ендокринної системи. Необхідно уважніше ставитися до себе, нормалізувати свій раціон харчування і більше відпочивати. Сприятливий час для звернення до психолога, астролога і нутриціолога.

Щасливчики жовтня 2023 року:

Близнюки

Жовтень-2023 для Близнюків стане досить сприятливим періодом. Часом Близнюкам буде здаватися, що оточуючі їх недооцінюють, і саме в жовтні цей стан речей вдасться змінити.

Гасло місяця – іноді мрії збуваються не так, як нам би хотілося, а навіть краще. Тому жовтень – це зоряний час для Близнюків. Незважаючи на те, що від багатьох у жовтні удача відвернеться, Близнюкам буде катастрофічно щастити.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Близнюків: 2, 7, 10, 24.

Несприятливі дні жовтня для Близнюків: 13, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра. У жовтні-2023 зірки подарують Близнюкам прекрасні шанси проявити себе з кращого боку. Завдяки властивим Близнюкам комунікабельності і чарівності вони зможуть розрулити найзаплутаніші ситуації. Якщо буде потрібно укласти договір, зробити це потрібно на самому початку місяця.

У середині жовтня Близнюкам потрібно бути напоготові, оскільки хтось може спробувати ними маніпулювати і ввести їх в оману. 13-16 жовтня велика ймовірність гострого конфлікту на роботі, тому важливо тримати себе в руках і не піддаватися на провокації, адже в період затемнення все може відбуватися не так, як хотілося б.

У жовтні Близнюки можуть познайомитися з впливовою людиною, що сприятливо позначиться на кар'єрі. Тим представникам знака, які шукають роботу, надійдуть досить цікаві пропозиції, особливо якщо сфера їхньої діяльності стосується інтернету, ІТ-технологій та комунікації.

Гроші. Що стосується фінансової сфери, то Близнюкам у жовтні рекомендується вчасно сплачувати штрафи, податки, намагатися не влазити в борги. У тих представників знаку, які потребують матеріальної підтримки, з'явиться можливість оформити пільги, несподівано отримати спонсорську допомогу. Протекція допоможе досягти величезного успіху.

Особисте життя. Жовтень 2023 року буде на рідкість сприятливим місяцем для особистого життя Близнюків. У першій половині місяця у них з'явиться можливість по-справжньому закохатися, і це буде хтось із їхнього оточення. Кохання буде взаємним.

Невеликі проблеми у стосунках можливі в середині місяця. Неприємностей можна буде уникнути, якщо уважніше поставитися до почуттів і бажань своєї другої половинки.

Сімейні пари в жовтні можуть задуматися про дитину, і цей місяць буде дуже сприятливим для зачаття.

Вільним представникам знака зірки обіцяють перспективне романтичне знайомство наприкінці місяця. Воно може статися в будь-який момент, за будь-яких обставин. Завдання Близнюків у цей час – бути постійно при параді. Жовтневий роман покладе початок довгостроковій любові і стосункам на взаємовигідних умовах, особливо якщо це станеться поблизу місячного затемнення 28 жовтня.

Здоров'я. У першій половині жовтня Близнюки можуть відчути легке нездужання, що може відбуватися через їхню недовірливість та іпохондрію. Тому якщо буде дощ, потрібно обов'язково брати парасольку, пити гарячий чай із лимоном, і тоді у Близнюків буде гарний настрій. До погіршення самопочуття може призвести перебування в похмурих і погано освітлених приміщеннях. Слід уникати зайвих навантажень, не піднімати важкого, а також обмежити споживання солі.

Діва

Жовтень 2023 року буде для Діви прекрасним періодом. Це пов'язано з тим що планета щастя, кохання та удачі Венера увійде в цей знак зодіаку. Зірки радять Діві не захоплюватися подоланням перешкод, а плисти за течією. Потрібно довіритися долі, розслабитися – і річка життя сама винесе Діву до потрібного берега. Багато проблем будуть вирішуватися самі собою.

Оскільки Венера, планета зовнішніх проявів, увійшла в знак Діви, представникам знака можна купувати гарний одяг, змінювати гардероб, робити нову зачіску, змінити імідж, знайти стиліста і купувати ювелірні прикраси.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Діви: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня для Діви: 9, 12, 14, 16, 23.

Кар'єра та фінанси. Жовтень 2023 року буде досить активним місяцем для Діви. Справ буде багато, але всі козирі для досягнення успіху – в руках Діви. Однак перенапружуватися цього місяця не варто. Діва буде дуже організованою, не буде втрачати присутність духу в будь-яких ситуаціях, але й не дуже буде розслаблятися, відчувши удачу.

В середині місяця, поблизу сонячного затемнення, не варто давати волю емоціям. У цей період є небезпека посваритися з кимось із колег або партнерів. Наприкінці місяця Дівою можуть намагатися маніпулювати співробітники або партнери, особливо поблизу місячного затемнення 28 жовтня.

Особисте життя. Жовтень-2023 може принести Діві розбіжності, сварки і суперечки з другою половиною через дрібні побутові проблеми. Якщо Діві вдасться контролювати свої емоції, то в середині місяця стосунки зміцняться. Якщо не вдасться, тоді в середині місяця слід чекати охолодження відносин. Уникнути цього можна, якщо Діва буде постійно собі нагадувати про те, що почуття близької людини потрібно поважати.

В особистому житті вільних Дів почнеться світла смуга, коли можна буде зустріти обранця або обраницю всього свого життя. Однак будь-який зв'язок, який утворюється в цей час, може бути для Діви вельми прагматичним – буде менше романтики, але більше розуміння того, хто саме потрібен поруч. Жовтень також покаже, чи є спільне майбутнє з тією людиною, з якою у Діви давно склалися стосунки, чи краще розлучитися прямо зараз.

Для самотніх Дів наприкінці жовтня вимальовується хороша перспектива для вдалого романтичного знайомства. Зустріч може відбутися на вечірці, в музеї або театрі. Тому слід частіше виходити на люди в цей час. Висока ймовірність зустріти кармічне кохання поблизу місячного затемнення.

Здоров'я. Енергетичний потенціал жовтня для Діви буде досить високим, він допоможе впоратися з непростими життєвими ситуаціями і подарує хороше самопочуття. Цього місяця Діва може побалувати себе солодкими фруктами, шоколадом, особливо в похмурі та дощові дні, але без фанатизму, інакше можна сильно набрати вагу. Сухість шкіри або висипання на обличчі можуть бути головною проблемою в жовтні, тому варто переглянути режим і склад харчування, а також перевірити косметичні засоби. Сприятливий час для візиту до стоматолога.

Скорпіон

Скорпіон у жовтні 2023 року буде найщасливішим знаком. По-перше, Плутон, денний правитель Скорпіона, з 11 жовтня почне розвертатися, по-друге, Марс, нічний правитель знака, увійде в знак Скорпіона. Дві ці планети будуть найбільш величними цього місяця.

Гасло місяця для Скорпіона – хто не ризикує, той не п'є шампанське. Тому Скорпіон може робити життєві ставки і бути авантюристом. Це час, коли в жодному разі не можна пасувати, навпаки, потрібно ухвалювати важливі рішення.

Зірки радять Скорпіону в жовтні насолоджуватися щастям і ризиком, частіше виїжджати з міста на природу, домагатися важливих змін, пов'язаних з іноземними громадянами. Місяць сприятливий для еміграції, головне – не залишатися на самоті.

З іншого боку, Скорпіону потрібно постаратися не привертати до себе уваги податкових служб, ворогів і недругів. Важливо пам'ятати, що навіть коли небо затягнуте хмарами, за ними все одно ховається сонце, яке рано чи пізно посміхнеться Скорпіону, а статися це може наприкінці місяця, поблизу місячного затемнення 28 жовтня.

Сприятливі дні для Скорпіона в жовтні 2023 року: 6, 11, 20, 25, 26.

Несприятливі дні жовтня для Скорпіона: 1, 8, 15, 16, 23.

Кар'єра та фінанси. Для кар'єрного росту, старту бізнесу, реалізації великих фінансових проєктів жовтень буде сприятливим, оскільки Марс після 12-го числа увійде в знак Скорпіона. Тому у представників знака в жовтні буде карт-бланш, щоб голосно заявити про себе, просунути себе і ризикувати. Причому допустимий навіть дуже серйозний ризик. Однак не варто покладатися ні на друзів, ні на начальників, ні на колег – необхідно розраховувати на себе. Все, що Скорпіон може отримати, буде результатом його власної праці, зусиль і авантюризму. Скорпіон може з 50 доларами приїхати, наприклад, до США і розгорнути свій бізнес з нічого.

Витрати Скорпіона в середині місяця можуть перевищити доходи, але це не привід для хвилювання – можна вкладати гроші в свій бізнес-проєкт і ризикувати. Але, з іншого боку, все одно слід оцінювати свої фінансові можливості і намагатися не виходити за рамки бюджету. Фінансова ситуація буде вирівнюватися до кінця місяця, і в цей час на Скорпіона може чекати приголомшливий успіх та укладення прибуткових і важливих контрактів.

Особисте життя. У жовтні-2023 все таємне ставатиме явним. Якщо Скорпіон перебуває у стосунках, які ретельно приховувалися, то цього місяця про них можуть дізнатися оточуючі. Але навіть якщо Скорпіон ні з ким не зустрічається, великий ризик стати жертвою чуток, причому вельми неправдоподібних. Тому потрібно бути уважнішими. Однак і принижуватися, пускаючись у пояснення і виправдання, зірки теж не дуже радять: чим більше Скорпіон буде виправдовуватися, тим більше його будуть у чомусь звинувачувати. У мережі може навіть з'явитися непристойна інформація про Скорпіона, наприклад, хакери можуть зламати інтимне листування. Тому краще заздалегідь видалити всю інформацію і фото інтимного змісту з телефону.

В середині жовтня, на сонячному затемненні, можливі конфлікти з дружиною або чоловіком. Якщо батьки будуть намагатися примирити пару, потрібно дати їм шанс, але при цьому у жодному разі не можна дозволяти друзям примиряти подружжя, інакше буде просто шквал звинувачень на адресу Скорпіона.

Вільним Скорпіонам зірки поки що не можуть пообіцяти нічого перспективного, крім таємного роману. Вступаючи на тернисту стезю, потрібно зважувати всі за і проти, руйнуючи одні стосунки та починаючи нові. Жовтень може стати переломним місяцем і в цій сфері життя теж.

Здоров'я. У жовтні 2023-го імунітет Скорпіона буде трохи ослабленим. Щоб не підхопити вірус, краще рідше бувати в громадських місцях. Скорпіону протипоказані перекушування в кафе та їдальнях, оскільки цього місяця великий ризик отруєнь. Та й взагалі, потрібно бути обережнішим із їжею. Виняток можуть становити хороші ресторани або домашня кухня мами – такі ресторани завжди дорожать своєю репутацією, а мама навряд чи підмішає в їжу клофелін або сумнівні гриби. Цього місяця можуть загостритися хронічні недуги Скорпіона, тому краще відмовитися від відвідування басейну і купання в холодному морі, інакше можна потрапити в лікарню. Головне в жовтні для Скорпіона – відновити сили і зміцнити імунітет. Тому слід пропити комплекс вітамінів, не варто захоплюватися чаєм і кавою, а також протипоказаний алкоголь, особливо поблизу 28 жовтня, коли буде місячне затемнення. Це найкращий час, щоб назавжди відмовитися від алкоголю. Скорпіону потрібно пити більше мінеральної води, вживати менше солі і цукру. Цукор буде взагалі небезпечним, тому що може розвинутися діабет, особливо у літніх Скорпіонів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Водолій

Жовтень 2023-го буде супер-класним періодом для Водолія. Нарешті Водолію почне щастити. У жовтні саме час подумати про додаткову освіту. Цього місяця Водолій може експериментувати з іміджем, змінювати роботу або рід діяльності, переїжджати і знаходити свою долю за кордоном. Словом, для всіх радикальних змін у житті Водолія в жовтні "зелене світло". Давно такого везіння не було у Водоліїв – це буде фатальна удача в період сонячного і місячного затемнень.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Водолія: 3, 9, 13, 22, 28, 31.

Несприятливі дні жовтня для Водолія: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Кар'єра. У жовтні 2023 року Водолію вдасться відвоювати територію від ворожих зазіхань. Конкуренти на роботі не матимуть жодного шансу на успіх. Навпаки, Водолій може сам висуватися вперед і забирати славу всього колективу. Він зможе увімкнути чарівність перед начальством. Робоча проблема, яка ніяк не могла вирішитися в попередні місяці, нарешті буде вирішена в жовтні. Вона розчиниться без сліду, всі проблеми луснуть, неначе повітряна кулька.

Найвигідніше вкладення грошей у жовтні для Водолія – це вкладення в нові знання, системне вивчення іноземних мов, освоєння нової справи, IT-технологій. Навіть ті Водолії, які ніколи не стикалися з IT-сферою, в жовтні можуть у ній досягти успіху. Адже Уран управляє IT-технологіями та інтелектом, а Водолій – найгеніальніший з усіх знаків зодіаку. У будь-якому випадку в жовтні сприятливо почати освоювати абсолютно нову сферу діяльності, почати отримувати другу або третю вищу освіту.

Здоров'я. У жовтні у Водолія можуть загостритися хронічні хвороби. На такий випадок під рукою повинні бути лікарські препарати. Важливо одягатися по погоді і не застуджуватися. Потрібно намагатися тримати ноги в теплі і не промокати. У жовтні саме час задуматися про профілактику грипу, ГРЗ та коронавірусу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти