StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перемога буде вже скоро: мольфарка з Карпат назвала місяць закінчення війни

4 лютого 2024, 17:15
Україна переможе РФ і зможе звільнити всі свої території навіть із Кримом і Донбасом.
ЗСУ, гороскоп, мольфарка
Війна в Україні закінчиться вже на початку літа / Колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, скріншот із відео, pixabay

Війна в Україні закінчиться повноцінною перемогою і звільненням усіх незаконно окупованих територій російськими окупантами. Україна поверне навіть Крим і Донбас. Про це заявила українська 88-річна мольфарка з Карпат Марія Цвилінів, повідомляє ТСН.

Вона стверджує, що війна закінчиться вже цього року. Мольфарка переконана, що це станеться вже наприкінці весни або на початку літа.

Здобути перемогу допоможуть інші держави, які є партнерами України.

відео дня

"Війна мала б десь у травні-червні закінчитися. Буде послаблення, Путін не виграє, Україна виграє... Усе буде добре. Інші держави допоможуть. Україна має процвітати... Так мені здається, що Крим мав би повернутися... Повернеться все в Україну, як війна ця закінчиться. Росія не забере", - сказала мольфарка.

Нагадаємо, астролог назвав 2 найнебезпечніші періоди лютого. Він не виключає, що лютий не стане періодом перемир'я, конфлікт і напруга будуть тільки наростати. НАТО може особисто вступити у війну.

Раніше астролог Влад Росс розповів, що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в лютому 2024. Стосункам доведеться пройти перевірку на міцність, є ризик розлучень і розривів, попередив Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти