StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кипітимуть неабиякі пристрасті: що чекає на всі знаки зодіаку в коханні в лютому 2024

1 лютого 2024, 10:14
Стосункам доведеться пройти перевірку на міцність, є ризик розлучень і розривів, попередив Влад Росс.
Гороскоп, Влад Росс
Що чекає на всі знаки зодіаку в коханні - прогноз Влада Росса / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав любовний гороскоп на лютий 2024 року. Згідно з прогнозом, останній місяць зими може виявитися переломним для особистих стосунків.

"У цей час кипітимуть неабиякі пристрасті, адже Венера опиниться в компанії Плутона і Марса, які можуть витрусити всю душу", - розповів Росс Главреду.

За його словами, у лютому людям зі стійкою внутрішньою опорою та здоровою психікою не потрібно нічого боятися.

"Хоча є ризик, що стосункам доведеться пройти перевірку на міцність, тому що може шарашити: може бути дуже багато розлучень і розривів стосунків", - сказав астролог.

Коли Венера і Марс з'єднаються, чоловіків і жінок дуже тягнутиме одне до одного.

"Але, з іншого боку, на тлі знака Водолія можуть бути дуже вільні й дивні стосунки: адюльтери, шведські сім'ї, зміна орієнтації, багато сміливих фантазій", - додав Росс.

Гороскоп на 14 лютого 2024

У День усіх закоханих 14 лютого ситуація може бути напруженою.

"Це буде непростий день, коли виплеснеться багато агресії, і можуть виникати кризи, сварки, конфлікти. До слова, цього дня може бути багато великих терактів по всій Європі: у Франції, Німеччині, Швеції, Данії та інших країнах. Та й узагалі, ситуація в Європі може бути досить напруженою цього місяця", - свідчить гороскоп.

17 лютого, коли Венера з'єднається з Плутоном, буде прекрасний час - є шанс зустріти дуже важливу людину в житті.

"Взагалі, 14-18 лютого може відбутися дуже важлива зустріч, пов'язана зі шлюбом або особистим життям", - прогнозує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео - Гороскоп на лютий 2024 від Влада Росса:

Відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти