StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що буде, якщо загубили хрестик: мольфар закликає не робити найбільшу помилку

23 січня 2024, 05:50оновлено 5 лютого, 20:02
Відомий український мольфар розповів, що означає, якщо губиться хрестик, і чому категорично не можна вішати його на шию знову.
крестик, женщина
Що робити, якщо загубився хрестик / Колаж: Главред, фото: pexels

Майже у кожної віруючої людини є хрестик, який більшість носить на шиї. Хтось вважає його просто прикрасою, але насправді це потужний оберіг, який може захистити нас від злої сили та негараздів.

Проте в житті може трапитись будь-що. Рано чи пізно кожен може загубити хрестик. Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів, що насправді означає втрата хрестика і що потрібно зробити з ним, якщо його вдалося знайти.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Зав'язуйте вузли та читайте замовляння: як позбутися всіх проблем одним ритуалом.

відео дня

Що буде, якщо втратити свій хрестик

Мольфар стверджує, що не слід засмучуватись та переживати, якщо в якийсь момент ви загубили свій хрестик. Насправді це не слід вважати поганою прикметою.

"Моя бабуся завжди казала, що якщо людина загубила хрестик, то їй прощається 40 гріхів або вона просто звільняється від негативу. Тому в жодному випадку не потрібно переживати або засмучуватись через це", - каже Максим Гордєєв.

Чи можна носити загублений хрестик

Якщо вам вдалося знайти свій хрестик після того, як ви його втратили, то краще в жодному випадку не вішати його на шию знову. Річ у тому, що проблеми, який хрестик забрав на себе, можуть знову повернутися до людини. При цьому до старих негараздів можуть додатися й нові.

Мольфар радить закопати знайдений хрестик або віддати його у церкву. Таким чином ви зможете захистити себе від негативу, який ще донедавна був у вашому житті, і не боятися його повернення.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, що буде, якщо ви загубили хрестик:

Нагадаємо, Максим Гордєєв розказував про потужний ритуал із цукром, який треба обов'язково провести 24 січня. Завдяки йому в усі сфери життя увірветься щастя та успіх.

Також він називав імена найщасливіших жінок, поряд з якими завжди є ангол-охоронець. Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти