StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

4 імені найщасливіших жінок: поряд з ними завжди є ангол-охоронець

14 січня 2024, 16:00оновлено 23 січня, 00:52
14063
Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.
ангел-хранитель, женщина
Имена счастливых женщин под защитой ангела-хранителя / Коллаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Жінки з деякими іменами можуть відчувати, наче у них в житті все йде як по маслу. Таких жінок неможливо зурочити, вони перебувають ніби під захистом справжнього янгола-охоронця.

Імена жінок, яким щастить у житті, назвав відомий український мольфарМаксим Гордєєв. Він зазначив, що у таких жінок вроджена інтуїція. Янгол-охоронець оберігає цих людей від негативу. У цих іменах закладений дуже сильний магічний код, який не зможе пробити жоден негатив.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: В усі сфери життя увірветься щастя та успіх: цей ритуал треба провести 24 січня.

відео дня

Цими іменами називали визначних людей, які змінювали історію. Єдине, що може зруйнувати захисний шар людини з цим іменем - це саме власник такого імені. На жаль, зазвичай вони не вірять у свої здібності і вважають себе такими, як всі.

"Я рекомендую людям, які почують своє ім'я, негайно змінити ставлення до себе та свого майбутнього", - сказав Максим Гордєєв.

Мова йде про такі імена: Оксана, Катерина, Ольга і Наталія.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про імена, на які не можна навести порчу:

Раніше в матеріалі Главреду можна було прочитати про 3 сильні молитви про здоров'я. Також у матеріалі ви могли прочитати, як правильно просити про зцілення.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розказав про сильний ритуал для залучення грошей. Провести цей ритуал потрібно перед виходом іх дому, промовляючи певне замовляння.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти