StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жодна порча їх не візьме: мольфар назвав найсильніші знаки зодіаку

21 березня 2024, 17:50оновлено 22 березня, 16:54
Є 3 знаки зодіаку, на які не зможуть вплинути чаклуни та екстрасенси. У них дуже сильна енергетика.
гороскоп, аура, Максим Гордеев
Мольфар назвав знаки зодіаку з сильною енергетикою / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, pixabay

Кожна людина у своєму житті хоча б раз могла чути про те, що на когось наклали порчу чи хтось звертався до чаклунів. Багато хто боїться такого та остерігається. Однак є люди, на яких магія не зможе вплинути, адже в них дуже сильна енергетика.

Відомий український мольфарМаксим Гордєєв назвав 3 знаки зодіаку з найсильнішою енергетикою. У них є дар передбачення та справжній захист від порчі та чаклунства.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Життя з ними стане пеклом: мольфар назвав найнестерпніші знаки зодіаку.

відео дня

Знаки зодіаку з найсильнішою аурою

Третє місце

За словами мольфара, на третьому місці перебувають Діви. Вони настільки захищені, будь-які впливи езотериків та магів пройдуть повз них. Вони можуть себе зцілювати та захищати від стороннього впливу. Діви бачать пророчі сни, які можуть розтлумачити і побачити майбутнє.

Діви здавна займаються цілительством. У них настільки сильна енергетика, якої вистачає не лише на себе, а й на інших.

З Дівою дуже небезпечно сваритися, каже мольфар, бо це той знак зодіаку, який у гніві може навести магічний вплив.

Друге місце

На другому місці - Овен. Він не піддається магічним атакам. Овнів просто "не бачать", коли роблять магічні впливи на них. Овен від природи захищений енергетично. Цей знак зодіаку також мають особливий дар, каже мольфар.

Сильна енергетика Овна захищає не лише його, а і його близьких. Він не схильний до жодного впливу і втручання ззовні. Овен дуже небезпечний знак. Якщо хтось спробує вплинути на них магічно, то одразу отримає багатократну віддачу.

Перше місце

На першому місці знак зодіаку, який має дуже велику енергетичну силу, яка недоступна для більшості екстрасенсів. Він може займатися цілительством, передбачати майбутнє, добре трактувати сни і бачити все, що буде за горизонтом.

Цей знак зодіаку захищений за всіма канонами. Навіть будь-яка спроба здійснити будь-який вплив на нього відразу одразу обернеться крахом і ударом для того, хто втручається. Тому жоден езотерик, жоден екстрасенс не буде намагатися вплинути на цей знак зодіаку, бо знає, що йому все повернеться у стократ. І цей знак зодіаку - Рак, каже мольфар.

Дивіться відео про найсильніші знаки зодіаку:

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Раніше в матеріалі Главреду можна було прочитати про 3 сильні молитви про здоров'я. Також у матеріалі ви могли прочитати, як правильно просити про зцілення.

Також він називав імена найщасливіших жінок, поряд з якими завжди є ангол-охоронець. Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти