StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

3 сильні молитви про здоров'я: як правильно просити про зцілення

27 грудня 2023, 19:11оновлено 23 січня, 00:50
Є різні молитви за здоров'я. При виборі варто звертати увагу, про здоров'я якої людини ви будете молитися.
молитва
Найсильніші молитви про здоров'я / Колаж: Главред, фото: pexels, Главред

Кожна людина хоче бути здоровою, адже хвороби дуже вимотують і вимагають багато грошей на ліки. Раз в якийсь час люди можуть захворіти простими хворобами, застудитися або просто відчувати нездужання через втому чи стрес.

Однак нерідко хвороби можуть затягуватися і переростати в серйозні недуги. Не завжди навіть лікарі можуть встановити точний діагноз і лікування. Багато людей в найскладніші звертаються до Бога з проханням про зцілення.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: 4 імені найщасливіших жінок: поряд з ними завжди є ангол-охоронець.

відео дня

Як правильно просити Бога про одужання

Якщо ви потребуєте в цьому, то можете помолитися. Робити це можна не тільки в церкві, а навіть вдома. Адже головне це не місце, де ви читаєте молитву, а віра в те, що Бог почує вас і допоможе.

Якщо ж ви прийшли до церкви, то можна поставити свічку за здоров'я, а також замовити молебень. Вам потрібно подати записку в храмі, в якій вказати вид молебню і те, до якого саме святому він звернений. У записці варто вказати імена всіх людей, за кого ви хочете замовити молебень.

Як молитися про своє здоров'я

Якщо так сталося, що захворіли саме ви і хочете дізнатися, яку молитву читати, щоб одужати, то ця молитва підійде саме вам. Тут може прийти на допомогу найсильніша молитва Пантелеймону.

"О великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікарю многомилостивий, Пантелеймон! Умилосердися наді мною, грішним рабом, почуй стогін і крик мій, умилостиви нєбєснаго, верховнаго лікаря душ і тіл наших, Христа Бога нашого, нехай дарує мені зцілення від недуги, прийми недостойне моління, не возгнушайся гріховних виразок моїх! Умоли Христа Бога, хай заступництвом твоїм дарує здоров'я тілу моєму і порятунок душі моєї. Амінь!"

Яку молитву читати, коли людина сильно хворіє

Якщо хворіють ваші батьки, то варто прочитати таку молитву:

"О, праведный Господи Боже! Ты заповедал и повелел еси чествовати отца и матерь, такоже и Сам воплотивыйся, смиренно повиновался еси родителем Твоим на земли; покорно молюся Тебе Господу Богу моему: услыши глас мой и помилуй моих родителей мене в Твоей благодати и любви воспитующих, отврати от них всякую вредную страсть и недуг, даруй им здравие, долгоденствие, мирную жизнь и изобильное Твое благословение излий на них милосердно; благослови их труды и службу, помилуй их щедротами Твоими дабы Тебе верно послужившее и мене на Твою славу и службу достойно воспитавше, получили благодать Твою в сей жизни, после же полет вечный, Аминь."

Якщо хвороба торкнулася ваших дітей, то ви можете їм допомогти, прочитавши таку молитву:

"Пресвята Богородиця, спаси і сохрани дитини мого (ім’я). Захисти його силою своєї і направ життя по праведному, світлого, щасливого шляху. Нехай дитина не знає болю і мук, які уготовані йому бісівським впливом. Умоли Бога і Сина Твого про допомогу моєму чаду. Визволи його від хвороби і залікувати недуги все своєю силою. Нехай він буде під покровом Твоїм денно і нощно в послух Тобі і батькам своїм. Вручаю дитини свого і життя його в руки Твої, про Владичиця. Амінь."

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти