StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"На фронті відбуватимуться жахливі події": названо небезпечні дати в червні 2024

4 червня 2024, 11:38
1368
У червні діятимуть кілька напружених аспектів, одним із яких є стресовий квадрат Марса і Плутона, сказав Влад Росс.
Влад Росс, гороскоп
Гороскоп на червень 2024 року від Влада Росса / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ОК Захід, ua.depositphotos.com

У червні 2024 року відбудуться кілька астрологічних подій, які вплинуть на життя всіх знаків зодіаку. Деякі вплинуть і на події на фронті в Україні. Астролог Влад Росс розкрив деталі в докладному гороскопі на перший місяць літа.

Як розповів фахівець в інтерв'ю Главреду, астрологічний прогноз на червень 2024 року не обіцяє штилю.

"Цього місяця діятимуть кілька напружених аспектів, одним із яких є стресовий квадрат Марса і Плутона в середині червня. Саме в цей період - 15-22 червня - можуть відбуватися найжахливіші події у військових діях", - прогнозує астролог.

За словами фахівця, перша половина червня пройде під впливом знака Близнюки.

"Це буде час спілкування. Дві планети великого і малого щастя - Венера і Юпітер - увійшли в цей знак, тому Близнюки будуть "королями місяця". Це також буде час уваги і турботи про близьких людей і самих себе, оскільки швидкі планети опиняться в знаку Рака", - розповіла Влад Росс.

Меркурій рухатиметься Близнюками з 3 по 17 червня. Меркурій керує цим знаком, тому Близнюки будуть у фаворі.

"У цей період хороші якості будуть розкриватися максимально. Це найкращий час для початку торгівлі та відкриття бізнесу, а також усього, що пов'язано з ІТ-технологіями. Швидкість думки збільшиться, інформація надходитиме у великих обсягах. Усі думки, образи, плани і проєкти, які будуть закладені 6 червня, згодом будуть реалізовані. Сприятливо організувати поблизу цієї дати майстер-класи та тренінги", - свідчить гороскоп на червень 2024 року.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео - Астрологічний прогноз Влада Росса на червень 2024 року:

Після 17 червня Меркурій опиниться в знаку Рака. У цей період посилиться чутливість до слів, будь-якої інформації. Це гарний час для купівлі нерухомості.

"З іншого боку, у цей період люди стануть трохи більш образливими, будуть емоційно сприймати слова, будуть насторожені й недовірливі до інформації, і це буде цілком адекватно", - попередив астролог.

Наприкінці червня відбудеться ще одна важлива астроподія - уповільнення швидкості Сатурна. 29 червня ця планета перейде в ретроградний рух.

"Професіоналізм і стрижень, який не був вироблений досі, можуть несподівано підставити в якійсь ситуації. Можуть сповільнитися або призупинитися деякі процеси, підвладні Сатурну, а події, що розгортаються, змусять переглянути плани або змінити напрямок розвитку. Ідеться більшою мірою про серйозні проєкти, ніж про повсякденні справи. Тому в червні стратегічних процесів краще не починати, а більше цікавитися повсякденними справами. Червень - це місяць тактиків, але не стратегів", - резюмував Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, у яких у червні почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально в кожній сфері.

Також астролог назвав знаки зодіаку, яких можна вважати лузерами червня. Всього їх чотири - це Овен, Телець, Скорпіон і Риби.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти