StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місяць буде критичним і катастрофічним: Росс назвав невдах червня-2024

3 червня 2024, 11:52
3718
Перший місяць літа буде вдалим не для всіх знаків зодіаку.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс назвав лузерів червня 2024 року / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2024 року та розповів, для яких знаків зодіаку перший місяць літа буде не дуже вдалим. Загалом їх чотири - це Овен, Телець, Скорпіон і Риби.

За словами фахівця, інтриги та наклеп зроблять Овнів вразливими, Тельці будуть схильні робити з мухи слона. Рибам важливо уникати конфліктних ситуацій, економити нерви та емоції. Скорпіонам слід утриматися від непродуманих вчинків.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для цих знаків зодіаку від Анжели Перл, читайте матеріали:

Гороскоп на червень 2024 - Овен

Як розповів Росс в інтерв'ю Главреду, у червні-2024 Марс усе ще буде йти по Овну, але зробить напружений аспект до Плутона, тому місяць для представників цього знака зодіаку буде критичним і катастрофічним.

"У червні Овну потрібно себе поберегти, тому що можливі ДТП і нещасні випадки, особливо в середині місяця", - попередив астролог.

Перша половина червня - точно не найкращий час, оскільки Марс буде в жорсткому квадраті до Плутона. У цей час явні успіхи Овна приваблюватимуть заздрісників, особливо Скорпіонів. Інтриги і наклеп можуть зробити Овна дуже вразливим. У цей період багато сил "йтимуть у пісок" через з'ясування того, хто правий, хто винен. Овну необхідно вибрати правильну лінію поведінки, зберігати спокій та не піддаватися на провокації.

Друга половина червня подарує Овну цікаві зустрічі, тому не все втрачено і не все так погано, як здаватиметься на початку місяця. Слід зберігати свіже сприйняття і проявляти творчий підхід - це приверне на бік Овна друзів і удачу, і все виходитиме легко вже до кінця місяця, особливо коли Марс буде в хорошому аспекті до Венери. Це чудовий період для тих представників знака, хто займається розумовою роботою, написанням праць, створенням документів, особливо після 25 червня.

Сприятливі дні червня 2024 року для Овна: 2, 9, 11, 16, 25, 29.

Несприятливі дні червня 2024 року для Овна: 7, 10, 14, 20, 23, 27.

Кар'єра. Перший місяць літа закрутить Овну голову у сфері кар'єри. Буде просто вихор нових планів, чудових перспектив, проте доведеться проявити витримку і не піддаватися на провокації в першій половині червня.

Гроші. 7-14 червня в Овна буде не найкращий період для великих покупок і фінансових операцій, просто катастрофа. У цей час є ризик збанкрутувати. Азартні ігри та казино протипоказані. Інвестиції будуть невдалими, наприклад, якщо Овен купить нерухомість, то дуже пошкодує про це. Якщо купить автомобіль - машина розіб'ється.

Особисте життя. Перша декада червня 2024-го принесе Овну проблеми у стосунках. Обставини складатимуться так, що відчується деяке охолодження. Якщо Овен отримав відмову, йому потрібно проаналізувати, у чому він був не правий. Є ризик посваритися з кимось, особливо в перші десять днів місяця.

Друга і третя декада червня будуть сприятливими для вибудовування нових стосунків і вирівнювання старих. Тому можна сміливо вирушати в театр, на виставку або перегляд нового фільму з вподобаною людиною, особливо наприкінці місяця.

Здоров'я. У першій половині червня 2024 року Овну слід приділити особливу увагу шкірі, оскільки дуже вірогідні різні подразнення й алергії. Сприятливо в цей час починати курс лікування, а також провести процедури з очищення печінки. Якщо в Овна слабкі бронхи, то справжньою панацеєю для нього стане курорт із відповідним кліматом. Також це буде вдалий місяць для позбавлення шкідливих звичок. Успіх проведених заходів залежатиме не лише від бажань Овна, а й від сили волі.

Гороскоп на червень 2024 - Телець

Червень 2024 року для Тельця буде складним. Цього місяця не варто чекати подарунків долі й удачі. Схоже, Телець вичерпав свій ліміт везіння за останні місяці, тому в червні можливі досить непрості ситуації. Особливо складним місяць буде в емоційному плані. Телець буде схильний робити з мухи слона. Він почуватиметься втомленим і вичавленим. Тому корисно буде влаштувати заміські вікенди, пікніки, прогулянки на природі.

Сприятливі дні червня 2024 року для Тельця: 5, 7, 9, 14, 18.

Несприятливі дні червня 2024 року для Тельця: 2, 15, 16, 22, 29.

Кар'єра. Тельцю в червні-2024 доведеться докласти чимало зусиль, щоб відстояти свої інтереси. Можливі конфлікти з начальством, але колеги стануть на бік Тельця. У середині червня Телець може розраховувати на повагу і пошану на місці роботи.

Гроші. Фінансовий стан справ Тельця стабілізується лише до кінця червня. Сприятливий аспект від Венери (планети-управителя цього знака зодіаку) до Марса все-таки дасть можливість реалізувати фінансові амбіції Тельця.

Особисте життя. Попри найкращі устремління і спонукання, сімейне життя Тельця в червні-2024 може перетворитися на арену битви. Висока ймовірність конфліктів і сварок. Найчастіше близькі намагатимуться завантажити Тельця своїми проблемами. А ось у другій половині червня на Тельця в любовному плані чекає дуже багато відкриттів і прекрасних знайомств. У цей час саме Телець вирішуватиме, чи залишатися йому з нинішнім партнером, чи знайти нового.

Здоров'я. Тельцю в червні слід виключити всі маніпуляції, пов'язані з ендокринною системою, краще не робити жодних операцій. Якщо Телець вирішить у червні поголодувати або сісти на дієту, зайві кілограми повернуться дуже скоро, і постійно зберігатиметься почуття незадоволеності та роздратування. Тому скинути вагу в червні не дуже вийде. У червні вдалим буде лікування сечостатевої системи. Цього місяця можливі проблеми з кишечником, тому варто віддавати перевагу легкій їжі, яка добре засвоюється. Вживання алкоголю, жирних страв, свинини краще виключити або звести до мінімуму.

Дивіться відео гороскопу на червень-2024 для всіх знаків від астролога Влада Росса:

Гороскоп на червень 2024 - Скорпіон

Червень у Скорпіона пройде під знаком "мінус". Попри напруженість на початку червня, Скорпіону потрібно постаратися зберегти оптимізм і гарний настрій. 25-20 червня буде більш-менш сприятлива ситуація, але до того все буде складно. У цей період краще утриматися від ризикованих пропозицій, особливо в бізнесі, навіть якщо вони надходять від близьких друзів. Слід задовольнятися тими можливостями, які прийдуть до Скорпіона самі. Потрібно завершити розпочаті справи і не починати жодних нових. Також не слід силою впливати на перебіг подій, оскільки діловитість і активність можуть бути покарані.

Сприятливі дні червня 2024 року для Скорпіона: 4, 5, 13, 17, 26, 27.

Несприятливі дні червня 2024 року для Скорпіона: 1, 9, 15, 19, 23, 29.

Кар'єра і гроші. Скорпіону в червні слід своєчасно навести лад у діловій комунікації, інакше нагряне податкова. Усі розрахунки та податкові відрахування важливо проводити своєчасно. Ділові партнери в червні Скорпіона змусять похвилюватися і можуть обдурити на гроші.

Нові та оригінальні ідеї Скорпіона дадуть йому змогу досягти професійного успіху наприкінці місяця. Є шанс вдало використати свої творчі здібності, красномовство, вміння переконувати, але він випаде після 25-го числа.

Особисте життя. У червні-2024 сім'я вимагатиме від Скорпіона уваги і підтримки. Наростання напруженості очікується в другій декаді місяця. У любовних справах Скорпіону слід утриматися від непродуманих вчинків. Зради категорично протипоказані, інакше розлучення буде не уникнути.

Здоров'я. Проблеми в особистому житті можуть спричинити у Скорпіона в червні неврози та іпохондрію. При появі незрозумілих симптомів не варто панікувати. Можливі уявні нездужання. Потрібно намагатися не нервувати, оскільки це може викликати загострення хвороб. Є ризик зіткнутися із сечостатевими захворюваннями.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на червень 2024 - Риби

Червень 2024-го буде дуже складним місяцем для Риб. Період буде напруженим, особливо в емоційному плані. Будь-яке недбало кинуте слово зможе стати причиною сварки або конфлікту, тому потрібно постаратися контролювати свої слова і думки, щоб стосунки не погіршилися. У червні Рибам слід взагалі відмовитися від будь-яких далеких поїздок, оскільки можливі ДТП і нещасні випадки. Можливо, Рибам доведеться піти наперекір собі і в чомусь пожертвувати своїми інтересами. Останній тиждень червня для Риб буде складним у плані здоров'я, а також велика небезпека аварій.

Сприятливі дні червня 2024 року для Риб: 1, 5, 9, 13, 17, 22.

Несприятливі дні червня 2024 року для Риб: 3, 6, 11, 16, 19, 25, 26, 30.

Кар'єра та гроші. У червні Рибам забезпечено прожитковий мінімум, для спокійного життя достатньо. Але захмарних висот Рибам буде не бачити. Вирішення кар'єрних питань у червні Рибам краще відкласти. Але якщо надійде слушна пропозиція, варто ухвалювати рішення одразу, зваживши всі "за" і "проти".

Наприкінці червня Рибам не варто поспішати у фінансових справах. Потрібно доводити справу до розуму, особливо старі справи. І тоді фінансові справи будуть стабільними.

Особисте життя. У червні Рибам важливо уникати конфліктних ситуацій, економити нерви й емоції. Стриманість у всіх сенсах піде Рибам на користь, особливо у стосунках із чоловіком (або дружиною). У червні Риби можуть опинитися в'язнями домашніх справ: буде багато роботи по дому, можуть несподівано приїхати родичі.

Новий досвід у стосунках Рибам навряд чи піде на користь у червні. Важливо розплутати клубок протиріч із нинішнім партнером, особливо наприкінці місяця. Головне - не наламати дров і не ухвалити поспішних рішень в особистому житті. Краще в червні не ухвалювати рішень про розлучення, розставання або весілля.

Здоров'я. У другій половині червня увагу Риб можуть привернути захворювання горла і щитовидки. Риби будуть схильні до похмурості, драматизації ситуації, перебільшення складності. Близькі нададуть потрібну підтримку. Небезпечний період для вживання алкоголю або наркотиків - із цього зашморгу є ризик не вибратися. Рибам у червні варто додати у своє життя яскраві враження, смачну і корисну їжу - і організм швидко відновиться.

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, у яких у червні почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально у кожній сфері.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти