StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023: для одного знака зодіаку місяць стане фатальним

3 жовтня 2023, 10:01
З 8 по 10 жовтня можливі найжахливіші вибухи, теракти, ДТП, нещасні випадки, каже гороскоп на місяць.
Астролог, Астрологія, Влад Росс
Астролог Влад Росс радить нічого не робити з 12 по 17 жовтня / ua.depositphotos.com, УНІАН

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень 2023 і розповів, як рух планет вплине на ділову активність знаків зодіаку.

За словами фахівця, на початку місяця Марс рухатиметься у знаку зодіаку Терези, а 12 жовтня перейде в рідний знак зодіаку – Скорпіон.

"До слова, для Скорпіона це буде вкрай важливий місяць, оскільки, з одного боку, Плутон буде розвертатися, а з іншого – Марс увійде в цей знак. Тому жовтень - фатальний та ризиковий місяць для Скорпіона, коли він зможе вершити свою долю, особливо після 12 жовтня. У цей час все може перевернутися в житті представників цього знака, і багато що піде їм на користь", - розповів Росс Главреду.

Астролог додав, що Марс залишатиметься в Скорпіоні аж до 24 листопада.

"Якраз при Марсі в Скорпіоні на фронті будуть найважливіші бої, а вже в грудні все заспокоїться, і конфлікт трохи затихне", - говорить гороскоп.

Влад Росс прогнозує, що Меркурій у Терезах сприятиме налагодженню ділових відносин і співпраці, тому Місяць сприятливий для зміцнення ділового партнерства і налагодження зв'язків.

"Після 12 жовтня можуть з'явитися різні страхи, і це буде не найвдаліший період для старту нового бізнесу. Однак якщо вдасться впоратися зі своїми страхами, то бізнес може принести хороший результат, особливо після сонячного затемнення", - говорить фахівець.

З 12 по 17 жовтня краще нічого не робити, а далі можливе розширення проектів і бізнесу.

"У жовтні буде ще один складний аспект – Марс в квадраті до Плутона, і буде він 8-10 числа. У ці дні можливі найжахливіші вибухи, теракти, ДТП, нещасні випадки. До слова, Марс в квадраті до Плутона створить на небі хрестову ситуацію, яка вказує на те, що Кримський міст в ці дні може бути зруйнований", - сказав Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

28 жовтня - місячне затемнення, Марс буде в опозиції до Юпітера. У цей час не варто поспішати. Всі ухвалені рішення не увінчаються успіхом і не принесуть очікуваний результат.

"Тому 27-29 жовтня слід бути обережніше, ухвалюючи рішення про різного роду інвестиції. Буде здаватися, що вам надійшла приголомшливо вдала пропозиція, але все несподівано може обірватися, особливо для представників знака Телець. Мабуть, Скорпіон - єдиний знак, якому можна ризикувати в цей час", - резюмував астролог.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на жовтень 2023 року:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти