StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп з 5 до 11 лютого: Леву - неправильна любов, Терезам - підозри

4 лютого 2024, 17:08оновлено 6 лютого, 18:54
Телець, приготуйтеся до доленосних одкровень у сердечних справах.
Любовний гороскоп на тиждень з 22 по 28 січня для всіх знаків
Любовний гороскоп на тиждень з 5 по 11 лютого для всіх знаків / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 5 до 11 лютого?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Можливо, наразі вас більше цікавить свобода, ніж кохання. Завдяки п'ятничному Молодику у Водолії і квадратурі Сонця з Ураном у четвер у вашому житті так багато енергії, що це може ускладнити деякі аспекти романтичних стосунків. Ви в жодному разі не захочете поступитися індивідуальністю й особистою автентичністю. Якщо ви самотні, це може бути не так вже й важливо, але якщо ви вже перебуваєте у стосунках, дійте обережно. Наприклад, ваш коханий може влаштувати істерику, якщо ви приділятимете більше уваги своїм друзям, ніж йому. У такому разі ви можете відчути себе повністю відкинутим.

Можливо, вам буде цікаво: Церковне свято 7 лютого: що може призвести до біди у день святого Луки.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Приготуйтеся до доленосних одкровень у сердечних справах. Завдяки тому, що в середу Венера зробить чудовий трін до Урану у вашому знаку, у вашому житті відбудуться значні зміни. Ви нарешті зрозумієте, що для того, щоб отримати те, чого у вас ніколи не було в коханні, потрібно зробити те, чого ви ніколи не робили. Всесвіт наче виходить за рамки будильника - він майже фізично витрушує вас із нього. Пам'ятайте, якщо ваше нинішнє любовне життя здається вам черствим або застояним, зверніть увагу всередину себе. Можливо, ментальна рутина блокує ваш великий романтичний потенціал. Ви готові прокинутися і почати реальні зміни.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Усе стає пікантним, Близнюки! Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви і ваш коханий можете насолодитися чудово еротичним рандеву, яке починається як фантазія і незабаром стає чудовою реальністю. У середу Венера у вашому 8-му домі інтимних стосунків зробить чудовий трин до Урана у вашому прихованому 12-му домі. Самотні? Зверніть увагу на будь-яку можливість вдатися до таємної любовної інтрижки. Можливо, ви з цією людиною давно фліртуєте, але жоден із вас не зробив жодного кроку. Цього тижня все може змінитися, коли один із вас зробить чарівну пропозицію.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Зірки закликають вас приєднатися до космічної вечірки - незалежно від того, наскільки зручним здається ваш диван. У середу чарівна Венера у вашому секторі партнерства зробить ідеальне з'єднання з унікальним Ураном, який зараз перебуває у вашому секторі дружби. Якщо ви перебуваєте в парі, то ви і ваш коханий готові вирватися зі своєї особистої любовної бульбашки досить надовго, щоб насолодитися новими враженнями від спільного спілкування. Можливо, цього тижня ви відвідаєте більше заходів, які зв'яжуть вас із напрочуд химерними людьми. Це може стимулювати поточні любовні зв'язки або запалити нові. Будьте відкриті для зустрічей із незнайомцями! Якщо ви самотні, спробуйте новий додаток для знайомств або дозвольте другові звести вас із ним.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня у вашому любовному житті все збовтуватиметься і перемішуватиметься, як привабливий барвистий коктейль. Але будьте обережні, інакше можете отримати похмілля! Молодик у п'ятницю у вашому секторі партнерських стосунків віщує новий початок, але він матиме непроханий поворот через те, що Сонце напередодні зробило квадрат із диким Ураном. Якщо ви самотні, то можете закохатися в когось, хто, як ви знаєте, не найкращим чином позначиться на вашій репутації. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то і вам, і вашому партнерові може знадобитися більше простору, тому що ви почуваєтеся задушеними. Це взаємна згода, але є небезпека, що вона призведе до того, що ви віддалитеся одне від одного. Дійте обережно.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня романтичні зміни відбуваються зі швидкістю світла - будь-яка з них може виявитися життєво важливою для вашого любовного життя. У середу Венера у вашому романтичному секторі здійснить приголомшливе з'єднання з Ураном, великим пробуджувачем зодіаку. Це змусить вас прокинутися, де б ви не "спали за кермом" щодо свого любовного життя. Якщо ви самотні, то можете несподівано зав'язати любовний зв'язок із кимось, хто не є вашим звичайним типом, але все одно привертає вашу увагу. Ви вже в парі? Принаймні, подумайте про те, щоб сказати своєму коханому, коли ви вирішите, що настав час скрасити стосунки. Розмова має бути простішою, ніж ви думаєте!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, люди зараз говорять не те, що мають на увазі. Зокрема, якщо ви перебуваєте у шлюбі, у вас може закрастися підозра, що ваша друга половинка щось від вас приховує. Це не обов'язково має бути щось надто потайливе, але ви можете бути засмучені цим. Позитивним моментом є те, що в понеділок Меркурій і Плутон об'єднаються у вашому секторі романтики, і якщо ваш коханий не бреше, то у вас може відбутися глибока і змістовна розмова. Якщо ви зараз самотні, то Молодик у п'ятницю у вашому романтичному секторі віщує, що хтось може з'явитися у вашому житті найхаотичнішим чином. Ви будете готові.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня розмови з вашим партнером не повинні бути святом дрімоти. У середу Венера у вашому секторі спілкування встановить чудовий зв'язок зі збудливим Ураном, що перебуває зараз у вашому секторі стосунків. Це з'єднання нагадає вам і вашому партнерові про необхідність обговорити разом нові теми - ті, які нагадають вам про те, як ви цінуєте ваш ментальний зв'язок. Крім того, можливо, ви вирішите вирушити в спонтанну дорожню подорож разом із коханим або любовним інтересом. Це буде чудово! Якщо ви самотні, хтось із ваших братів і сестер може познайомити вас із людиною, до якої ви відразу ж відчуєте потяг. Будьте відкриті!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Один із ваших колег може нагадати вам, що в сердечних справах не можна погоджуватися на менше, ніж те, на що ви, як ви знаєте, заслуговуєте. Ця людина високо цінує вас - можливо, вона навіть закохана у вас. У будь-якому разі, оскільки ця людина бачить вашу цінність, вона може нагадати вам, що ви відповідаєте за те, як до вас ставляться друзі або кохані. Якщо у вашій нинішній романтичній ситуації відбувається щось, що заслуговує на краще ставлення, ви можете зрозуміти, що настав час рухатися далі. Самотні? Можливо, ви вже готові зробити перший крок і завести службовий роман!

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Увесь тиждень ви матимете космічну перевагу, коли йтиметься про кохання та романтику. Це тому, що Венера проводить останній тиждень у вашому сильному знаку, пропонуючи вам найблискучіші перспективи для уваги, любові і схвалення з боку оточення. Під час цього транзиту ви особливо привабливі й привабливі для оточення, тому обов'язково використовуйте це на свою користь, демонструючи оточенню найкращі венеріанські вібрації. Незалежно від того, самотні ви чи пов'язані, у середу Венера зробить ідеальний трін до Урану - це дасть вам змогу пережити напрочуд унікальний романтичний момент із кимось.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Ви готові до змін у своєму житті - і в тому числі в любовному! Молодик у вашому знаку в п'ятницю сигналізує про це серйозне зрушення у вашій енергії. Оскільки в четвер Сонце щойно сформувало квадрат з Ураном, це, безсумнівно, буде радикальний і нестабільний час. При цьому, найімовірніше, саме ви будете призвідником хаосу. Начебто ваш внутрішній бунтар вимагає виходу назовні, а ви просто не можете його контролювати! Можливо, ви дозволите поточним стосункам згаснути, якщо вони більше не відповідають вашому справжньому "я". Якщо ви самотні, ви можете по-новому оцінити свою свободу.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цього тижня ваше особисте життя може здатися занадто гарним, щоб бути правдою, але знаєте що? Це дійсно відбувається! Венера перебуває у вашому 11-му домі надій і бажань, а в середу здійснить ідеальне з'єднання з Ураном, планетою несподіванок. Оскільки Уран перебуває у вашому секторі повідомлень, ви можете отримати несподіване повідомлення від того, хто вам сподобався, яке підтверджує, що почуття взаємні. Можливо, ви і ваш нинішній партнер приймете радикальне рішення - нарешті піти на це і втілити в життя вашу спільну мрію. Ви зможете планувати, не сумніваючись у своїх силах, і, можливо, побачите, як справи підуть швидше, ніж ви собі уявляєте. Приголомшливо!

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти