StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 26 лютого до 3 березня: Скорпіону - сварка, Рибам - важливе рішення

25 лютого 2024, 21:22
Друг Тельця може дати непрохану пораду, яка у підсумку виявиться одночасно і важкої пігулкою, але цінною.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з з 26 лютого до 3 березня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Песимістичні думки можуть заважати вашому любовному життю. Можливо, ви впадаєте в легкий депресивний стан, тому що постійно мрієте про те, як би ви хотіли, щоб виглядало ваше життя, але постійно стикаєтеся з тим, що ці мрії не збуваються. Оскільки фундамент вашого життя не такий, як ви сподівалися, можливо, вам важко створити міцну основу і в сердечних справах. Не впадайте у відчай! Сприймайте це як мініатюрну (і тимчасову) "темну ніч душі", яка дозволить вам прояснити, на що взагалі варто витрачати свою енергію. Це стосується і ваших романтичних стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Друг може дати непрохану пораду, яка в підсумку виявиться одночасно і важкою пігулкою, і цінною. Їх слова можуть підштовхнути до усвідомлення того, що ви впали в якусь фантазію щодо вашої нинішньої ситуації в любовному житті, незалежно від статусу ваших стосунків. Можливо, ви віддаєте перевагу закривати очі на те, що практично неможливо ігнорувати, і тому ваш друг говорить про це. Навіть якщо ви не підете раді приятеля, у вас буде можливість згадати його здоровий погляд на ситуацію. Як мінімум, це хороша їжа для роздумів.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Можливо, ви повністю зосереджені на тому, щоб випустити свій прапор - особливо коли мова йде про ваше любовне життя! У цю неділю Венера у вашому 9-му будинку експансії зробить суворий квадрат до нестабільного урану, який зараз знаходиться у вашому прихованому 12-му будинку. Можливо, раніше ви витрачали стільки енергії, щоб приховати свої бажання, які могли б здатися нетрадиційними або навіть дивними, але нарешті ви відмовляєтесь приховувати те, що вам потрібно. Більш того, ви готові шокувати оточуючих, якщо це необхідно, щоб залишитися вірними собі. Найкраще, що ви навіть можете насолоджуватися цим.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цього тижня ви можете відчути себе дуже вразливим - можливо, навіть шокованим до глибини душі - коли хтось із друзів зрадить вашу довіру. Можливо, вони поділилися особистою інформацією з тими, кому ви не довіряєте, або зробили публікацію в соціальних мережах, яка змусила вас почуватись ображеними. Це може бути дуже неприємно, якщо ви зверталися до цієї людини за порадою щодо свого особистого життя, вважаючи, що у вас є безпечне місце, щоб виговоритися або отримати розуміння. Сумно, але цілком можливо, що ця людина більше зацікавлена в шокуючих плітках за ваш рахунок, ніж у тому, щоб допомогти вам вирішити проблеми в особистому житті. Будьте обережні з тими, кому довіряєте.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Після казкового періоду надзвичайно солодкої та сексуальної любові цей тиждень може здатися вам трохи нервовим. Ви можете очікувати від партнера так багато, що самі себе розчаровуєте. Крім того, можливо, у вас склалося нереальне сподівання, що ваш партнер завжди і в усьому відповідатиме вашій щедрості, і ви будете однаково віддавати і брати один у одного. Це не так. Це тиждень, коли один з вас може дати набагато більше, а інший - набагато менше. Якщо ви самотні, вам слід уникати будь - яких нових стосунків, які можуть загрожувати вашій репутації - як би захоплююче це не звучало.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цей тиждень може перетворитися на тиждень "зроби це або зламай це" для вас у сердечних справах. У середу Меркурій і сонце зроблять абразивне з'єднання з Сатурном у вашому секторі партнерства. Швидше за все, вам і вашій нинішній половинці належить виключно серйозна розмова про стійкість ваших відносин - принаймні, їх нинішньої траєкторії. Для успіху цих відносин потрібен більш міцний фундамент, але хороша новина полягає в тому, що ви обидва, можливо, вже інвестували в ремонт. Самотні? Остерігайтеся занадто негативних думок щодо перспектив ваших стосунків. Нарікання на те, що ви ніколи не знайдете того єдиного, не допоможуть побудувати міцний зв'язок.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Наприкінці тижня можливий несподіваний поворот у вашому любовному житті. Венера у вашому романтичному секторі цієї неділі зробить напружений квадрат до нестійкого урану у вашому 8-му будинку інтимних стосунків. Це може символізувати практично все - від можливості влаштувати з кимось побачення на одну ніч до того, що партнер попросить вас поекспериментувати або розглянути відкриті стосунки. Ще одна можливість - різкий розворот у фінансовій сфері через вашого коханця або динаміки відносин. Чи знаєте ви, куди йдуть Ваші спільні гроші? Переконайтеся в цьому. У будь-якому випадку, пристебніться. Цей тиждень може виявитися неспокійним.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Романтика може стати руйнівною силою у вашому сімейному житті, через що ви можете відчути себе посередині між партнером і родичами. Якщо ваш приятель наполягає на загостренні поточної сімейної сварки, постарайтеся пояснити йому, як він ризикує погіршити ситуацію, якщо буде наполягати на своїй правоті, навіть не намагаючись зрозуміти іншу людину. Можливо, ви посваритеся через спільне проживання, оскільки ваші звички можуть здатися надмірно дратівливими. Крім того, у вас може виникнути відраза до побачення вже через кілька хвилин після знайомства. Самотні? Зараз не той тиждень, щоб дозволити родичу призначити вам побачення з незнайомцем.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні ви можете в будь-який момент передумати. Якщо є хтось, в кого Ви були закохані, то цілком можливо, що його поведінка залишить у вас неприємний присмак у роті - і ви можете задатися питанням, що ви взагалі в ньому бачили! Якими б не були деталі, ви можете раптом усвідомити, що ви абсолютно несумісні. Не витрачайте часу, перш ніж рухатися далі. Якщо ви все ще щасливі в парі, ваш коханий може приголомшити вас радикальними змінами в звичному укладі життя. Можливо, це повністю відштовхне вас або змусить полюбити його ще сильніше - середини практично немає.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Ви можете втратити інтерес до когось, якщо вам починає здаватися, що ви повинні докладати всіх зусиль, щоб заслужити його любов, увагу і прихильність. Найгірше в цій ситуації може бути те, що ти справді віддав усе своє і був повністю зачарований цією людиною, а потім зрозумів, що тебе не люблять і не приймають таким, яким ти є. Незалежно від конкретики, ви можете відчувати себе розчарованим і готовим рухатися далі. Якщо ви зовсім самотні, то на цьому тижні ви можете відчувати значну огиду до побачень. Ви не в настрої проводити "генеральну репетицію", щоб запалити роман.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У любовному плані у вас все в порядку, незалежно від статусу ваших відносин! Венера і Марс все ще знаходяться у вашому знаку, що підвищує вашу здатність привертати надзвичайну увагу з боку коханого або любовного інтересу. Проблема полягає в тому, що квадратура Венери з Ураном у неділю може змусити вас почувати себе більш пригніченими ситуацією, ніж зазвичай. Цілком нормально, що вам потрібен додатковий простір. Зокрема, якщо ваш коханий змушує вас відчувати себе задушеним або проковтнутим цілим у стосунках, вам потрібно висловитися. Якщо ви самотні, можливо, ви волієте займатися собою і ігнорувати будь-яку увагу до себе на цьому тижні.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цього тижня ви можете бути не настільки ідеалістичними, як зазвичай, у всьому - включаючи любов. Зрештою, вам навіть може здатися, що над вами нависла темна хмара, яка відкидає похмуру тінь на вашу нинішню романтичну ситуацію. Сонце і Меркурій будуть у вашому знаку, а в середу обидва зроблять точне з'єднання з суворим Сатурном. Позитивним є те, що це з'єднання дасть вам неймовірно зрілий і реалістичний погляд на речі, який допоможе вам прийняти важливі рішення, що стосуються вашого особистого життя. Тим не менш, вам може не сподобатися, що доведеться "тримати все в реальності" в такому жорсткому вигляді. Тут буде мало місця для фантазій і романтичної чарівності.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти