StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 26 лютого: від чого варто відмовитися у цей день

25 лютого 2024, 19:01
Цей день вимагає обачності і здорового глузду.
Місячний календар на 26 лютого
Місячний календар на 26 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (ryanzipp)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 26 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

26 лютого - спадний Місяць. З 20:27 - 18-й день місячного циклу. Місяць у Терезах.

Вплив місяця на людину 26 лютого

Вплив енергетики поточних місячної доби може привести до пасивності у людини, що природно після насиченого попереднього дня. Існує небезпека піддатися впливу оточуючих і почати імітувати їх. Не дозволяйте ні людям, ні ілюзіям оволодіти вами; утримуйтеся від низинних інстинктів і похмурих думок. Більшість неприємних коментарів, зроблених про вас в цей день, мають деяку правдивість, тому не варто ображатися, а краще задуматися, як виправити свої недоліки.

відео дня

Вплив Місяця 26 лютого по сферах життя

Бізнес і гроші: Рекомендується відкласти важливі ділові зустрічі, оскільки поточний день не найкращий для серйозної роботи. Натомість приділіть увагу поточним завданням або, залежно від обставин, відпочиньте. Ефективно використовувати час можна, займаючись науковими і творчими проектами або мистецтвом. Також можна звернутися до начальства з приводу вирішення дрібних, незначних питань. Прості фінансові питання можуть також бути успішно вирішені.

Здоров'я: Утримайтеся від вживання алкоголю і куріння, рекомендується проведення очищувальних процедур для кишечника і невеликий голод. Плановані хірургічні втручання слід відкласти. Приділіть увагу стану нирок. Рекомендується проведення процедур по очищенню шкіри, масажу, процедур омолодження і відвідування хороших парних лазень. Сьогодні варто вставати раніше і лягати пізніше, так як потрібно менше сну. У раціоні харчування рекомендується збільшити споживання горіхів і рослинних масел, а також обмежити споживання м'яса.

Стрижка волосся: Проведення стрижки волосся в цей день допоможе зміцнити вашу харизму, додасть сил і поліпшить здоров'я. Крім того, форма зачіски збережеться довше завдяки спадної Місяці, що означає повільний ріст волосся. Якщо ви хочете змінити колір волосся, виберіть той, який був у вас в найуспішніший період вашого життя.

Стосунки та шлюб: Перша половина поточного місячного дня може бути часом конфліктів, душевної напруги і раптових ситуацій. Всі негативні події можуть виникнути як би самі по собі, без видимих причин. Нерозуміння і егоїзм можуть привести до труднощів як в роботі, так і в особистому житті, а також до неадекватної самооцінки, сварок з колегами, партнерами і близькими людьми. Поточний день не підходить для укладення шлюбу, і також не рекомендується займатися інтимними стосунками.

Порада на 26 лютого за місячним календарем

Цей день вимагає обачності і здорового глузду. Не рекомендується працювати з ароматами, тому краще утриматися від використання парфумів і дезодорантів.

Сон на 26 лютого за місячним календарем

Сон в цей день може дати підказки про шляхи зцілення від хвороб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти