StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 26 серпня по 1 вересня

25 серпня 2024, 11:07
1047
Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Через ретроградний Меркурій + Венеру в Діві ваше любовне життя зараз не надто гарне. Найімовірніше, ви зіткнетеся з колишнім, ніж із новим потенційним партнером, а якщо ви вже з кимось зустрічаєтеся, то отримуєте безліч неоднозначних сигналів.

Ретроградний Меркурій закінчується в середу, а в четвер Венера переходить у знак Терезів, і це майже миттєво змінює настрій. Колишні більше не турбують вас, ви і ваш партнер знову на одній хвилі, і знайти кохання стає набагато простіше. Насолоджуйтеся!

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви наближаєтеся до останніх днів перебування Венери в зоні романтики, сексу і веселощів у вашому графіку, тож користуйтеся цим, поки можете! Місяць у вашому знаку в ці вихідні чудово підходить для романтики. З'єднання Венери з ексцентричним Ураном у вівторок - дивовижний транзит для того, щоб стати більш авантюрним у ліжку!

Велика проблема цього тижня виникне в четвер, коли Венера перебуватиме в протистоянні з Нептуном. Якщо ви закохані в когось або перебуваєте у стосунках, ви отримаєте масу змішаних сигналів. Приховані почуття і секрети зараз виходять назовні, і вас закликають прояснити ситуацію. Наприкінці тижня ситуація має покращитися, але якщо цього не станеться або проблеми посиляться - це знак, що, можливо, настав час зробити крок назад...

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Марс у вашому знаку піднімає ваш сексуальний потяг, але решта астропогоди не надто сприяє вашому особистому життю. У додатках для знайомств ви знаходите мало збігів, а планувати зустріч із кимось - погана ідея, бо він може відмахнутися або забути відповісти. Однак є й хороші новини!

Відразу після закінчення ретроградного Меркурія Венера переходить у Терези, один зі своїх улюблених знаків. Венера дуже сильна у Терезах і активує у вашій карті зону романтики, сексу і розваг. Романтику знайти легше, завести гарячий роман - простіше простого, а ваше любовне життя стане набагато кращим!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Астрологія цих вихідних сприяє знайомству, початку FWB з кимось із вашого оточення і всьому, що не пов'язане із зобов'язаннями. Серйозні стосунки? Не дуже. Секс хороший - навіть чудовий, завдяки астро, що закликає вас до експериментів, - але коли справа доходить до емоцій, вам і вашому партнерові важко відкритися.

Скористайтеся цими вихідними, щоб розслабитися, поводитися невимушено і трохи повеселитися. Наприкінці тижня Венера увійде в знак Терезів і принесе з собою романтику, якої вам так не вистачало, і рішуче підтримає зобов'язання.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Ваше любовне життя прискорюється! Меркурій був ретроградним у вашому знаку протягом кількох тижнів, створюючи всілякі проблеми, але в середу ретроградність нарешті закінчиться. У вас знову починає прояснюватися голова, а постійні непорозуміння добігають кінця.

Це чудовий час для того, щоб одягнутися по повній програмі, вийти у світ і знайти когось сексуального. Зараз вашому ризу немає рівних! Починаючи з четверга, Венера у Терезах - приголомшливий час для всіх вас, самотні Лео, тому що вона обіцяє привернути до вас тонни нових потенційних партнерів. Розіграйте свої карти правильно, і, можливо, скоро у вас з'явиться новий кавалер!

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Це останній вікенд подорожі Венери по вашому знаку, тож скористайтеся цією сприятливою астроподією, поки ще можете! Зараз вся увага прикута до вас, ви почуваєтеся екстравертнішим і зустрічаєте безліч красунь, охочих повеселитися.

Якщо ви хочете поводитися невимушено, то це чудовий вікенд для вас. Якщо ж ви шукаєте кохання... не дуже. Нептун зараз розмахує величезним червоним прапором, попереджаючи вас про те, що є маніпулятори і гравці, які намагаються використати вас у своїх інтересах. Випадкові інтрижки - це прекрасно, але не варто сподіватися на щось серйозне. Не дивуйтеся, якщо після побачення вас кинуть, або якщо вас підведуть на побаченні.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ретроградний Меркурій і подорож Венери по Діві вказують на те, що зараз ви, ймовірно, маєте справу з колишніми. Хороші новини - ці транзити нарешті закінчаться цього тижня, а в четвер Венера перейде у ваш знак! Терези - один з улюблених знаків Венери, і це чудова новина для вас. Ви не тільки почуваєтеся більш ласкавим, а й отримуєте набагато більше любові від інших людей.

У результаті це спонукає вас більше любити себе, що допомагає вам сяяти ще яскравіше. Ви також дуже щасливі, коли мова заходить про удачу. Шукаєте ви кохання чи просто трохи розваг - ви отримаєте їх сповна!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цими вихідними Місяць у Тельці активізує зону стосунків у вашій карті, роблячи життя в спальні захопливим! У вівторок Венера в Діві грає з Ураном у Тельці, що віщує зустріч із новим потенційним партнером.

Уран - планета сюрпризів, тож ця людина може бути із зовсім іншої країни або з іншого середовища, ніж ви, у неї можуть бути збочені сексуальні нахили, або вона просто може бути не у вашому смаку. У будь-якому разі, я кажу: стріляйте! Уран не завжди підтримує ЛТР або стабільність, тож, найімовірніше, це буде випадкова інтрижка, але ніколи не знаєш - можливо, ця нова людина стане вашим наступним "Я".

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ви і ваш партнер нарешті прояснили ситуацію. Ретроградний Меркурій вносив драматизм у стосунки, але цього тижня Місяць у Близнюках допоможе вам відкритися, все обговорити і знайти спільну мову. Якщо ви самотні і готові до шлюбу, то цього тижня вам пощастить. У четвер Венера переходить у знак Терезів, активуючи одну з найсоціальніших зон вашої карти.

Протягом наступного місяця ви отримуватимете набагато більше збігів у додатках для знайомств, призначатимете щонайменше одне або два побачення на тиждень і не матимете жодних проблем, коли справа доходить до листування. Однак не ставтеся до свого особистого життя надто серйозно - Венера у Терезах хоче, щоб ви пробували нові речі, знайомилися з новими людьми і добре проводили час!

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Місяць у Тельці цими вихідними активізує у вашій карті зону романтики, сексу і веселощів. Крім того, Венера в Діві цього тижня гармонує з Ураном, спонукаючи вас бути більш авантюрними в ліжку. Місяць у Раку в середині тижня сприятливий для стосунків загалом, і вам буде набагато легше відкритися своєму партнерові.

Якщо ви самотні, вам також буде простіше заводити нові знайомства. Наприкінці тижня Венера переходить у знак Терезів, мідхевен вашої карти. Мідхевен - найпублічніша й екстравертна частина вашої карти, тому Венера хоче, щоб ви виставили своє любовне життя на загальний огляд. Зараз саме час для DTR, жорсткого запуску партнера в соціальних мережах або навіть оголошення про заручини!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цими вихідними астро-фактори посилюють ваше лібідо, а вплив вогняного Марса допоможе вам заявити про себе, знайти когось сексуального і провести приголомшливий час у ліжку. Цього тижня Венера переходить у знак Терезів, активізуючи зону пригод у вашій карті.

Це час для експериментів у ліжку, чи то додаткові брудні розмови, чи то повний набір батогів і ланцюгів. Плутон перебуває у вашому знаку і гармонує з Венерою наприкінці тижня - можливо, настав час проявити свою домінуючу сторону? Розважайтеся!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Останні кілька тижнів Венера переміщалася по Діві в зоні стосунків вашої карти, але в четвер ви прощаєтеся з нею. Венера в Діві чудово підходить для зав'язування нових зв'язків, знайомств і, можливо, навіть початку стосунків, але з переходом планети кохання у Терези все стає серйознішим.

Тепер ви дійсно хочете закріпити це! Ви хочете близькості, інтимності та зобов'язань. Якщо ви намагаєтеся залишитися наодинці з собою, то вам гарантовані почуття до вашої інтрижки. Якщо ви з кимось зустрічаєтеся, знайте, що є великий потенціал для розбитого серця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти