StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Життя з ними стане пеклом: мольфар назвав найнестерпніші знаки зодіаку

17 березня 2024, 15:26оновлено 20 березня, 20:07
Український мольфар Максим Гордєєв назвав 3 знаки зодіаку, які не терпітимуть, якщо щось йде не так, як вони хочуть.
Життя з ними стане пеклом: мольфар назвав найнестерпніші знаки зодіаку
Мольфар назвав найнестерпніші знаки зодіаку / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, depositphotos.com/ua, pixabay

Характер кожної людини індивідуальний. Багато людей можуть приховувати свої справжні негативні сторони, щоб не злякати співрозмовника чи людину, яка подобається. В народі кажуть, що у кожної людини є свої "маски", які вона одягає в різних ситуаціях, щоб здаватися кращими, ніж є насправді.

Відомий український мольфар Максим Гордєєв переконаний, що викрити чоловіків з негативними рисами характеру можна одразу ще до тривалого знайомства. На це можуть вказати їхні знаки зодіаку.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Яку воду потрібно випити 20 березня, щоб бути здоровим увесь рік: прикмети.

відео дня

Найнестерпніші знаки зодіаку

Мольфар стверджує, що жінкам буде важко побудувати щасливі та здорові стосунки з трьома знаками зодіаку. Він називає таких чоловіків "найнестерпнішими".

Третє місце

На третьому місці у рейтингу нестерпних знаків зодіаку, за словами Максима Гордєєва, перебувають чоловіки-Скорпіони. Вони дуже ревниві та самовпевнені. У них настільки велике бажання все контролювати, що іноді воно може перейти за грань. Вони звикли, що все буде так, як хочуть вони. Єдина жінка, яку такий чоловік буде слухати - його мама.

"Тому, красуні, навіть не намагайтеся йому щось довести", - каже мольфар.

Друге місце

Друге місце рейтингу посідає Рак. Представник цього знаку зодіаку може буквально довести співрозмовника до божевілля. Інколи таке враження, що чоловіки-Раки наче не з цієї галактики. Їх дуже важко зрозуміти, а їхня емоційність часто буває надмірною.

Перше місце

На першому місці знак зодіаку, який принесе у ваше життя незабутні емоції. Таке враження, що його створило саме пекло, каже мольфар. Він дуже впертий, самозакоханий і ревнивий чоловік. Все повинно бути так, як каже він. Такий чоловік постійно вимагає до себе уваги і нікому не дасть можливості бути на першому місці.

"Я щиро співчуваю тим жінкам, які у своєму житті зустріли або одружені на чоловіках з цим знаком зодіаку. Сили вам і терпіння", - каже мольфар.

Мова йде про чоловіків зі знаком зодіаку Овен.

Дивіться відео українського мольфара про найнестерпніші знаки зодіаку:

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Раніше в матеріалі Главреду можна було прочитати про 3 сильні молитви про здоров'я. Також у матеріалі ви могли прочитати, як правильно просити про зцілення.

Також він називав імена найщасливіших жінок, поряд з якими завжди є ангол-охоронець. Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти