StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 22 до 28 січня: Діві - старший партнер, Козорогу - багато уваги

21 січня 2024, 12:58
Ваші друзі мають глибокий вплив на вас, Терези, незалежно від того, як складається ваше особисте життя.
Любовний гороскоп на тиждень з 15 по 21 січня для всіх знаків
Любовний гороскоп на тиждень з 22 до 28 січня для всіх знаків / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 22 до 28 січня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Ви можете з усіх сил намагатися поставити хрест на своєму особистому житті на користь кар'єри. Спочатку вам це навіть вдасться, оскільки у вівторок Венера зійде на вершину вашої карти, щоб привернути увагу до грошей і успіху. Однак не надто захоплюйтеся ігноруванням свого любовного життя, адже повний Місяць у четвер, безумовно, змусить вас різко обернутися. Якщо ви самотні, то можете виявити, що один з ваших друзів не просто закоханий в вас, а прямо-таки одержимий. Не обманюйте себе, якщо ви також фантазуєте про цю людину!

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Все, що зараз відбувається у вашому любовному житті, обов'язково зміниться цього тижня, тому будьте напоготові, Тельці. Уран, планета несподіванок, рухається через ваш знак, пропонуючи вам ознайомитися зі змінами як на особистому рівні, так і в динаміці ваших стосунків. Теми звільнення і вірності собі, а також стосунки з іншими людьми - все це займає чільне місце у вашому житті в ці дні.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Не вішайте ніс, Близнюки! Якщо ви перебуваєте у стосунках, то після вівторка ви можете почути радісні фінансові новини від свого чоловіка або партнера. Венера, що переїжджає до вашого 8-го будинку спільних ресурсів, підвищує ймовірність того, що ваш коханий отримає підвищення зарплати або інший грошовий бонус. Навіть якщо вигода буде не настільки відчутною, ви можете святкувати! Для одиноких Близнюків все трохи менш оптимістично. Остерігайтеся несподіваних зізнань у коханні з боку знайомих або сусідів під час повного місяця в четвер.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Гармонія у стосунках може стати для вас скоріше правилом, ніж винятком, після вівторка. В цей час планета любові Венера входить в ваш сектор партнерства, піднімаючи настрій і підтримуючи існуючий зв'язок з кимось із близьких. Якщо ви зустрічаєтеся з кимось серйозно, ця енергія може також принести можливість заручин або шлюбу! Навіть якщо ви абсолютно самотні, ви можете дозволити цій енергії живити ваше серце, поки воно не буде готове зустріти когось і познайомитися з ним романтично. Можливо, ви дозволите комусь із старших родичів звести вас з кимось.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні ваше серце на рукаві, і це не завжди добре. Навіть під час повного Місяця у вашому знаку у вівторок ваш партнер або любовний інтерес може не цінувати вас так, як слід. Більше того, вони можуть спробувати відкинути будь-які пропозиції любові та ласки, на ваше розчарування. Хоча повний місяць допоможе вам бути емоційно відкритими, він також буде протистояти Плутону, який зараз знаходиться у вашому секторі партнерства. Романтичні кандидати можуть з підозрою поставитися до того, що ви ділитеся своїми почуттями.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні в повітрі може витати аромат нової любові. У вівторок Венера увійде у ваш радісний 5-й будинок, що дасть прекрасний поштовх романтичним перспективам для одиноких Дів. Ви можете зустріти людину з різницею у віці, яка трохи перевищує ваші типові уподобання. Зробіть все можливе, щоб ближче познайомитися з цією людиною, не засуджуючи її за вік. Крім того, якщо між вами виникне зв'язок, все інше не матиме значення.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ваші друзі мають глибокий вплив на вас, Терези, незалежно від того, як складається ваше особисте життя. У парі? Ви можете зіткнутися з опозицією з боку свого коханого, якщо захочете проводити більше часу з приятелями, не вважаючи себе коханою. У цьому випадку вам потрібно буде м'яко нагадати їм, що, хоча вони є важливою частиною вашого життя, воно не обертається навколо них. Можливо, вони виявлять негативні почуття до вашого приятеля - і якщо це станеться, вам потрібно буде подумати, чому.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цей тиждень напевно стане для вас хвилюючим в плані любові і стосунків. У суботу Уран, планета несподіванок, після кількох місяців ретроградного руху стає директором у вашому секторі партнерства. Ви вже перебуваєте в парі? Будьте напоготові - ваш партнер може продемонструвати раптові зміни у своєму характері, які змусять вас почувати себе дуже незручно. Це може навіть поставити під загрозу вашу поточну впевненість у надійності стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цінність стає для вас найважливішим словом, коли мова заходить про сердечні справи. Ви зможете розглянути, що ви можете запропонувати у стосунках, а також які якості ви цінуєте в людині настільки, щоб захотіти з нею зустрічатися. Крім того, чи зможе людина принести користь у ваше життя або стане тягарем? Ви здатні об'єктивно оцінити всі аспекти. Поки ви не знайдете свого головного кавалера мрії, ви цілком можете плисти поодинці. Якщо ж ви перебуваєте у стосунках, то, швидше за все, відчуєте, що ваша друга половинка цінує вас більше.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Вам є що запропонувати потрібній людині, і на цьому тижні у вас будуть всі можливості привернути до себе того, про кого ви мрієте! Венера, планета краси та привабливості, входить у ваш знак у вівторок, пропонуючи вам особливий поштовх у розвитку вашої сили тяжіння. Ви можете помітити, що більше людей роблять вам знаки уваги, і завдяки цьому у вас буде більше шансів залучити когось, з ким вам цікаво познайомитися ближче. Якщо ви зараз у стосунках, то, мабуть, вам буде цікавіше показати коханому, наскільки ви любляча людина.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Любов на цьому тижні особливо прекрасна! Ваше серце потенційно сповнене радості завдяки комусь особливому. У парі? Під час повного Місяця в секторі стосунків у четвер ви відчуєте себе бажаним для свого партнера як ніколи. Оскільки Місяць буде протистояти Плутону у вашому знаку, ви можете бути впевнені, що емоції будуть сильними з обох сторін. Цілком ймовірно, що ви однаково зацікавлені в тому, щоб міцно триматися один за одного. Якщо ви самотні, ви можете дізнатися, що хтось чекав слушного моменту, щоб висловити свої почуття до вас. Цей момент настав - майбутнє залежить від вас!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Любов може бути вашою, Риби, якщо ви знайдете для неї час. Можливо, останнім часом ви були більше зосереджені на кар'єрі та інших справах свого життя, і у вас залишалося мало часу на побачення. Цього тижня ситуація зміниться. Ви з групою одиноких друзів можете відправитися на speed dating або на захід для одиноких. У цьому випадку ви, швидше за все, зустрінете когось, з ким варто познайомитися ближче. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то ви та ваш партнер можете насолоджуватися спілкуванням з іншими парами.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти