StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень 18-24 вересня: Козерогу - відкриття, Раку - спілкування

16 вересня 2023, 12:01
3080
Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає визнання в любові, а кому потрібно подумати про себе.
Любовний гороскоп на тиждень 18-24 вересня
Любовний гороскоп на тиждень 18-24 вересня / колаж: Главред, фото: pexels

Кожен знак зодіаку на прийдешньому тижні відчує різне, астрологи підказали, кому варто насолоджуватися часом разом, а кому не хвилюватися про сімейний бюджет.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Більшу частину тижня ви можете провести, мріючи про любов, яку ви хотіли б мати. Цей підхід може піти двома шляхами. Якщо ви самотні, це дійсно може дозволити вам проявити свого ідеального партнера.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ваше особисте життя може здатися здійсненою романтичною казкою. Навіть якщо людина, на яку ви поклали око, в буквальному сенсі слова не може бути ідеальною, ви не будете заперечувати. Ви можете зрозуміти загальний позитив, який вона випромінює від щирого серця, не відволікаючись на будь-які дрібні недоліки.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Потенційно ви були повністю зосереджені на домашніх справах. Напевно було кілька речей, які вимагали вашої уваги, але до суботи ви відчуєте, що готові знову виділити час для любові та романтики. Ваше серце відкрите, і ви готові прийняти всі задоволення, пов'язані зі побаченнями та романтикою.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Для танго потрібні двоє! Якщо останнім часом вам здається, що ви розмовляєте самі з собою, коли намагаєтеся поговорити зі своїм коханим, це скоро зміниться. Насправді спілкування може стати найсильнішою частиною ваших стосунків.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Зараз романтика і фінанси можуть добре поєднуватися один з одним. Зокрема, цього тижня Леви можуть побачити, що будь-які сумніви щодо бюджету партнерства тануть. Спочатку ви можете бути збентежені тим, як ваш чоловік хоче вирішувати фінансові питання, такі як загальний борг або взаємні інвестиції.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Можливо, вам потрібно побачити найкраще у своєму любовному інтересі, щоб зберегти поточні стосунки. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, що вас розчарувало, спробуйте закрити на це очі і зосередитися на тій частині його характеру, яка робить його у ваших очах майже ангельським.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви скоро будете в своїй стихії і готові продемонструвати свої найкращі якості, коли справа стосується любові і партнерства! Ви також здатні бути ще більш уважним і люб'язним, ніж зазвичай, і цю якість напевно оцінить ваша кохана людина.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

В даний момент вам може здатися, що ви потрапили прямо в свою романтичну казку! Хтось може буквально збити вас з ніг. Можливо, це буде більш метафорично (але не менш приємно), коли людина вашої мрії нарешті зізнається у своїх почуттях до вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Соціальні можливості, пов'язані з романтикою, можуть розквітнути після суботи. Ваш партнер може навіть запропонувати вам влаштувати власний вечір. Ваш календар повинен швидко заповнитися, тому отримуйте задоволення.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У вас і вашого коханого або партнера можуть бути абсолютно різні переконання. Зараз це добре! Це може надихнути вас дізнатися більше про певну філософію, релігію чи духовну тему. Вони можуть відкрити вам світ, про який ви раніше навіть не замислювалися.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Розчарування може вплинути на ваше особисте життя протягом усього тижня. Наприклад, ви можете помітити, що одна з ваших основних цінностей не збігається з цінностями вашого коханого. Справа не в тому, що вони погані люди, але з вашими альтруїстичними тенденціями може бути важко впоратися.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Любов часто вимагає великої свободи дій - це особливо актуально в даний час. Ваш знак відомий тим, що літає в хмарах, і ви можете переживати, що відсутність практичного сенсу зашкодить перспективам ваших стосунків.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти