StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що покласти під подушку від поганих снів: 3 кращих оберега від кошмарів

15 вересня 2023, 15:29оновлено 15 вересня 2023, 16:06
Главред розповість, для чого кладуть сіль під подушку і як вона впливає на сон людини.
Що покласти під подушку для гарного сну
Що покласти під подушку для гарного сну / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот

Нічні кошмари - сни, які викликають безсоння, страх заснути і порушують нічний сон. З давніх-давен наші предки вірили, що страшні сни - це темні сили і від них можна захиститися. Ми розповімо, що покласти під подушку від поганих снів.

Що покласти під подушку для гарного сну

Досить часто причиною нічних кошмарів може бути втомлена за день психіка. Тому експерти радять перед сном минімізувати надходження інформації в мозок і проводити вечір без гаджетів. Також необхідно заспокоїтися перш ніж заснути. Допомогти це зробити можуть трави, їх необхідно класти під подушку. Наприклад - мелісу, розмарин або чебрець. Також непоганим варіантом буде шавлій, м'ята і полин. Аромати цих трав можуть надавати заспокійливий ефект на людину. А ось предки вважали, що під подушку можна покласти виделку або сіль, далі розповімо - навіщо вони це робили.

Для чого кладуть сіль під подушку

Згідно знанням наших предків, сон на подушці з сіллю міг очищати людину і її тіло від негативної енергії, яка накопичується за день під час сну. Також вони були впевнені, що сіль пригнічує вплив негативних думок і слів, які були в голові людини за день.

відео дня

Навіщо кладуть вилку під подушку

Також згідно з переказами предків, від демонічних і негативних сил могли рятувати спів півня або лай собаки. Символом цих звуків часто ставала виделка. Саме цей предмет раніше клали під подушку, щоб захистити сон.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти