StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на липень 2023: чи можна вступати в шлюб і заводити новий роман

30 червня 2023, 09:30
Ті, хто давно хоче повернутися до своєї дружини, може зробити це в останній декаді липня. Ретроградна Венера дуже сприятлива для відновлення шлюбів.
Влад Росс
Влад Росс розповів, чого чекати в коханні та стосунках у липні 2023 / Колаж : Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав любовний гороскоп на липень 2023 і розповів, чого чекати у коханні та стосунках всім знакам зодіакального кола.

У другій місяць літа почнеться період, коли з'явиться шанс примиритися і відновити стосунки з колишніми коханими, а Леви, Стрільці та Овни вимагатимуть підвищеної уваги до своєї персони.

За словами Росса, Венера в знаку Лева в липні-2023 даватиме вибух почуттів, яскравий прояв симпатій, широкі жести, бажання привернути увагу. Знайомитися і заводити романи в цей час буде дуже легко.

"Однак люди будуть вимагати підвищеної уваги до своєї персони. Оскільки Венера в Леві - це період світанку всіх наших нарцисичних частин особистості, коли у нас буде більша потреба в знаках уваги, ніж зазвичай. Особливо це стосується знаків вогню: Левів, Стрільців, Овнів", - розповів астролог в інтерв'ю Главреду.

Росс додав, що Венера в знаку Лева перебуватиме ще довго, а в кінці липня 2023 року почне ретроградний рух.

"Ретроградна Венера змушує повертатися до колишніх коханих, партнерів. Тому ті, хто давно хоче повернутися до своєї дружини, може зробити це в останній декаді липня. Період сприятливий для відновлення шлюбів. У будь-якому випадку потрібно розв‘язувати старі проблеми у стосунках, а також діловому партнерстві", - сказав фахівець.

Росс попередив: у липні 2023 року потрібно переглядати стосунки й робити правильні висновки.

Що стосується зав'язування нових знайомств і налагодження нового ділового партнерства, то липень - не найвдаліший місяць, свідчить гороскоп 2023. Причина цього в тому, що в найближчому майбутньому можна серйозно змінити ставлення до людини.

"Перша половина липня - це мало не остання сприятлива можливість вступити в шлюб, тому що Венера буде ретроградною мало не до кінця року", - сказав Росс.

Що стосується фінансів, то Венера у Леві даватиме можливість багато тринькати гроші, тому потрібно намагатися економити.

"З іншого боку, під час ретрограднаї Венери в цілому знайомитися можна, але все ж таки потрібно тримати в голові той факт, що не все золото, що блищить. Тому зачаруватися в найближчий місяць не варто, а варто ставитися до нових знайомих спокійно і без очікувань", - попередив астролог.

Не виключено, що в липні вдасться зустріти людину, з якою ви колись перетнулися в поїздці або вчилися разом.

"Але тоді стосунки не зав'язалися, а зараз вони можуть виникнути. Під впливом ретро-Венери можна буде поглянути на цю людину зовсім інакше й раптом закохатися", - говорить гороскоп.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться гороскоп на липень 2023 року від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти