Гороскоп на липень-2023 від астролога Влада Росса: які події принесе місяць

29 червня 2023, 14:14оновлено 29 червня 2023, 22:52
У липні 2023-го року буде важливо не братися за цілу низку справ, щоб не створити для себе додаткових проблем.
Астролог Влад Росс розповів, що можна і чого не можна робити в липні-2023
Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень-2023 / Главред

Гороскоп на липень 2023 року говорить про т, що місяць буде цікавим і насиченим, у цей час станеться маса важливих подій, особливо в 20-х числах. Липень буде сприятливим для відпочинку і розслаблення, оскільки це час Рака.

Важливою астрологічною подією місяця, стане ретроградність Венери, яка змусить нас переглянути наші любовні стосунки і фінансові стратегії. Ця подія трапляється раз на півтора року.

Також у липні Марс змінить знак зодіаку і перейде з активного Лева в спокійну Діву – розважливий і прагматичний знак. Марс буде прагнути впорядкувати все, що наворотив до того. Наприклад, не виключено, що група військ НАТО буде виструнчувати диявола Путіна, який наробив справ. Марс перебуватиме в Діві з 10 липня до 27 серпня. У цей період події будуть розвиватися планомірно, чітко, поступально, крок за кроком, купина за купиною, траншея за траншеєю, як говорив Путін, "курочка по зернятку клює". Левова активність просування військ була знесена руйнуванням Каховської ГЕС. Тепер просування армії буде не активним, потужним і буйним, а скрупульозним, чітким, раціональним і вдумливим під впливом Діви.

Також Марс у Діві підкреслює важливість терпіння – його повинно вистачати навіть на найбільш нудні і скрупульозні справи.

Девіз липня – 2023-хто не працює, той не їсть.

Перша декада місяця, коли Меркурій йтиме знаком Рака, може виявитися більш емоційною. Багато хто буде чутливим до слів і може легко ображатися. У сімейних парах може бути дуже багато сварок. У ці дні слово може швидко влучити глибоко в серце. Тому для рекламних цілей важливо використовувати відповідні слова та асоціації, які можуть торкнутися душі. Тому для ефективної реклами в першій половині місяця потрібно прагнути виїжджати на емоціях.

11-29 липня Меркурій буде перебувати в царственому і яскравому знаку Лева. У цей період люди стануть більш балакучими, менш чутливими, з'явиться бажання притягувати увагу яскравими словами, а в розмовах може з'явитися навіть якась театральність. Це буде часом суперечок і спроб довести свою правоту, а також відсутності бажання послухати співрозмовника. Ці періоди слід враховувати, якщо потрібно справити враження на інших людей.

Головна подія місяця – Нептун 1 липня стане ретроградним. Його ретроградність вже почала проявлятися в червні. А з Нептуном пов'язані різні водні катастрофи, звідси і жахлива ситуація з Каховською ГЕС. Тому на початку липня можливі затоплення, дощі, грози, урагани, а також різні морські неприємності.

Повний місяць на нас чекає 3 липня о 14:39 за київським часом, а молодик – 17 липня о 21:32.

Повний місяць із розрядкою на Юпітер не буде надто агресивним, стресовим і жахливим. Інформація, здоровий глузд, вміння поглянути на ситуацію зі сторони завдяки Юпітеру допоможуть легше вирішувати завдання, які виникатимуть.

Повний місяць буде спиратися не тільки на Юпітер, але й на Сатурн, формуючи конфігурацію трапеції. Не випадково Юпітер і Сатурн зблизилися 19 червня, і ще тоді я прогнозував, що вони принесуть суттєвий крок до миру. Так і сталося: у Пекіні Блінкен потиснув руку Сі Цзіньпіну. Це говорить про те, що сокира війни між Китаєм і США в червні була закопана. І тепер можна чекати першого етапу закінчення російсько-української війни. Думаю, що ця зустріч поклала початок кінця цієї війни. А в липні цей процес буде тільки розвиватиметься. Таке розташування планет вказує на те, що навіть якщо емоції і битимуть через край, їх можна буде врівноважувати, заспокоювати, знайти опори і правильні рішення.

Повний місяць у Козерозі поставить перед кожним із нас відповідальні завдання і вкаже на те, що, незважаючи на м'якість і чутливість "рачого" Сонця, варто тримати свої емоції під контролем, а також відповідально підходити до питань сім'ї, нерухомості і родичів.

Дивіться гороскоп на липень 2023 року від астролога Влада Росса:

Ділова активність і фінанси

Фінансові справи в липні-2023 будуть гальмуватися, оскільки Венера буде ретроградною. Але, з іншого боку, планета ділової активності Марс у липні буде рухатися спочатку знаком Лева, а з 10-го числа вже знаком Діви. Це означає, що чимало активних ініціатив краще вдаватиметься реалізовувати саме в першій декаді місяця. Тому що Лев – це активний знак, який не буде чекати і надто довго обмірковувати свої дії.

З іншого боку, левиний Марс буде допомагати заявляти про себе, в тому числі яскраво рекламувати себе, свої товари і послуги. Але коли він перейде в знак Діви, рекламну кампанію можна буде завершити. Оскільки в цей час енергія буде потроху заспокоюватися, а сміливість зменшиться. Замість них прийдуть працьовитість, уважність, концентрація на дрібницях і деталях.

Після 10 липня буде прекрасний час для пошуку нової роботи і заняття новою справою. Друга половина липня – це найкращий час для професійної переорієнтації і початку якоїсь справи з нуля. А коли весь народ піде на пляж засмагати і відпочивати, потрібно не втрачати часу, тому що в цей період можна знайти найкращу роботу.

Керівникам після 10 липня сприятливо почати пошук нових співробітників і формувати команду. Вони зможуть чіткіше поставити завдання, а потенційні співробітники виконати їх. Крім того, в цей період добре навчати своїх співробітників, відправляти їх на курси підвищення кваліфікації. Особливо сприятливим буде момент для навчання українських військ за кордоном та освоєннями ними натівської техніки, авіації та озброєнь.

Якщо ж ви хочете почати справу в період Марса в знаку Діви, то потрібно пам'ятати, що вона, швидше за все, не буде надто швидко розвиватися, але може потребувати підвищеної уваги до деталей, кожна дрібниця буде важливою, і її потрібно буде враховувати.

20 липня Марса добереться до напруженого аспекту з Сатурном, тому поблизу цієї дати буде велика небезпека ДТП, нечастних випадків, аварій літаків і сходження поїздів із рейок. Це не найвдаліший період для активності та ділових ризиків.

Крім того, 21-25 липня Венера розвертатиметься в ретроградний рух, а в ці дати буде стаціонарною. Тому вирішувати фінансові питання в ці дні категорично заборонено. 21-25 липня краще не робити жодних покупок, не вкладати нікуди гроші, інакше пізніше доведеться пошкодувати.

Для важливої ділової активності період із 17 по 25 липня найбільш невдалий цього місяця. Фінансові ризики можуть виявитися невиправданими, в тому числі і 2 липня, коли Венера буде досить слабкою.

1-3 липня можливі несподівані ситуації, пов'язані з грошима, а в 20-х числах – гальмування, застрявання коштів (не проходитимуть гроші, з карт можуть пропадати кошти тощо). Тому краще в ці дні не здійснювати важливих грошових переказів.

Кохання і стосунки

Венера в знаку Лева в липні-2023 даватиме вибух почуттів, яскравий прояв симпатій, широкі жести, бажання привернути увагу. Знайомитися і заводити романи в цей час буде дуже легко.

Однак люди будуть вимагати підвищеної уваги до своєї персони. Оскільки Венера в Леві – це період розквіту всіх наших нарцисичних частин особистості, коли у нас буде більша потреба в знаках уваги, ніж зазвичай. Особливо це стосується знаків вогню: Левів, Стрільців, Овнів.

Венера в знаку Лева буде перебувати ще довго, а наприкінці липня 2023 року почне ретроградний рух. Ретроградна Венера змушує повертатися до колишніх коханих, партнерів. Тому ті, хто давно хоче повернутися до своєї дружини, може зробити це в останній декаді липня. Період сприятливий для відновлення шлюбів. У будь-якому випадку потрібно вирішувати старі проблеми у стосунках, а також діловому партнерстві. Ділові партнери, які припинили свої відносини давним-давно, можуть їх відновити.

У липні 2023 року переглядати відносини і робити правильні висновки дуже сприятливо.

Це не найвдаліший місяць для зав'язування нових знайомств і налагодження нового ділового партнерства, тому що в найближчому майбутньому можна серйозно змінити ставлення до людини.

Перша половина липня – це мало не остання сприятлива можливість вступити в шлюб, тому що Венера буде ретроградною майже до кінця року.

Венера у Леві буде давати можливість багато тринькати гроші, тому потрібно намагатися трошки економити. З іншого боку, під час ретроградності Венери в цілому знайомитися можна, але все-таки потрібно тримати в голові той факт, що не все золото, що блищить. Тому зачаруватися в найближчий місяць не варто, а варто ставитися до нових знайомих спокійно і без очікувань.

До речі, не виключено, що в липні вдасться зустріти людину, з якою колись перетнулися в поїздці або вчилися разом. Але тоді відносини не зав'язалися, а зараз вони можуть виникнути. Під впливом ретро-Венери можна буде поглянути на цю людину зовсім інакше і раптом закохатися.

Поїздки та подорожі

У липні багато хто планує подорожі та поїздки з різними цілями. Так от на ретроградній Венері дуже сприятливо їздити в романтичні місця, де ви вже були зі своєю коханою людиною.

Більшу частину місяця Меркурій буде рухатися знаком Лева, посилюючи бажання отримувати яскраві враження і корисні знання. Тому, якщо ваші хобі пов'язані з подорожами і транспортом, вас особливо буде тягнути в дорогу.

Поки Меркурій у Леві, буде зберігатися прекрасний період для покупки розкішних автівок, як Bugatti, Ferrari, Audi А8 і Q8 тощо. Це буде дуже вдалим вкладенням коштів.

Подорожі краще не починати в ті дні, коли Меркурій буде напруженим, особливо 10, 17, 23 липня. У цей час ймовірні небезпеки і нещасні випадки в дорозі, можна втратити багаж, будуть виникати перешкоди.

Сприятливі дні для поїздок в липні-2023:

  • до моря, водойми – 1, 2, 7, 8, 16, 28 липня;
  • в санаторій – 7, 8, 28 липня;
  • в гори – 3, 4, 30, 31 липня;
  • походи пішки або поїздки на дачу, близькі подорожі – 9, 29 липня;
  • у театри, на концерти, в парки, на атракціони – 1, 2, 11-13, 24, 25, 28 липня;
  • на тренінги, конференції, семінари, у відрядження – 1, 2, 6, 13-15, 19, 24, 25, 28 липня.

Найбільш несприятливі дні для поїздок: 5, 10, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27 липня.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Складні періоди липня-2023

У липні 2023 року основним складним періодом буде статичність Венери – 21-25 числа. Статична Венера загальмує наступні теми: краса, б'юті-індустрія, покупки, гроші, стосунки, партнерство. Тому будь-які пластичні операції або косметологічні процедури краще встигнути зробити в першій половині місяця. Тому в другій його половині навіть дуже хороший хірург може провести невдалу операцію.

Тому 21-25 липня не варто звертатися до лікарів, в тому числі стоматологів.

25-31 липня сприятливо переглядати колишні контракти і фінансові справи, та й будь-які фінансові взаємини.

Також на нас чекає дуже жорсткий аспект Марса і Сатурна 20 липня. У цей час можлива якась катастрофа, в тому числі техногенного характеру. Тому з 15 по 25 липня – це найнебезпечніший період у сенсі техногенних катастроф. Цей транзит буває приблизно раз на два роки, і він пов'язаний із гальмуванням або відсутністю гальм. У прямому сенсі слова у автомобіля можуть відмовити гальма. Тому в далеких поїздках поблизу 20 липня можливі складні ситуації.

Активність Марса в цей час зустрічає опір Сатурна, а це може означати або суцільні зупинки і перешкоди, або, якщо ви мчитеся на великій швидкості, то неможливість вчасно загальмувати.

Ця жорстка позиція Марса і Сатурна також говорить про те, що і на фронті будуть запеклі бої. У 20-х числах липня буде найбільше втрачених танків, БМП, а також буде безліч вибухів. У цей час можуть бути підбиті дуже важливі мости, в тому числі Керченський.

Крім того, є ризик виникнення нестабільності в суспільстві, різного роду конфліктів, а також природних і техногенних катаклізмів. Можуть вибухнути якісь аміачні заводи, який-небудь Кримський Титан. Також чималою є і хімічна загроза, а, тим більше, Нептун, пов'язаний із хімією, стає ретроградним цього місяця. Тому слід бути обережнішими поблизу цього транзиту, оскільки він досить аварійний і травмонебезпечний. Якщо він якимось чином зачепить вашу натальну карту, то можуть бути найбільш неприємні наслідки. Людей, народжених 18-21 липня, 27-29 листопада, 24-26 лютого, 26-28 травня, цей транзит може торкнутися жахливим чином.

Що можна і чого не можна робити в липні-2023

У липні-2023 рекомендується: займатися скрупульозними справами, в яких важлива кожна деталь; починати механічні праці або технічні проєкти; шукати нову роботу і набирати новий персонал; наводити лад у справах і навколишньому просторі; підвищувати кваліфікацію; займатися сімейними питаннями; вирішувати старі фінансові питання; повертатися до старих способів заробітку; відновлювати партнерські відносини; переглядати свої стосунки з колишнім чоловіком або дружиною, а на ретроградній Венері сприятливий повторний шлюб між людьми, які вже колись були разом.

У липні-2023 не рекомендується: вирішувати нові важливі фінансові питання; створювати новий бізнес; починати нові проєкти, пов'язані з темами краси, косметології, стосунків; знайомитися з метою зав'язування серйозних відносин; здійснювати великі покупки, особливо нерухомість.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти