StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень 2023 для Риб: повернення боргів і стосунків з минулого

30 червня 2023, 08:36
2562
Юпітер - планета удачі та везіння - перебуває в хорошому аспекті до знаку зодіаку Риби. Пощастить тим, хто народився з 28 лютого по 4 березня, каже гороскоп.
Гороскоп Риби
Що чекає на Риб у липні 2023 року - гороскоп від Анжели Перл / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Риб.

На початку місяця представники цього знака зодіаку дізнаються щось про свого друга або подругу, чого раніше не знали. Ви можете створити щось нове або закінчити старе. Повня 3 липня принесе Рибам результати минулих зусиль, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

11 липня Марс змусить Риб проявити більше активності в сфері кохання та стосунків. Ви можете проявити свої лідерські якості. Марс - планета агресивна, варто проявити обережність.

12 липня Меркурій входить в шостий будинок гороскопа: це сектор роботи, рутини, обов'язків. Потрібно все планувати. Ви будете багато або їздити, або дзвонити. Також Риби отримають інформацію, пов'язану з роботою. Можливо ви будете проводити співбесіди, вибираючи няню, помічницю по дому або для бізнесу. Варто перейти на здорове харчування, переглянути свій режим дня.

Молодик 17 липня пройде в секторі кохання та дітей. Можливо відбудеться знайомство або побачення. Добре робити покупки з 17 по 22 липня. У Риб вийде проявити себе у творчості, нових проектах, прийде натхнення. Ви отримаєте новини про дітей, вагітність, народження дитини. Можливо вас запросять на хрестини або ви будете шукати нову школу для дитини.

18 липня кармічні вузли змінюють знаки, один з них входить в сектор фінансів на найближчі півтора року. У вас будуть змінюватися джерела доходу, зміняться цінності. Рибам необхідно вирішити фінансову ситуацію. Можливо ви зміните роботу.

23 липня Венера - планета любові, краси та грошей - зупиняється та йде в зворотному напрямку до 4 вересня. У цей період не можна робити процедури краси серйозні, наприклад, пластичні операції, уколи тощо. Найімовірніше, результатом ви будете незадоволені. Буде більше витрат, ніж доходів. Можуть повернутися гроші, які вам хтось винен, або вам доведеться погашати борги. Можуть повернутися стосунки з минулого.

Венера перебуває в шостому будинку гороскопа. Вам буде некомфортно на роботі, гроші будуть йти на здоров'я.

Юпітер, планета удачі та везіння, перебуває в хорошому аспекті до знаку зодіаку Риби. Пощастить тим, хто народився з 28 лютого по 4 березня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Риби на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти