StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Водоліїв: чим здивує другий місяць літа

30 червня 2023, 06:33
Ретроградна Венера може уповільнити надходження фінансів до 4 вересня, попередив гороскоп.
Гороскоп Водолій
Що чекає на Водоліїв у липні 2023 року - гороскоп від Анжели Перл / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, на початку місяця Водоліям варто зайнятися саморозвитком і приділити увагу здоров'ю. Також можливі подорожі, а ще ви розкриєте таємницю й отримаєте інформацію, яка стосується минулих подій.

11 липня на вас чекають зміни на роботі, також зміняться доходи. Крім того, в цей період можливі інтимні близькі стосунки, отримання спадщини.

З 12 липня настає час переговорів і підписання договорів. На Водоліїв чекають романтичні знайомства та побачення. Варто провести час з друзями.

17 липня - молодик в шостому будинку гороскопа. Це хороший день для того, щоб перейти на здорове харчування, зайнятися спортом, почати приймати вітаміни. Також варто пройти обстеження й подбати про здоров'я. З'явиться можливість отримати нову роботу.

18 липня кармічні вузли змінюють знак. Північний кармічний місячний вузол (Раху) входить в третій будинок гороскопа. Це важлива подія, яка принесе Водоліям спілкування, знайомства, поїздки, навчання та оформлення документів. Також це час, коли ви будете активно брати участь у житті родичів, особливо сестер та братів.

23 липня Венера - планета кохання, краси, грошей та комфорту - зупиняється і розвертається в ретроградний рух до 4 вересня. Планета перебуватиме в секторі стосунків, партнерства та шлюбу.

"Цей час може бути сприятливим для відновлення стосунків, примирення. Також ви можете отримати новини від своїх колишніх партнерів про те, що відбувається в їхньому житті. Венера в цей період також сприяє переоцінці й перегляду стосунків, включаючи романтичні та ділові. Вона допоможе ухвалити рішення щодо майбутніх кроків в особистому житті або роботі", - розповіла астролог.

З 29 липня можливі переговори, пов'язані з грошима. Однак ретроградний рух Венери може уповільнити надходження фінансів до 4 вересня.

Також Юпітер, планета удачі, перебуває в четвертому будинку гороскопа Водоліїв, що приносить удачу в питаннях, пов'язаних з нерухомістю і місцем проживання. Цей період буде сприятливим для купівлі, продажу, ремонту нерухомості, а також для переїзду.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Водолій на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти