StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Козерогів: що відбуватиметься у коханні, фінансах, роботі

29 червня 2023, 21:49
Перший тиждень липня може бути дуже значущим та емоційним для Козерогів. Особливо для тих, хто народився в перший тиждень січня, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Що чекає на Козерогів в липні 2023 року - гороскоп від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 3 липня буде повня у знаку Козерога.

"Ви не дуже емоційний знак, але повня - це дуже емоційний день. Перший тиждень липня може бути для вас дуже значущим та емоційним. Особливо для тих, хто народився в перший тиждень січня: 1, 2, 3 числа. Ви відчуєте цю повню сильніше за інших", - зазначила астролог.

Перл нагадала, що перший будинок - це ви, ваша зовнішність, особистість, тіло, наміри. Може змінитися ваша роль в соціумі, статус, прізвище. Деякі Козероги ухвалюватимуть рішення щодо стосунків. Можливо у вас зміниться ставлення до себе.

"Це дуже цікава повня, яка може програтися у вас в будь-якій сфері життя, тому що це перший будинок гороскопа, який відповідає за ініціативу, за рішення, за якийсь перший крок, за ухвалення рішення", - додала астролог.

11 липня Марс - планета активності та дій - входить в дев'ятий будинок гороскопа Козерогів. Представники знака будуть займатися вирішенням фінансових питань. Ви можете піти вчитися, подорожувати, зайнятися пошуком сенсу життя. Також ви можете почати викладати самі або навчати інших. Можливо потрібно буде зайнятися питаннями переїзду, оформлення закордонних паспортів, також буде спілкування з іноземцями.

12 липня Меркурій - планета ідей, думок, інформації, новин - входить в сектор фінансів, доходів, кредитів і чужих грошей. Ви отримаєте якусь фінансову інформацію, наприклад, про кредити, зарплату вашого партнера, буде новина з податкової. Можливе отримання спадщини.

Молодик 17 липня пройде в секторі шлюбу, стосунків, партнерства. Козероги почнуть щось нове з кимось удвох, наприклад, новий бізнес. Можливо ви підпишете новий контракт з якоюсь організацією або з клієнтом. Також можуть статися романтичні знайомства. Астролог попередила, що нові стосунки добре починати з 17 липня по 22 липня. Сильніше за інших вплив молодика відчують Козероги, у яких день народження з 12 по 18 січня.

18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять до січня 2025 року в четвертий і десятий будинки. У центрі уваги в найближчі півтора року буде нерухомість і місце проживання. Можливо ви переїдете, купите квартиру або будинок. Може змінитися склад сім'ї: народяться діти або хтось із дітей з'їде. Щодо другого кармічного вузла, то там програються питання роботи, статусу. Можлива зміна роботи.

23 липня Венера - планета краси, грошей, кохання, комфорту - розвертається в ретроградний рух до 4 вересня в секторі фінансів. Венера відповідає за доходи, тому тимчасово може призупинитися прихід грошей. У період ретро Венери добре переоцінювати своє фінансове становище, перефінансувати кредити, іпотеки. Також Козероги будуть переоцінювати свої стосунки. Про вас можуть згадати колишні кохані.

24 липня Сонце висвітить ще яскравіше ситуацію, пов'язану з фінансами та стосунками, переоцінкою цінностей.

В кінці місяця Козероги можуть запланувати поїздку, бронювати квитки тощо.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Козеріг на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти