StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кохання прийде вже 8 березня: Влад Росс розповів, чого чекати в особистому житті з початком весни

1 березня 2024, 16:24
Потрібно бути обережним, адже в березні можуть статися зради.
Любовний гороскоп від Влада Росса на березень
Любовний гороскоп від Влада Росса на березень / Колаж Главред, фото Главред, freepik

Весна - пора кохання, і ті, у кого немає партнера, з великою часткою ймовірності його зустрінуть, адже після 12 березня Венера перейде в знак Риб.

Про це розповів Главреду астролог Влад Росс.

Любов і стосунки в березні - прогноз від Влада Росса

Багато людей у цей час стануть більш романтичними і сентиментальними. Після 8 березня може прийти велике кохання: зустріти чоловіка або жінку можна буде 8 березня, а почуття розвинуться надалі, з наступного побачення, приблизно після 12 березня.

20-22 березня будуть дуже ніжні почуття, хотітиметься любити і бути коханим. Тому друга половина місяця підходить для романтиків, кохання і великих пристрастей. Тим більше, Марс з'єднується з Венерою, що обіцяє просто шекспірівські пристрасті.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Але не всім доведеться гладко цього місяця у сфері особистого життя.

"На початку місяця, 3 березня, Венера буде досить напруженою і може притягнути неприємні події. У цей час подружжя може зраджувати, і можуть несподівано рватися стосунки", - каже Росс.

25 березня-8 квітня на нас чекає коридор затемнень на осі Овен-Терези, яка пов'язана зі шлюбними стосунками і партнерством. У нас буде напівтіньове місячне затемнення о 9:00 за Києвом, і одночасно буде повний місяць.

Важливо в цей період бути спокійнішим, не розпочинати жодних сварок, тим паче, "не бити сковородою по голові" свого чоловіка. Потрібно стримувати себе в цей час. Інакше необачно і зопалу можна наробити багато помилок.

Нагадаємо, астролог Влад Росс повідомив, що в березні відбудуться зміни. Перший місяць весни буде сприятливим для містики, релігії, звернення до астролога, психолога, розуміння таємного сенсу життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти