Гороскоп на березень-2024 від Влада Росса: в яких справах щаститиме на початку весни

1 березня 2024, 08:30
Астрологічний прогноз на березень 2024 року свідчить про те, що перший місяць весни стане періодом романтики, істинного кохання та "чорних лебедів" у Росії.
Астролог Влад Росс склав детальний прогноз на березень 2024 року
Гороскоп на березень-2024 від Влада Росса говорить про те, що місяць буде сповнений романтки, а от із грошима будуть проблеми / Главред

Сонце 20 березня увійде в знак Овна, і з цього моменту почнеться новий сонячний рік за перським (давньоарійським) календарем. Цього року "чорні лебеді" почнуть літати і десь над столицею Російської Федерації. Абсолютно не впевнений в тому, що день "президентських виборів" у Росії, 17 березня, пройде спокійно, тому що саме з першого місяця весни будуть пролітати "лебеді".

Березень більшою мірою буде пов'язаний з енергією знака Риб, і представники цього знака стануть щасливчиками цього місяця. Цим знаком зодіаку проходитиме багато планет: Нептун, Сатурн, Сонце, Меркурій, Венера, Марс. 9-10 березня в Рибах буде і Місяць, саме в цей час з'явиться і молодик. Риби – досить романтичний і чуттєвий знак зодіаку, і планети, потрапляючи в нього, починають яскраво проявлятися. Тому цей місяць сприятливий для містики, релігії, звернення до астролога, психолога, розуміння таємного сенсу життя, навернення у віру. У цей час сприятливо укладати шлюби на небесах.

Венера в Рибах посилюватиме почуття і сприятиме романтиці, тому в цей час буде досить багато закоханості. На небі до сходу сонця можна буде спостерігати з'єднання Венери і Марса, і цей місяць буде блискучим для шлюбу, романтики і істинного кохання.

Марс у Рибах може змушувати нас діяти таємно в березні, може проховувати справжні мотиви дій. У цей час йтимуть закулісні переговори. Буде також вестися підкилимна боротьба за престол у Москві. І не факт, що двійник Путіна, навіть вигравши вибори, встоїть – ситуація може перевернутися. Тим більше, саме в березні почнеться коридор затемнень.

Меркурій у Рибах далеко відводитиме наші думки. Ми будемо занурюватися у власні мрій. Це дуже гарний час для творчості, музики, нових мистецьких проєктів. Однак ми можемо бути трохи розсіяними, не завжди можемо розуміти співрозмовників, але дуже продуктивно йтимуть таємні переговори.

Риби – це завершальний знак зодіакального кола, коли заведено підбивати підсумки та виправляти помилки. Адже, як ми вже говорили, справжній новий рік (він же давньоарійський, він же авестійскій) почнеться 20 березня, в День астролога.

Меркурій із другої декади березня буде перебувати в знаку Овна, що додасть розумовій діяльності прискорення. У цей період можуть з'явитися грандіозні ідеї, захочеться ділитися ними з людьми довкола. Але також з'явиться і ризик наговорити зайвого, тому що Меркурій в Овні дає зайву прямоту, тому можна діяти абсолютно необдумано. Краще намагатися приховувати свої думки, як і на початку місяця.

Меркурій буде гостювати в Овні до 15 травня, і за цей час у нього буде два з'єднання з Сонцем, і все це буде при ретроградному русі цієї планети. І більше ніякого іншого аспекту не буде, що буває вкрай рідко. Тому енергія Меркурія в Овні не буде перемішуватися з енергіями інших планет. Детальніше про ретроградність Меркурія ми поговоримо в прогнозі на квітень, оскільки в березні Меркурій ще не буде ретроградним, але буде дуже уповільненим. Комерційні директори в цей час можуть думати, чому бізнес починає сипатися, чому угоди починають зриватися, а причина буде в тому, що Меркурій, планета комерції, сповільнюється.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на березень-2024:

Повільний Меркурій у коридорі затемнень, починаючи з 20-х чисел березня, може посилювати необхідність аналізу попереднього досвіду, перегляду якихось важливих питань. Також це буде час виправлення помилок, особливо що стосуються тем осі затемнень Овен-Терези: Овен – це все, що пов'язано з "я", лідерством, власним єством, а Терези – це партнерство, шлюб, відносини. У цей період можуть руйнуватися багаторічні шлюби, особливо якщо люди народилися поблизу 25 березня.

Робота

Планета ділової активності Марс до 23 березня 2024 року йтиме знаком Водолія, а потім перейде в Риби. В знаку Водолія Марс завжди себе почуває діяльним, активним, тому нові плани і проєкти краще встигнути завершити до 20-х чисел березня. Тим більше, там почнеться затемнення.

У цей час багато чого можна встигнути, особливо проєкти, де потрібна командна робота, колективна енергія. Це сприятливий період для бізнесу, ставок, відкриття ФОПів, але все це до 20 березня.

Також варто перевіряти різні нові гіпотези про бізнес, адже Водолій обожнює все нове і любить заглядати далеко вперед. Тому вирішувати питання старими методами в березні не варто – краще випробувати щось нове.

Поблизу молодика 10 березня Марс створить напружений аспект з Ураном, і це буде часом форс-мажорів. Тому краще 9-11 числа не проводити важливих зустрічей і не вести важливу діяльність. 8 березня цей транзит може бути дуже яскраво проявлений, у зв'язку з чим буде великий ризик різних несподіваних ситуацій. У цей час можна багато втратити, зробивши щось не те. Але можливі й такі події, коли зірки будуть змушувати вас щось змінювати.

Після 23 березня Марс опиниться в знаку Риб, а це може розкрити таємні справи. Переконайтеся в тому, що ваш бізнес працює відповідно до правових норм, інакше доведеться поспілкуватися з податковою. У цей період буде безліч стресових ситуацій і непотрібних проблем.

Наприкінці березня Меркурій буде статичним, а тому всі питання будуть вирішуватися дуже повільно. Так само сповільняться справи в бізнесі. Особливо це помітять торговці на ринках: не буде каси, продажі не йтимуть.

У будь-якому випадку, якісь справи йтимуть більш-менш вдало, тому краще все одно діяти, не чекаючи квітня, коли Меркурій стане і зовсім ретроградним.

Невдалі дні для будь-яких ділових процесів, коли краще не проводити зустрічі і не обговорювати важливі проєкти, а також не реєструвати фірми: 9-10 і 23-27 березня.

Гроші

Фінансова сфера життя до 12 березня буде під управлінням Венери в знаку Водолія, а після – Венери в знаку Риб.

Венера у Водолії любить експерименти. Однак до 12 березня будь-які грошово-генеруючі дії потрібно застосовувати акуратно, особливо поблизу 3 березня, коли буде напружений аспект Венери і Урана. Тому 2-4 березня потрібно бути напоготові, тому що цей період може бути не дуже вдалим у фінансовому плані. Особливо в цей час не варто робити великі покупки, оформляти нерухомість, купувати автомобілі, інакше машина розіб'ється, а в придбану нерухомість прилетить ракета.

20-22 березня буде складним періодом для фінансових справ. У ці дні потрібно бути обережнішими з витратами. Є ризик втратити гроші, виявити недостачу, а прибуток виявиться меншим, аніж ви запланували.

3 березня Венера буде досить напруженою і може притягнути неприємні події. В цей час ділові партнери можуть зрадити, і співпраця з ними припиниться.

Любов і стосунки

Після 12 березня Венера перейде в знак Риб. Багато людей у цей час стануть більш романтичними і сентиментальними.

Після 8 березня може прийти велике кохання: зустріти чоловіка або жінку можна буде 8 березня, а почуття розвинуться в подальшому, з наступного побачення, приблизно після 12 березня.

20-22 березня будуть дуже ніжні почуття, буде хотітися кохати і бути коханим. Тому друга половина місяця підходить для романтиків, кохання і великих пристрастей. Тим більше, Марс з'єднується з Венерою, що обіцяє просто шекспірівські пристрасті.

На початку місяця, 3 березня, Венера буде досить напруженою і може притягнути неприємні події. У цей час подружжя можуть зраджувати, і можуть несподівано руйнуватися стосунки.

25 березня-8 квітня на нас чекає коридор затемнень на осі Овен-Терези, яка пов'язана з шлюбними відносинами і партнерством. У нас буде напівтіньове місячне затемнення о 9.00 за Києвом, і одночасно буде повня. Важливо в цей період бути спокійнішими, не починати ніяких сварок, тим більше, не бити сковородою по голові свого чоловіка. Потрібно стримувати себе в цей час. Інакше необачно і зопалу можна наробити багато помилок.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Поїздки та подорожі

Поки Меркурій не став стаціонарним, до 20-х чисел березня 2024 року, можна планувати поїздки.

Невдалими для поїздок і перельотів будуть 9 і 10 березня – в ці дні дуже ймовірні авіакатастрофи. Кінець місяця також не дуже вдалий для поїздок, і це буде пов'язано з місячним затемненням. Як правило, в період затемнень стаються аварії літаків, сходять із рейок поїзда, тонуть різні судна.

Сприятливі дні для поїздок у березні 2024 року:

  • до водойм, зокрема, на море – 2-4, 17-19;
  • в санаторії – 2-4, 17-19;
  • у гори – 5-6;
  • за місто – 15-17;
  • відрядження – 11-12;
  • з метою відвідування концертів, атракціонів та інших заходів – 13-14 і 21;
  • з метою відвідування або проведення тренінгів, семінарів, конференцій – 2-4, 8, 15-16;
  • ділові поїздки – 5-6, 13-14.

Найнесприятливіші дні для від'їзду: 1, 7, 9, 10, 20 і 22-31 березня.

Що можна і чого не можна робити в березні

У березні 2024 року рекомендується: бути готовими до форс-мажорів і несподіваних змін; розбиратися зі стосунками; аналізувати попередній досвід; позбуватися зайвого, в тому числі непотрібних людей у вашому оточенні; займатися мистецтвом і творчістю; повертати борги і закривати кредити; включати логіку і здоровий глузд, бути пильним і не вестися на привабливі пропозиції (обіцянки швидкого збагачення ні до чого не приведуть цього місяця).

У березні-2024 не рекомендується: вирішувати питання старими методами (Водолій вимагатиме нових творчих і несподіваних рішень); чіплятися за те, що себе віджило; триматися за тих людей, яких пора відпустити; ігнорувати натхнення і пориви до творчості; провокувати скандали і сварки з другою половинкою, інакше є ризик розлучитися; йти на фінансові афери, ризики, авантюри; давати гроші в борг, особливо близьким людям.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса, дізнатися своє професійне призначення, підібрати вдалу дату для важливої події, а також проаналізувати сумісність із партнером ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти