StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень 13-19 листопада: Терезам - втілення мрій в реальність, Козерогу - відлюдництво

12 листопада 2023, 17:00оновлено 18 листопада 2023, 12:07
На цьому тижні карти Таро пропонують Стрільцеві зробити крок назад і розібратися в своїх пріоритетах.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), freepik

Для всіх знаків Зодіаку на тиждень 13-19 листопада карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Верховна Жриця

Верховна Жриця - це карта, пов'язана перш за все з інтуїцією. На цьому тижні вам пропонується попрацювати над своїми проникливими здібностями, щоб відточити вміння чути внутрішній голос і отримувати послання від свого несвідомого розуму. Ви вийшли з рівноваги в якійсь області свого життя? Ви не впевнені в тому, що перебуваєте на правильному шляху в тій чи іншій ситуації? Ця карта закликає вас звернутися до своєї внутрішньої мудрості, оскільки відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Вісімка Кубків

На цьому тижні вас закликають розлучитися з неприємною ситуацією або не приносять задоволення стосунками в житті. Вісім Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді це може бути однією з причин того, що ви ще не перейшли до нових стосунків. Замість того, щоб зациклюватися на тому, як могло бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що тимчасовий догляд заподіє біль, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Туз мечів

Настав момент прориву! Туз мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні ви отримуєте більшу ясність розуму. Може виникнути відчуття, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допоможе подолати шум і дістатися до суті справи. Може бути, ситуація не така, якою здається? Хтось обманює вас? Може бути, ви обманюєте себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити, як все йде насправді.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Шістка Пентаклів

На цьому тижні ви можете відчути себе зобов'язаним зробити для інших більше і краще! Шістка Пентаклів - це карта щедрості, благодійності, віддачі та отримання. Це може бути в прямому сенсі слова, вказуючи на те, що ви можете дати комусь кредит або надати іншу фінансову підтримку. Однак це може бути і час, коли ви проявляєте душевну щедрість, допомагаючи комусь переїхати, даючи поради або надаючи вкрай необхідну підтримку коханій людині, яка переживає важкий період. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, є безкоштовними.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас роком нових починань! Дурень уособлює початок подорожі та прийняття невідомого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, то це ваш сигнал від Всесвіту, щоб нарешті зробити це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато простіше дотримуватися того, що знаєш. Однак зона безпеки - це не те місце, де відбувається найбільше зростання та самореалізація. Відкиньте дорожню карту і зробіть стрибок віри. У підсумку ви можете опинитися в кращому місці, ніж очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта Смерть - одна з найбільш частих карт Таро. Вона не символізує фізичну смерть - скоріше, мова йде про трансформацію особистості і позбавлення від того, що більше не служить нам. За що ви трималися, від чого вам необхідно позбутися? Завершення цієї глави вашого життя може відкрити шлях до чогось набагато більшого. Цього тижня зверніть увагу на можливість відмовитися від того, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Паж Пентаклів

Паж Пентаклів представляє ентузіазм до нових починань та нових підприємств. На цьому тижні вам пропонується будь-яким чином проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків до цього? Ця карта пропонує взяти на озброєння ті фантастичні ідеї, які ви виношували, і почати працювати над їх втіленням. Залишаючись зосередженим і працьовитим, ви дасте собі можливість втілити свої мрії в реальність.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева Пентаклів

На цьому тижні комусь знадобиться додаткова турбота! Королева Пентаклей - справжня годувальниця: саме вона стежить за тим, щоб всі були ситі, в будинку був порядок, а близьким приділялося достатньо часу і уваги. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Може бути, хтось із ваших знайомих відчуває труднощі, або це ви самі потребуєте плечі, на яке можна спертися? Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою. Ресурси є, і це нормально просити про те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Двійка Пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка Пентаклей символізує досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас останнім часом звуть в різні боки? Чи суперечать вашим бажанням і потребам? Робота забирає час від особистого життя або навпаки? Ця карта пропонує зробити крок назад і розібратися в своїх пріоритетах. Зрозумівши, на що ви хочете витратити свій час та енергію, ви зможете знайти рішення, яке забезпечить вам довгостроковий успіх у всіх сферах вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Відлюдник

Настав час відпочити від повсякденного життя! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні у вас може виникнути потреба відсторонитися і поміркувати. Можливо, ви занурилися в світ нових вражень або останнім часом багато часу приділяли спілкуванню. Тепер необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти тривалу ванну, замовити поїздку на вихідні або щось ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і возз'єднатися зі своїм внутрішнім світом. Підзарядка духовних батарей допоможе вам повернутися до життя з оновленими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Паж Жезлів

Цього тижня Паж Жезлів хоче, щоб ви показали свою вільну сторону! Іноді ми легко застряємо в рутині або продовжуємо слідувати тому, що нас влаштовує. Однак у житті ще так багато цікавого! Що ви хотіли зробити, але думали, що не зможете? Зараз жодна мрія не є занадто великою або маленькою. Коли ви об'єднаєте свою пристрасть з ентузіазмом, небо стане для вас справжньою межею.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Десятка Кубків

Цього тижня у вашому домі все складається якнайкраще! Десятка Кубків - дуже позитивна карта, що означає піднесений настрій і успішні стосунки. Можливо, ви проведете більше часу з сім'єю, ніж зазвичай, а можливо, розквітнуть сердечні справи. Знайдіть час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так вже й часто нам вдається парити на дев'ятому хмарі, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело

Більше гороскопів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти