StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 13 до 19 листопада: Тельцю - новий зв'язок, Близнюкам - важливе рішення

12 листопада 2023, 14:15оновлено 19 листопада 2023, 13:56
14772
Козерогам, які роздумують про те, щоб перетворити друга на коханця, варто подумати двічі.
Любовний гороскоп на тиждень 13-12 листопада
Любовний гороскоп на тиждень 13-19 листопада / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (World Astrology Report9

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 13 по 19 листопада?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Незважаючи на те, що на цьому тижні діють якісь темні сили, ви можете залишатися оптимістичними щодо сердечних справ. Насправді, ви розумієте, що найкращим способом покращити сценарій особистого життя буде саморозвиток. Заглянути в себе і визначити, де вам потрібно щось покращити, щоб стати кращим партнером зараз або в майбутньому, буде простіше, якщо ви звернетеся до лайф-коуча, астролога або іншого духовного наставника. Навіть якщо ви вже повністю задоволені своїми стосунками, не втрачайте пильності.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Нестабільність, нестійкість і драматизм - все це, швидше за все, буде присутній в особистому житті. Якщо ви самотні, пам'ятайте: попереджений - значить, озброєний. Ви легко можете привернути до себе неприємного типу, тому не ігноруйте тривожні сигнали. Якщо ви не зможете встояти, вас можуть вкусити. Новий Місяць у понеділок у вашому секторі партнерських стосунків, здається, принесе новий зв'язок - і це так. Проблема в тому, що це побачення може принести набагато більше проблем, ніж воно того варте! Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то на цьому тижні саме ви можете влаштувати істерику, щоб повернути собі владу. Приготуйтеся до перетягування каната.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні справи в любовній сфері у вас йдуть набагато краще, ніж у деяких інших знаків. Венера як і раніше рухається по вашому сектору романтики, що посилає прекрасний промінь підтримки в плані перспектив знайомств, задоволення і сексу. У середу розумний Меркурій зробить приголомшливе з'єднання з кокетливою Венерою. Оскільки Меркурій знаходиться у вашому секторі партнерських стосунків, ви можете бути впевнені, що майже все, що ви скажете своєму коханому, отримає позитивну відповідь. Сміливо приступайте до важливої розмови або спільного прийняття важливого рішення. А якщо ви самотні, то напевно знайдеться людина, з якою варто поговорити. Дайте йому шанс.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні ви можете відчути деяку нестійкість в сердечних справах. Хоча в понеділок Молодик збільшує можливості для любовних зв'язків, він також протистоїть Урану, створюючи електричну бурю. Якщо ви самотні, то можете зустріти когось несподівано і відчути миттєву хімію, яка здасться абсолютно чарівною. На жаль, це навряд чи закріпиться. Якщо ви хочете розважитися і можете залишитися без прихильності, то дійте. Якщо ж ні - йдіть, поки не розбилося серце.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Романтичні стосунки в цей час перебувають у складній рівновазі. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то партнер може проявити непідтримку, коли ви будете реалізовувати свої амбіції. Молодик в секторі домашнього господарства буде протистояти Урану, управителю сектора партнерства. Не виключено, що друга половинка буде вкрай розчарована тим, що ви, на її думку, не можете знайти баланс між будинком і кар'єрою. Ймовірно, ви і так вже змучені всім, що у вас на плечах.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Романтичний партнер може нагадати, наскільки ви цінні - і чи є ви взагалі цінними, незважаючи на потенційно суперечливі спалахи між вами та набагато менш прихильними до вас однолітками. Насправді, коханий може стати найкращим уболівальником! Він не забуде вказати на те, як ваші плани і рішення сприяють покращенню домашнього життя або фінансового стану.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

У ці дні ви здатні зачарувати будь-кого! Венера, планета краси і витонченості, в даний час проходить по вашому знаку, дозволяючи проявити всю свою природну венеріанську грацію і чарівність. Цього тижня, коли Венера з'єднається з Меркурієм у вашому секторі комунікацій у середу, промова може бути такою ж чудовою, як і ви самі. Більш того, це прекрасний час для того, щоб потренуватися говорити з більшою добротою до оточуючих.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Цього тижня ви ризикуєте здатися занадто сильним у всіх сферах, особливо в любовному житті. Молодий місяць у вашому знаку в понеділок буде різко протистояти незбалансованому урану, який зараз знаходиться у вашому секторі партнерських стосунків. До суботи Сонце і Марс з'єднаються у вашому знаку. Поєднання цих енергій говорить про те, що ви збираєтеся вибрати радикальний - і, можливо, безрозсудний або різкий - напрямок у своєму житті. Якщо ви перебуваєте у відносинах, то може бути байдуже, що думає з цього приводу ваш партнер, ви просто захочете вчинити по-своєму.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Незалежно від того, яка ваша поточна ситуація у стосунках (або їх відсутність), хтось із друзів здатний нагадати, як багато ви можете запропонувати іншій людині. Цього тижня ви можете почуватись настільки добре поруч зі своїми друзями, що, можливо, навіть не захочете думати про побачення, якщо ви самотні. Ви вже знайшли свою половинку? Ви можете отримати більше задоволення від спілкування зі своїм коханим, якщо разом відвідаєте вечірку чи інший соціальний захід. А якщо ви закохалися в друга, то зараз якраз той тиждень, коли варто сказати про це. Розмова пройде краще, ніж ви очікуєте!

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

На цьому тижні особисте життя може стати вельми заплутаним, і причиною тому може стати втручання одного. У понеділок Молодик акцентує ваш сектор дружби. Оскільки Місяць також буде в опозиції до Урану, а пізніше цього тижня Сонце з'єднається з Марсом, друг може поводитися настільки агресивно, вимагаючи вашого часу та уваги, що це порушить особисте життя. Можливий і інший варіант: друг навмисно саботує ваші стосунки або, якщо він самотній, блокує потенційний любовний зв'язок. Ви не будете задоволені! Якщо роздумуєте про те, щоб перетворити друга в коханця, подумайте двічі. Все може виявитися нестабільним.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У даний час для вас можливі справжні романтичні зв'язки. Цього тижня, якщо ви співпрацюєте, ви, швидше за все, виявите, що насправді бачите один одного в тих речах, які дійсно важливі. Спільні цінності стануть на цьому тижні практично само собою зрозумілими. Крім того, ви зможете досягти одностайності в прийнятті рішень, що визначають якість і напрямок вашого спільного життя. Якщо ви самотні, то, можливо, відвідайте семінар або інший груповий захід, спрямований на підвищення кваліфікації або особистісне зростання.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Коли ви змінюєте свій погляд на речі, змінюються і речі, на які ви дивитесь. Це може стати вашою мантрою на цьому тижні, коли мова йде про особисте життя. Ймовірно, у вашому мисленні відбудеться радикальний зсув, і він давно назрів. Можливо, ви зациклилися на негативних думках про свою нинішню романтичну ситуацію або її відсутність. Якщо це так, то Молодик у понеділок може стати саме тим, що потрібно, щоб звільнитися від негативних моделей, які тягнуть вниз або сприяють нещастю.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти