StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп Таро на тиждень 25 вересня - 1 жовтня: кому труднощі, а кому прибуток

23 вересня 2023, 13:19
26767
Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки Зодіаку до подій прийдешнього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень 25 вересня-1 жовтня
Гороскоп Таро на тиждень 25 вересня-1 жовтня / колаж: Главред, фото: pexels

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 25 вересня – 1 жовтня карти Таро пророкують різне. Комус дні розвитку, а комус усамітнення.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: П'ятірка пентаклів

П'ятірка Пентаклів означає, що останнім часом у вас настали важкі часи. Ви терпіли втрату роботи? Фінанси не течуть так легко, як вам хотілося б? Такі труднощі не тільки завдають шкоди вашому гаманцю - вони також можуть стати емоційним, психічним та духовним тягарем. Не звалюйте на себе тягар світу, зверніться за допомогою.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Вісімка жезлів

Вісімка жезлів символізує високу енергію і поступальний рух, сигналізуючи про час завершення справ і їх реалізації. Ви можете відчути, що на цьому тижні вас чекає багато подій, і вам може бути важко зрозуміти, на що вам слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосередившись на одній цілі та усунувши всі відволікаючі фактори, щоб ви могли зосередитися на ній.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас часом нових починань! Дурень символізує початок подорожі і незвідане. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, Це ваш сигнал Всесвіту: нарешті зробіть це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато легше дотримуватися того, що знаєш.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Вісімка кубків

Цього тижня вас закликають відокремити себе від невтішної ситуації чи незадовільних стосунків у вашому житті. Вісім кубків визнають, що цей розкол буде болючим, тим більше, що ви присвятили йому стільки часу та енергії. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, якою може бути ситуація, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Шістка мечів

Можливо, на цьому тижні ви нарешті відпустите щось, що занадто довго висіло над вами. Шістка мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. Що вам заважає створити для себе світле майбутнє?

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Трійка пентаклів

Трійка пентаклів означає визнання того, що ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас продовжувати йти вперед. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Відлюдник

Настав час відпочити від повсякденного життя! Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам, можливо, доведеться відійти і поміркувати. Можливо, ви отримали багато нових вражень або нещодавно провели більшу частину часу в спілкуванні. Тепер необхідно піти погуляти в ліс, прийняти тривалу ванну, забронювати поїздку на вихідні або зробити що-небудь ще.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Лицар кубків

Лицар кубків - це карта бачення і просування. Цього тижня, швидше за все, ви отримаєте якесь запрошення чи пропозицію, яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості та скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви були обережними, рухаючись вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Справедливість

Чи відповідають ваші переконання вашим діям у світі? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта хоче, щоб ви задали собі цього тижня. Це особливо важливо, якщо вам зараз належить прийняти важливе рішення. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив – як позитивний, так і негативний – як на вас, так і на оточуючих вас людей.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Імператор

Імператор закликає вас повністю оволодіти своєю справжньою силою! Ваш життєвий досвід допоміг вам знайти цінну мудрість і розуміння. Як ви можете використовувати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використовувати це, щоб допомогти іншим? Цього тижня вас можуть попросити поради чи поради від когось із ваших близьких - не цурайтесь.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання Дев'ятки кубківможе сигналізувати про те, що ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися цього тижня. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути. Ця доза щасливої енергії може означати відчуття повного задоволення своєю роботою, своїми стосунками, дружбою – ваша емоційна чаша може справді переповнитися!

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: П'ятірка Жезлів

Може здатися, що на цьому тижні ви опинилися втягнуті в конфлікт! Карта вказує на те, що ви намагалися досягти певної мети, але зіткнулися з перешкодами, які заважають вашому прогресу. Можливо, ви відчуваєте, що вашу точку зору оскаржують, або вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому випадку, на цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших.

Також вам може побут цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти