StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на жовтень: Рибам - насолода, Овнам - робота над собою

20 вересня 2023, 12:14
9598
Астрологи склали любовний гороскоп на місяць для всіх знаків зодіаку і розповіли, кого чекає насолода, а кого розчарування.
Любовний гороскоп на жовтень
Любовний гороскоп на жовтень / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Другий місяць осені буде різним для кожної людини. Астрологи підготували любовний гороскоп на місяць, в якому кожен знак зодіаку може дізнатися, що його чекає в особистому житті.

Любовний гороскоп на місяць - Овен

Майбутній місяць буде присвячений не стільки вашим відносинам з іншою людиною, скільки вашим відносинам з самим собою. Знайдіть хвилинку, щоб відправитися в подорож всередину себе. Щоб протистояти демонам свого минулого і провести їх до виходу. Тільки звільнившись від старої історії, ви зможете написати абсолютно нову.

Любовний гороскоп на місяць - Телець

У цьому місяці сімейне щастя набуває нового значення. Ви відчуваєте любов, відчуваєте себе коханою людиною, і вас оточують такі люди, які нагадують вам, що любов — це те, з чого ви зроблені. Дозвольте собі насолоджуватися солодким нектаром, не турбуючись про те, що може принести завтра.

відео дня

Любовний гороскоп на місяць - Близнюки

Ви захопилися розумовою гімнастикою і створили проблеми там, де їх не було і в помині. Отже, зробіть собі послугу: Запишіть свої думки. Початок діалогу з самим собою допоможе вам усвідомити, що все набагато простіше, ніж ви себе переконували.

Любовний гороскоп на місяць - Рак

Ви вже боролися з демонами самотності. Ви подружилися з болем і переконали себе, що ніколи не змінитесь на краще. Але ось правда: все змінюється з часом, включаючи вас. Замість того, щоб закриватися від людей, з'являйтеся з хоробрим серцем і поговоріть про свої страхи. Люди не знатимуть, як любити вас, якщо ви цьому не навчите.

Любовний гороскоп на місяць - Лев

Ви багато разів втрачали в любові. Ваше серце було розбите тими, кого ви впустили у свій священний простір. Чи повинно це завадити вам мужньо відстоювати те, у що ви вірите? Цього місяця вам надається можливість перетворити свої рани на мудрість і відкрити двері, які ви колись зачинили. Однак переконайтеся, що ви знайшли баланс між головою та серцем.

Любовний гороскоп на місяць-Діва

Ретроградний Меркурій змусив вас зіткнутися зі своїми найглибшими і найтемнішими страхами. Ви не та сама людина, якою були місяць тому. У жовтні ви відчуєте, що знову довіряєте любові, яку ви виявили у своєму Всесвіті.

Любовний гороскоп на місяць - Терези

У цьому місяці вас охоплює бажання розтанути і злитися. Розчинити бар'єри і випробувати алхімію найвищого рівня. Ви хочете оголити все це, своє серце і душу, не турбуючись про результат. Те, що твоє, завжди буде твоїм, і це те, що ти розумієш на рівні душі. Готовність вашого партнера постійно приходити до вас є ознакою того, що він так само зацікавлений у майбутньому цих відносин, як і ви.

Любовний гороскоп на місяць - Скорпіон

Це був довгий і самотній шлях. Ви втрачали в любові більше разів, ніж можете порахувати, і все ще сумуєте через те, через що довелося пройти вашому серцю. Добре, що сьогодні ви перебуваєте в зовсім іншому стані. Ви перебуваєте в процесі спілкування з кимось, хто дає вам можливість проявити себе таким, яким ви є, і не цурається відкритих і чесних розмов про важливі речі.

Любовний гороскоп на місяць - Стрілець

Якщо не виходить, то не виходить. Залиште місце для люті та образи, дозволивши собі відпустити те, що вже не служить вашому найвищому та найбільшому благу. Не дозволяйте страху самотності стати причиною вашого опору вітру змін.

Любовний гороскоп на місяць - Козеріг

Ви вже не та людина, якою були вчора. Зрозумійте і визнайте власну еволюцію. Настав час переглянути правила взаємодії. Козерогам, які нещодавно почали зустрічатися з кимось, рекомендується робити крок за кроком. Познайомитися з ними на неформальному рівні, замість того, щоб намагатися навести ярлик на свої зв'язки.

Любовний гороскоп на місяць - Водолій

Ви зробили вибір виконати своє зобов'язання, незважаючи на те, як все склалося для вас у минулому. Але є болісне відчуття, що люди не так зацікавлені в цьому, як ви. Ось вам істина: ви не можете змінити інших людей або змусити їх щось робити у вашому житті. Отже, ведіть необхідні розмови, але також керуйте своїми очікуваннями.

Любовний гороскоп на місяць - Риби

Ви перебуваєте в тому житті, яке побудували давним-давно. Отже, дозвольте собі перебувати в енергії отримання. Дозвольте собі насолодитися солодким нектаром, який наливають у вашу чашку. Ви заслуговуєте на кожну частинку любові, турботи та прихильності, яку ви виявляєте у своєму світі.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти