StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Скорпіонів: людина з минулого, поїздка і таємниця

1 жовтня 2023, 04:54
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Скорпіон.
гороскоп для Скорпіонів
Гороскоп Скорпіон - що принесе жовтень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Скорпіонів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у другий місяць осені будуть два затемнення: одне з них сонячне - 14 жовтня, друге - місячне, 28 жовтня. У період з 14 по 28 число небажано ухвалювати життєво важливі рішення, особливо якщо ви в них не впевнені.

6 жовтня Меркурій увійде в 12 будинок гороскопу. Можлива зустріч, переговори. Повернеться людина з минулого. Ймовірно, ви ухвалите рішення щось завершити. Прийде інформація, яка натякне, чого чекати від затемнення 14 жовтня.

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, підштовхне Скорпіонів до змін у третьому будинку сім'ї. Вирішаться питання, пов'язані з родичами або освітою. Буде прогрес у сферах медійності, навчання, курсів і транспорту. Ви або ваша близька людина повернеться з поїздки. Плутон допоможе вирішити складнощі з переїздом. Інтернет-бізнес буде продуктивним.

Також 10 жовтня Венера входить в 11 будинок друзів. Скорпіони візьмуть на себе нові обов'язки. Ви можете розпочати власний бізнес. Ймовірна зустріч з друзями, вечірки, робота в новій компанії або колективі. Буде багато комунікацій.

13 жовтня Марс входить в знак Скорпіона, що сигналізує про збільшення активності й лідерства. Ви будете займатися спортом. Можливо агресивна поведінка, є ризик конфліктів. Марс зробить вас "магнітом" для інших людей і додасть сміливості. Скорпіони зважаться заявити про себе.

14 жовтня - сонячне затемнення в 12 будинку гороскопу. До 29 жовтня Анжела Перл не радить ухвалвати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити або скасувати впродовж багатьох років. Ви позбудетеся від непотрібних людей і речей. Можлива поїздка або міграція. Відкриються таємниці.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 жовтня Скорпіони опиняться в центрі уваги та будуть "сяяти". Ви отримаєте те, що хочете.

28 жовтня - місячне затемнення в секторі любові, партнерства і стосунках. Проясниться тема шлюбу або розлучення. Представники знаку зможуть укласти новий контракт.

Найсильніше вплив затемнення відчують ті Скорпіони, які народилися з 25 по 31 жовтня.

Дивіться відео - Гороскоп Стрілець на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти