StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Близнюків: чого чекати у коханні, роботі, фінансах

27 вересня 2023, 17:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Близнюки.
Анжела Перл, гороскоп
​ Гороскоп Близнюки - що принесе жовтень в роботі, любові та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Близнюків.

У другий місяць осені будуть два затемнення - 14 і 28 жовтня. Період між ними називається коридором затемнень. У цей час енергія буде інтенсивною, непередбачуваною і навіть хаотичною, тому варто ретельно думати, перш ніж ухвалювати рішення, розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

"Тому що те, що ми вирішуємо в період коридору затемнення, це дуже надовго, це як ніби затемнення ставить свою печатку або штамп і закріплює на 18-19 років", - додала Перл.

6 жовтня Меркурій увійде в п'ятий будинок гороскопа і принесе повідомлення, новину, лист або знайомство.

"І це може бути провісник того, чого очікувати в затемнення 14 жовтня, яке теж пройде в цьому ж будинку гороскопа", - сказала фахівець.

10 жовтня Плутон розвертається в прямий рух в секторі фінансів. Ця планета відповідає за великі гроші та силові структури. Якщо ви ще з травня чекали якісь гроші, то тепер їх отримаєте.

Можливо вам доведеться погасити борги або кредити, на вас буде тиск податкової, будуть перевірки.

"Може, ви чекали, йшло оформлення документів або залучення інвестицій ще з травня місяця. Ці гроші ви отримаєте з 10 жовтня. Також це у нас восьмий будинок, будинок трансформації. Можливо ви переробляли якісь документи, переоформляли, тепер ви їх отримаєте на руки", - каже гороскоп.

В цей же день, 10 жовтня, Венера входить в ваш четвертий будинок гороскопу і вносить красу, гармонію та навіть якесь свято. Можна робити фінансові вкладення і купувати щось красиве для дому.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

13 жовтня Близнюки будуть вирішувати якісь проблеми, пов'язані з роботою і щоденними обов'язками. Представники цього знака зодіаку переглянуть режим дня.

14 жовтня - сонячне затемнення, яке принесе новий бізнес, початок, творчу ідею, натхнення, новий роман.

У романтичних стосунках на вас чекає перехід на інший рівень, пропозиція руки і серця, спільне проживання або відпочинок. Можливо це буде новина про вагітність, народження дитини.

Місячне затемнення буде 28 жовтня в 12 будинку гороскопа. Це такий дуже особистий сектор, який відповідає за гармонію з собою та пізнання себе. Також сектор благодійності. Відкриється таємниця, проясниться якась ситуація, Близнюки зможуть звільнитися від непотрібного.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти