StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Стрільців: гармонія принесе більше грошей у ваше життя

30 вересня 2023, 20:34оновлено 30 вересня 2023, 21:11
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Стрілець.
гороскоп Стрілець
Гороскоп Стрілець - що принесе жовтень у роботі, коханні та фінансах / / Фото: pixaby

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у жовтні будуть два затемнення: сонячне 14 числа і місячне - 28 жовтня. Цей період називається коридором затемнення.

"Буде турбулентність, сильна енергетика. Вважається, що в цей період не варто ухвалювати життєво важливі рішення, тому що затемнення ніби ставить печатку - змінити і поміняти це неможливо. Передумати неможливо, якщо ви ухвалите рішення. Але якщо ви впевнені в чомусь на 100%, тоді робіть. Тоді затемнення, навпаки, допоможе вам. Обидва затемнення управляються Венерою, тому що одне з них буде в знаку Терези, у вашому 11 будинку гороскопу, а друге - в знаку Тельця в шостому будинку гороскопу", - сказала фахівець.

Перл радить Стрільцям працювати там, де подобається, займатися тим, що вам подобається, і це приноситиме більше грошей. І серпень, і вересень, і жовтень змушують вас шукати спосіб, щоб ми полюбили себе, випромінювали любов, знайшли свою любов і гармонізували своє життя, що в результаті приверне більше фінансів у ваше життя.

6 жовтня Меркурій входить в 11-й будинок гороскопу. На вас чекають комунікації, новини, звістки і нові знайомства. Переговори або зустріч з кимось покажуть вам щось, що станеться в затемнення 14 жовтня.

10 жовтня Плутон - планета трансформації - розвертається в прямий рух.

"Може, якась робота не виходила. Проект або замовлення ви ніяк не могли отримати. Або вам обіцяли підвищення, але ніяк воно не відбувається. Ось якщо у вас якийсь був стопор у фінансах або з інвестиціями з травня, то після 10 жовтня шлагбаум відкриється і все - зелене світло. Все, що пов'язано з фінансами, просунеться вперед", - говорить гороскоп.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

14 жовтня - сонячне затемнення в 11-му будинку гороскопу. У Стрільців з'явиться нове коло спілкування, нова ідея.

"Ви можете стати членом якогось нового колективу або почати організовувати щось нове з кимось разом, також нова мрія може з'явитися. Це дуже сильне затемнення. Ви можете зробити перший крок у напрямку нової мрії", - каже Анжела Перл.

28 жовтня - місячне затемнення в шостому будинку гороскопу. Стрільці можуть повернутися на стару роботу. Можливо раніше ви хотіли звільнятися, але передумали.

Всі питання, пов'язані зі здоров'ям, лікуванням, операцією, зміною лікаря або медикаментів теж вирішуватиметься в кінці місяця.

"Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям, то це місячне затемнення їх проявить. Якщо вам потрібно поміняти режим, якщо ви мало спите, погано їсте, мало займаєтеся спортом, то це затемнення дуже хороше для того, щоб позбутися шкідливих звичок і поміняти режим", - розповіла Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп Стрілець на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти