Гороскоп на жовтень від Влада Росса: що принесуть два затемнення і підступний Плутон

2 жовтня 2023, 11:49
Жовтень 2023 року для багатьох стане доленосним періодом, який принесе важливі зміни в житті та знакові події.
 Астролог Влад Росс склав прогноз на жовтень 2023 року і розповів про небезпеки, які принесуть сонячне і місячне затемнення
Астролог розповів, чого чекати в жовтні-2023, і закликав готуватися до моторошного місяця / Главред

Жовтень 2023-го обіцяє бути дуже жорстким, страшним, ураганним і важким періодом. Це пов'язано з тим, що місяць пройде під впливом Плутона, планети смерті та руйнування. 11 жовтня Плутон розвернеться, і поблизу цієї дати, тобто 5-15 жовтня, можливі різні катаклізми, проте вплив цієї планети буде відчутним протягом усього місяця. Нагадаю, що Плутон є символом ядерної зброї, техногенних катастроф і різних катаклізмів.

Ситуація в жовтні буде посилюватися ще й коридором затемнень. Жах моторошний, а не місяць!

Жовтень буде місяцем ракет. Так, наприклад, в України несподівано можуть з'явитися "Томагавки" або українські дрони, які почнуть діставати до дуже віддалених місць, наприклад, завдавати ударів по Уралвагонзаводу. Війна може бути завершена війна за один-два дні: якщо впадуть дві-три вежі "Москва-Сіті", претензії пред'являть саме Путіну, оскільки стане очевидно, що його "спецоперація" не має правильних наслідків. У цілому, в жовтні-2023 можливі непередбачені ситуації, пов'язані з руйнуваннями будівель і вибухами боєприпасів: удари по Мурманську, де багато російських літаків, по Пскову і Енгельсу, по Сочі і Новоросійську. Та головне – саме в жовтні реально буде знищити весь Чорноморський флот РФ, а також підірвати Кримський міст.

Жовтень буде дуже бурхливим місяцем у сенсі подій на фронті. Саме в цей період ми можемо взяти дуже важливу точку – Токмак, вийти на залізницю за ним, просунутися аж до Волновахи, підійти впритул до Горлівки або оточити Донецьк. У жовтні все це може статися вкрай несподівано.

Оскільки вплив Плутона буде дуже відчутним у жовтні, Медведєв і його друзі по чарці будуть активно погрожувати Україні ядерною зброєю. Однак може так статися, що саме в жовтні буде ухвалено рішення про те, що тактична ядерна зброя з'явиться і в нашій країні. І тоді вже навесні ми зможемо справити враження на РФ, наприклад, раптово щось може підірватися в Росії так, що мало не здасться.

Загалом, жовтень буде дуже незабутнім і вражаючим.

Також цього місяця слід остерігатися землетрусів, наприклад, у Туреччині, Вірменії та Карабаху.

Жовтень буде важливим місяцем 2023 року. В цей час на нас чекає два затемнення і коридор між ними – переломний період, який принесе значущі події. Все, що буде відбуватися в жовтні, в житті багатьох буде доленосним, оскільки затемнення кармічні для всієї планети. З одного боку, у зв'язку з затемненнями можуть виникати непорозуміння і страхи, а з іншого – іноді події будуть закручуватися дуже динамічно й фатально. В цей час будуть розбиватися сім'ї або, навпаки, сходитися люди, створюючи нову сім'ю, і це буде кармічний шлюб.

До речі, Путіну пережити жовтень навряд чи вдасться. Можливо, він залишатиметься живим, але його мозок помре. Можливо, він буде лежачим хворим, як Кадиров, йому будуть проводити вентиляцію легенів, але це його все одно не врятує. Жовтень-2023 – переломний місяць для Московії, оскільки там може статися нова Жовтнева революція, переворот. Плутон зруйнує всю багаторічну владу Путіна.

Меркурій у жовтні 2023-го буде рухатися швидко, тому будь-які переговори, тим більше, закулісні, будуть вельми інтенсивними. 5 жовтня Меркурій перейде в Терези і залишатиметься там до 22-го числа, і його проходження цим знаком сприятиме взаєморозумінню і досягненню компромісів.

Наголошую, 5-22 жовтня – найкращий час для переговорів і спілкування, налагодження контактів і зв'язків. Також це сприятливий час для бізнесу. На Меркурії в Терезах взагалі можуть відбуватися неймовірно сприятливі події.

От тільки у період затемнень краще ні про що не домовлятися і нічого не підписувати, тобто 13-15 і 27-29 жовтня.

Проходячи Терезами, перед самим виходом із цього знака, 21 жовтня, Меркурій зробить вельми напружений аспект із Плутоном. Це буде фатальний день для підписання контрактів і договорів. Також 21 жовтня краще не сідати за кермо і не виїжджати за місто, оскільки дуже ймовірні складні ситуації в дорозі.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса на жовтень 2023 року:

Ділова активність

Марс на початку жовтня 2023 року буде рухатися Терезами, а 12-го числа перейде в рідний знак зодіаку – Скорпіон.

До речі, для Скорпіона це буде вкрай важливий місяць, оскільки, з одного боку, Плутон, що керує цим знаком, буде розвертатися, а з іншого – Марс увійде в цей знак. Тому жовтень – фатальний і ризиковий місяць для Скорпіона, коли він зможе вершити свою долю, особливо після 12 жовтня. В цей час все може перевернутися в житті представників цього знака, і багато що піде їм на користь.

Марс залишатиметься у Скорпіоні аж до 24 листопада. Якраз при Марсі в Скорпіоні на фронті будуть найважливіші бої, а вже в грудні все заспокоїться, і конфлікт трохи затихне.

Меркурій у Терезах сприятиме налагодженню ділових стосунків і співпраці, тому місяць сприятливий для зміцнення ділового партнерства і налагодження зв'язків. Після 12 жовтня можуть з'явитися різні страхи, і це буде не найвдаліший період для старту нового бізнесу. Однак якщо вдасться впоратися зі своїми страхами, то бізнес може дати хороший результат, особливо після сонячного затемнення.

12-17 жовтня краще нічого не робити, а далі можливе розширення проєктів і бізнесу.

У жовтні буде ще один складний аспект – Марс у квадраті до Плутона, і буде він 8-10 числа. У ці дні можливі найжахливіші вибухи, теракти, ДТП, нещасні випадки. До речі, Марс у квадраті до Плутона створить на небі хрестову ситуацію, яка вказує на те, що Кримський міст у ці дні може бути зруйнований.

28 жовтня, в день місячного затемнення, Марс буде в опозиції до Юпітера. В цей час поспіх буде ні до чого. Всі ухвалені рішення не увінчаються успіхом і не принесуть очікуваний результат. Тому 27-29 жовтня слід бути обережнішими, ухвалюючи рішення щодо інвестицій. Буде здаватися, що вам надійшла приголомшливо вдала пропозиція, але все несподівано може обірватися, особливо для представників знака Тельця. Мабуть, Скорпіон – єдиний знак, якому можна ризикувати в цей час.

Гроші

Фінансова тема в жовтні 2023 року буде визначатися Венерою в Діві. Після тривалого проходження знаком Лева 9 жовтня Венера залишить цей знак зодіаку і перейде в Діву, тому удача в коханні і фінансових справах залишить Лева і прийде до Діви. Особливо Діва це відчує в другій половині місяця.

У жовтні 2023-го люди будуть витрачати гроші дуже акуратно, стануть більш заощадливими. Велика ейфорія від витрат, яка спостерігалася при Венері у Леві, зійде нанівець. До речі, ми це відчуємо і на допомозі Україні: якщо раніше нам виділяли піпеточну допомогу зброєю, то тепер буде піпеточна допомога грошима, при цьому буде жорсткий контроль, стежити будуть за кожним пенні. Все це обумовлено тим, що Венера в Діві дуже скрупульозна і заощаджує кожну копійку.

Також буде складним і транзит Венери й Сатурна 10 жовтня. Поблизу цієї дати потрібно бути обережнішими з грошима і не починати жодних важливих фінансових справ. У цей день можуть обдурити на гроші.

Також 10 жовтня не варто робити жодних важливих покупок, особливо слід утриматися від придбання нерухомості. Якщо вкласти гроші в будівництво 10 жовтня, воно може бути заморожено, і ви залишитеся ні з чим. Тому ніяких довгострокових покупок здійснювати не варто.

Хороший фінансовий аспект очікується 22 жовтня. Це зоряний час, коли сприятливо вкладати гроші, робити великі інвестиції. 21-23 жовтня – вдалий період, тому що буде гармонійний аспект Венери в Діві і Юпітера в Тельці.

Кохання і стосунки

Венера в Діві зазвичай спокійна, не витрачає багато енергії на емоції, непотрібні зв'язки та стосунки. При Венері в Діві люди зазвичай більш стримані в прояві почуттів і більш розважливі.

У цей час люди будуть уважні до дрібниць і дуже прискіпливі. Стосунки можуть зіпсуватися через такі дурниці, як лупа або неприємний запах із рота, хоча якби люди краще пізнали один одного, все могло б бути інакше, і вони могли б одружитися.

8-10 жовтня – найбільш напружений період в особистому житті, коли великий ризик посваритися і пережити крах планів. Дуже важливо в ці дні уникати скандалів.

Вступати в шлюб сприятливо 21-23 жовтня, коли буде гармонійний аспект Венери в Діві і Юпітера в Тельці.

14 жовтня на нас чекає сонячне затемнення в Терезах, 28 жовтня – місячне затемнення в Тельці. Якщо у вас є мета розірвати стосунки, ви цілком можете використовувати для цього другу і третю декади жовтня, особливо серединну точку між затемненнями 20-21 жовтня. Це ідеальний час щоб розірвати стосунки, які вичерпали себе.

Сонячне і місячне затемнення в жовтні-2023

14 жовтня о 21:00 за київським часом відбудеться сонячне затемнення. Це буде кільцеве сонячне затемнення в 22-му градусі Терезів, символом якого є людина, яка загубила каблучку. У дні поблизу цього затемнення буде безліч розлучень. Крім того, впаде ринок ювелірних прикрас, імовірно, в цей час заборонять продавати російські алмази.

Сонячне затемнення відкриє коридор затемнень і "включить" вісь Овен-Терези. Висхідний вузол буде в Овні, що говорить про те, що війна буде в пріоритеті, а не мир. Хоча деякі намітки майбутніх переговорів можуть з'явитися на Меркурії в Терезах. У будь-якому випадку, в дні поблизу затемнення будуть підніматися питання дипломатії, судів, юридичних питань і справ.

Це сонячне затемнення буде кільцеподібним, у давнину такі називали "диявольськими". Головне – його не буде видно на території України, тому для нашої країни не повинно статися нічого страшного. Однак його буде видно на території Америки і Мексики, і от там можливі різні катаклізми на кшталт ураганів, повеней і землетрусів.

28 жовтня о 23:14 за Києвом на нас чекає часткове місячне затемнення. Його можна буде спостерігати і в Україні, проте найкраще його буде видно в Московії. Це вказує на те, що в Росії може статися палацовий переворот наприкінці жовтня або в листопаді. У цей час Путін може піти з життя, хоча певний час це будуть приховувати. Це буде фатальний період для Росії. Не виключаю, що в Москві можуть повстати кадирівці, а от народ у Росії ніяких повстань і протестів не влаштує.

Часткове місячне затемнення буде проходити на осі Тельця і Скорпіона за участю Марса. А Марс – це планета військових дій і переворотів. Плюс Меркурій і Юпітер будуть усе це доповнювати. Таке розташування планет може вказувати на те, що навряд чи будуть збігатися дії, бажання й потреби. У Росії може повторитися щось подібне до заколоту Пригожина, оскільки сили оборони України в цей час несподівано можуть прорвати фронт і дійти до Токмака. У РФ це багатьом не сподобається, і всередині неї піднімається хвиля агресії, в результаті чого стануться важливі події наприкінці жовтня і в листопаді.

Поблизу затемнень завжди концентрується велика енергія, але не завжди вона проявляє себе м'яко і спокійно. Цього разу вона буде просто жахливою, тому що все це буде пов'язано ще й з планетою Плутон. 12-16 і 26-30 жовтня особливо не варто починати важливі проєкти, укладати шлюб, лягати під ніж хірурга.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Що можна і чого не можна робити в жовтні

У жовтні 2023 року рекомендується: проводити переговори; домовлятися про партнерство, особливо після 12 жовтня; налагоджувати стосунки; обговорювати умови проєктів; будувати нові плани; заглиблюватися в справи; занурюватися з головою в важливі проєкти; серйозно підходити до вибору партнерів, знайомств, побачень; вступати в шлюб за розрахунком; починати службові романи.

У жовтні-2023 не рекомендується: ухвалювати імпульсивні рішення; починати важливі та відповідальні справи поблизу затемнень; знецінювати свої досягнення і результати дій; з'ясовувати стосунки та ініціювати конфлікти; шукати легкі та не обтяжливі любовні зв'язки.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти