StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Водоліїв: доля підштовхне до ухвалення рішень

1 жовтня 2023, 15:32
Ви будете будувати плани і цілі, а головне - досягати їх. Доля підштовхне вас до ухвалення рішень, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
​Гороскоп Водолій - що принесе жовтень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Водоліїв.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 6 жовтня Меркурій - планета комунікацій - змінює свій знак і входить в 9 будинок гороскопу. Це сектор, який відповідає за знання та навички, які ми отримуємо. Ви можете дізнаватися щось нове. Також дев'ятий будинок пов'язаний з юридичними питаннями і документами. Це вдалий час для нового знайомства, співбесіди на роботу в міжнародну компанію, планування подорожей, бронювання квитків і готелів за кордоном.

10 жовтня Плутон - планета трансформації входить в знак Водолія. Якщо у вас були справи, які потребували завершення, або ви чекали якихось документів, то після 10 жовтня все зрушиться з мертвої точки.

З 10 жовтня Венера входить в сектор грошей Водоліїв. Ваше фінансове становище покращитися завдяки спільним зусиллям з партнером. Також це вдалий період для отримання спадщини, страховки або інших фінансових вигод. З емоційної точки зору цей час сприяє звільненню від поганих звичок і стосунків, які заважали самооцінці.

13 жовтня можливі зміни у сфері роботи. Водолії можуть почати власний бізнес. Ви будете будувати плани і цілі, а головне - досягати їх. Доля підштовхне вас до ухвалення рішень про зміни в особистому житті: можливе одруження або народження дитини.

14 жовтня — сонячне затемнення. Воно впливає на вас і ваше бачення світу навколо. Ви можете переглянути власні переконання та навіть знайти нове сприйняття світу. Астролог радить вивчати себе, мови, культури інших народів. Можлива зміна місця проживання або поїздка за кордон.

З 24 жовтня Сонце перебуватиме 10 будинку гороскопу. Це період сімейних справ. Можливо, ви почнете співпрацювати з одним із батьків або розглядаєте можливості зміни місця проживання. Також цей період може позначитися на зміні вашого соціального статусу або кар'єрних можливостях.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

28 жовтня - місячне затемнення, воно торкнеться сфери місця проживання, нерухомості та будинку. Це може бути переїзд, купівля або продаж нерухомості, ремонт або реорганізація вашого житла. Крім того, в період затемнення очікують зміни в сімейних стосунках: народження нового члена сім'ї, розлучення або віддалення від сім'ї.

Дивіться відео - Гороскоп Водолій на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти