StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для всіх: сварки, образи та водні катастрофи

1 липня 2023, 02:29
Головна подія місяця - 1 липня Нептун стане ретроградним. З цією планетою пов'язані різні морські неприємності.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс розповів, яких неприємностей чекати в липні 2023 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2023. За його прогнозом, у другий місяць літа варто побоюватися сварок і образ. Крім того є ризик затоплень і морських пригод.

Перша декада місяця, коли Меркурій йтиме по знаку зодіаку Рак, може виявитися більш емоційною.

"Багато людей будуть чутливими до слів, можуть легко ображатися. У сімейних парах може бути дуже багато сварок. У ці дні слово може швидко влучити глибоко в серце", - розповів астролог в інтерв'ю Главреду.

Росс дав пораду тим, хто працює в сфері реклами: використовуйте слова і асоціації, які можуть зачепити душу, спробуйте "виїхати" на емоціях.

11-29 липня Меркурій перебуватиме в знаку Лева. У цей період люди стануть більш балакучими, менш чутливими, з'явиться бажання притягувати увагу яскравими словами, а в розмовах може з'явитися навіть якась театральність.

"Це буде час суперечок і спроб довести свою правоту, а також відсутності бажання послухати співрозмовника. Ці періоди слід враховувати, якщо потрібно справити враження на інших людей", - свідчить гороскоп на липень 2023.

Головна подія місяця - 1 липня Нептун стане ретроградним. З цією планетою пов'язані всякі водні катастрофи. Тому на початку липня можливі затоплення, дощі, грози, урагани, а також різні морські неприємності.

Повня настане 3 липня о 14:39 за київським часом, а молодик – 17 липня о 21:32.

"Повня з розрядкою на Юпітер не буде занадто агресивною, стресовою та жахливою. Інформація, здоровий глузд, вміння поглянути на ситуацію з боку завдяки Юпітеру допоможуть легше вирішувати виникаючі завдання", - сказав Росс.

Він додав, що навіть якщо емоції і будуть бити через край, їх можна буде врівноважувати, заспокоювати, знайти опори та вірні рішення.

Крім того, повня в Козерозі поставить перед кожним з нас відповідальні завдання і вкаже на те, що варто тримати свої емоції під контролем, а також відповідально підходити до питань сім'ї, нерухомості й родичів.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться гороскоп на липень 2023 року від астролога Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти