StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Левів: подарунок Всесвіту та доленосні зміни

31 березня 2024, 15:53
У квітні Венера принесе Левам хороші новини та прибуток, свідчить гороскоп на місяць.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на квітень 2024 для Левів - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Левів. Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Ракам - подарунок, Левам - радість, Дівам - успіх.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, з 1 по 25 квітня Меркурій буде ретроградним у дев'ятому домі гороскопу. У зв'язку з цим можуть змінитися дати запланованих поїздок, можуть бути затримки рейсів. Ви контактуватимете з кимось здалеку, з-за кордону. Можливо, дехто захоче відновити навчання або вивчення іноземної мови.

6 квітня Венера входить у дев'ятий будинок гороскопа.

"Якщо ваша подорож відбудеться, то вона буде дуже приємною. Можливий курортний роман, тому що Венера - це кохання. Або ви поїдете з коханою людиною, або це зустріч із кимось. Загалом, Венера принесе приємні новини. Наприклад, ви легко складете іспит або якесь рішення буде ухвалено на вашу користь. Прийде подарунок, посилка з-за кордону від родичів або друзів.

8 квітня - сонячне затемнення, закінчується коридор затемнень.

"Сонячне затемнення часто показує доленосні зміни в нашому житті. Наприклад, ви переїдете жити в іншу країну, зможете отримати громадянство. Щось змінить ваше життя. Можливо, це якась робота на іноземну компанію або міжнародні зв'язки, або вихід на якийсь глобальний рівень вашої компанії, або ви станете представником в іншій країні. Дуже різні варіанти тут можуть бути. Сама подія відбудеться впродовж трьох місяців", - розповіла астрологиня.

"Вплив цього ухваленого рішення і цих змін може бути на багато років, дуже надовго, тому що затемнення зазвичай висвічує якісь події в житті, які рідко бувають. Під час затемнень ми одружуємося, виходимо заміж, розлучаємося, переїжджаємо, міняємо роботу", - додала астрологиня.

З 18 по 21 квітня буде з'єднання Юпітера з Ураном у вашому десятому домі гороскопу. Уран може несподівано відкрити для вас якісь двері, а Юпітер - це завжди подарунок Всесвіту.

"Ви раптом вирішите поміняти професію на або змінити роботу на кращу. Або ви раптом станете популярною, відомою. Зміниться начальник. Будуть зміни в житті батьків. Наприклад, на вашого батька чекає підвищення по службі або, навпаки, він вирішив закінчити роботу і вийти на пенсію.

"Усе, що може змінити ваш статус, вашу роль у суспільстві, відбудеться з 18 по 21 квітня. Щоправда, якщо відбудеться знайомство із впливовою людиною, то ви розчаруєтеся згодом", - свідчить гороскоп на місяць.

20 квітня Сонце додасть Левам енергії, яскравості. Можливо, ви будете виступати, читати лекцію тощо.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

30 квітня Венера принесе Левам хороші новини та прибуток. Леви отримають гроші за виконану роботу або отримають новий прибутковий проєкт.

10 і 11 квітня Сатурн з'єднується з Марсом. Це дві абсолютно дві різні планети. Сатурн дуже повільний, символізує холод, лід, витримку, відповідальність. Марс, навпаки, символізує вогонь, швидкість.

"І ось вони зійдуться 10-11 числа. Потрібно буде прорватися, пробити стіну. Щось начебто спалахне, потрібно буде реагувати з холодною головою. Поєднання Сатурн-Марс - це як поєднання хірурга: холодна голова, гаряче серце. Можливо на Львів чекає якась позапланова операція. Але варто пам'ятати, що квітень - поганий місяць для планових операцій через ретроградний Меркурій", - додала Анжела Перл.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Львів від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти